başım belada mı

ahirimsensin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
380
2
0
Ankara
bi arkadaşlık sitesine üye oldum biirinden gelen maille..neyse biri yazdı uzunca tanışmak istemiyorum dedim
sonra mail adresini verdi eklemeyeceğim hoşçakalın yazdım
bir sürü tehdit yazmış kadın değilsin erkeksin ipni bulup şikayet etcem diye
böyle saçma iş olurmu? hadi oldu diyeli ip babamın üzrine tek korkum o açıkcası
hala yazmaya devam ediyor erkek msnlerini topluyorsun erkeksin falan yazıp duruyor
amacı kadın olduğuma inandırmka için cam açmamı sağlamak
ama nedense genede korktum

Son düzenleme:
bi arkadaşlık sitesine üye oldum biirinden gelen maille..neyse biri yazdı uzunca tanışmak istemiyorum dedi
sonra mail adresini verdi eklemeyeceğim hoşçakalın yazdım
bir sürü tehdit yazmış kadın değilsin erkeksin ipni bulup şikayet etcem diye
böyle saçma iş olurmu? hadi oldu diyeli ip babamın üzrine tek korkum o açıkcası
hala yazmaya devam ediyor erkek msnlerini topluyorsun erkeksin falan yazıp duruyor
amacı kadın olduğuma inandırmka için cam açmamı sağlamak
ama nedense genede korktum

amacın sevgili bulmak mı öylesine sohbet mi
aman dikkatli ol, neler okuyoruz, ıp in sabit değildir muhtemelen, bulamaz, modemi kapa aç
:27:

Son düzenleme:
ip bulmak o kadar kolay değil...
ip bulma programları var ama şp değiştirme programları da var
bu arada neryee şikayet edcekmiş ? onu öğren asıl ben onun ip in bulup şikayet edeyım. benımde sıtem vardı bu işleri en incesini bilirim....

ip bulmak o kadar kolay değil...
ip bulma programları var ama şp değiştirme programları da var
bu arada neryee şikayet edcekmiş ? onu öğren asıl ben onun ip in bulup şikayet edeyım. benımde sıtem vardı bu işleri en incesini bilirim....

bilmiyorum ki şikayet etse bu durum babama ulaşır mı tek korkum bu ya çok kötüyüm şuan

bir kere ben girmiştim ama ben chat maksatlı öyle eğlencesine yıllar önce..
msn adresi vermeyince senin faceden bulacağım dağıtacağım işte herkese vereceğim resimlerini dağıtacağım demişti birisi msn vermeyince.
yıllar oldu o kişi halen birilerine facemi ekletecek ama halen yok :1:
kısacası palavra atıyor canım umursama bile...

bilmiyorum ki şikayet etse bu durum babama ulaşır mı tek korkum bu ya çok kötüyüm şuan

bedavadan sıkıyo söylediği yalan bile çok mantıksızca o saçma yalanıyla mı şikayet edcek. nereye edcekse artık.... hiç bişe yapamaz bu arada çok güldüm o salağa...:1:

bedavadan sıkıyo söylediği yalan bile çok mantıksızca o saçma yalanıyla mı şikayet edcek. nereye edcekse artık.... hiç bişe yapamaz bu arada çok güldüm o salağa...:1:

ya valla banada saçma geldi
ama işin kötüsü babama böyle bişi gelirse ağzma tükürür benim
ondan koktum
aklınca şantaj yapıp cam açtırcaktı
bidaha tövbe merak etmem site falan
kk gibi yok yemin ediyorum :kkk:

geçen sene bir sayfam vardı face sayfam salağın birisi dadanmıştı bana. yok facenı sakız gibi patlatıcam flan :1: hacker sitelerinde bıle hala face patlatmayı konuşuyorlar.. o ezik halıyle senın ip ini bulcak tamm da nereye şikayet edcek :1: çok komık cidden

geçen sene bir sayfam vardı face sayfam salağın birisi dadanmıştı bana. yok facenı sakız gibi patlatıcam flan :1: hacker sitelerinde bıle hala face patlatmayı konuşuyorlar.. o ezik halıyle senın ip ini bulcak tamm da nereye şikayet edcek :1: çok komık cidden

birde kameramanmış bilgisayarı zaten hep takip ediliyormuş
ya dicektim hadi önemli bi adam olsan neyse diye ama uzatmak istemedim

ya valla banada saçma geldi
ama işin kötüsü babama böyle bişi gelirse ağzma tükürür benim
ondan koktum
aklınca şantaj yapıp cam açtırcaktı
bidaha tövbe merak etmem site falan
kk gibi yok yemin ediyorum :kkk:

yok kuzum benm için rahat olsun ne babası ruhu bile duymaz. olmayacak bir şeyden zaten nasıl duyacaksa. ben 5 yıldır bilgisayar okuyorum şimdi ünideyım nereye şikayet edcek hala anlamadım :1:

Back
X