Başım belada mı ?

akrabalarıma yanlış şeyler anlatırsa
Yahu siz cevap verirseniz anlatır böyle insanlara kuyruk sallıyor der. Hiç görmemiş olun başım belada mı yazmışsınız birde millet ölüm tehdidi alıyor koruma çıkana kadar hayatlarına devam ediyor siz kendinize heyecan mı arıyorsunuz? Yaşadığınızı anlatacak olursa her türlü anlatır zaten panikli birisine benziyorsun seni korkutmak için çetrefilli yola gerek yok bence ayrıca madem sonunu göze alamayacaktınız neden yaşıyorsunuz?

Hiç cevap vermeyecektiniz. Neden cevap veriyorsunuz? 10 ayrı adresten yazdı diyelim 10unu da engelleyin cevap vermeyin. Bi yerden sonra bırakacak
Ben sizle konuştu sandım. Bunu size ileten arkadaşlarınıza eski nişanlım, benden intikam almak İçin yapıyor büyük ihtimalle inanmayın deyin. Yapacak başka bir şey yok

bilmiyorum ben de engelli arkadaşa yazdı mı ya da başkalarına :KK43:(
Bu fake sahıs eger senın durumubılıyorsa en son kımle ne paylastın. Eger bırykeyle durumdan bahsettıysen oda onu kullanıp mesaj atmıstır. Fakeye yaz kı "Senın kım oldugunu net bılıyorum, ıstrsen 50 tane hesap ac benm durumu senden baska kımse bılmedıgı ıcınde kım oldugun ortada. bu igrenc takma adın ve tacızınden dolayı evıne teblıg kagıdı geldıgınde mahkemede gorurusurz yaz . hıc engelleme o zaten korkusundan kaybolur.

engelli ama ya o değilse off onun olabileceğini düşünmek bile istemiyorum aynı işte çalışıyoruz bu kadarını yapmaz sanırım
Ha eger kım oldugmu dusunuyorsun vs ısrarla sorarsa teblıg kagıdıb gelınce gorurrsun daha fazla muhtap olma yoksa gercek hesabınla fakenı ıfsa ederım sımdı ıstedıgn kadr mesaj at cevap vermıycem sıkayetımı bıldırdıkten sonra zaten savcılık senle muhattap olır yaz.

Havlasın havlasın sussun sen kemik atarsan asıl ozaman iyi olmaz. Hiçbir şeyden korkup çekinme. Fazla damarına basarsa sen ondan beter es gürle. Tacize devam ederse savcılığa sikayet et hrmen kimliği çıkar ortaya.

ok. sen şimdi eşe dosta da ulaşır mı diye endişe ediyorsan bekleyip göreceksin.
ayrıca inkar edeceksin anlatırsa. dik dur. hatta şimdiden söyle eşe dosta annene abuk subuk bir hesaptan rahatsız ediliyorum. listemdeki arkadaşlarıma kadar yazmış. çamur atsam izi kalsa bana yeter demiş benim için diye..
şimdiden önlem al.
tamam canım teşekkür ederim evet endişem o

Aynen, prensesımız nazlı yumuşak huylu biraz evhamlı.
Düşman kör nişancıdır ama dost nerden vuracağını bilir. Bunun yapan kişi de aynı bu hesap.
valla panik atak olabilirim çektiğim klozeti de 10 kere kontrol ederim ocağın altını da kapıları da sanırım çok evhamlıyım

ok. sen şimdi eşe dosta da ulaşır mı diye endişe ediyorsan bekleyip göreceksin.
ayrıca inkar edeceksin anlatırsa. dik dur. hatta şimdiden söyle eşe dosta annene abuk subuk bir hesaptan rahatsız ediliyorum. listemdeki arkadaşlarıma kadar yazmış. çamur atsam izi kalsa bana yeter demiş benim için diye..
şimdiden önlem al.
@üşüyenprenses bence de şimdiden söyle bu şekilde rahatsız edildiğini.

Birincisi neden o isimli birini gorur gormez cevap vermeden engellemediniz ikincisi tum sosyal hesaplari bir sure kapatin. Ve o borcu odemeyin senet madem onun adina. Oda babasinin arkadasinin pesine dusecek.babanin arkadasini sende zor durumda birakmis oluyorsun.kisasa kisas olacak.soyleyeceksin mobilyalari odemeyecegiz siz diger borcu kapatana kadarbl diye.

Sakin ol. Hiçbir şey yapamaz
Sadece senin mutlu olmanı istemiyor

Birincisi neden o isimli birini gorur gormez cevap vermeden engellemediniz ikincisi tum sosyal hesaplari bir sure kapatin. Ve o borcu odemeyin senet madem onun adina. Oda babasinin arkadasinin pesine dusecek.babanin arkadasini sende zor durumda birakmis oluyorsun.kisasa kisas olacak.soyleyeceksin mobilyalari odemeyecegiz siz diger borcu kapatana kadarbl diye.
canım ben cevap vermedim zaten arkadaşım cevap vermiş ona da mesaj atmış
ödedim zaten dün maaş yatınca

Çok iğrenç bir şey. Siz eski nişanlım bu kadar igrenclesmez diyorsunuz ama o kadar emin olmayın. İnsanların gerçek yüzü ayrılıkta belli olur. Ayrıca onun adına olan senetlerden size ne? Ödemeyi bırakın bakın o zaman nasıl igrenclesecek

Back
X