başım belada mı

bi arkadaşlık sitesine üye oldum biirinden gelen maille..neyse biri yazdı uzunca tanışmak istemiyorum dedim
sonra mail adresini verdi eklemeyeceğim hoşçakalın yazdım
bir sürü tehdit yazmış kadın değilsin erkeksin ipni bulup şikayet etcem diye
böyle saçma iş olurmu? hadi oldu diyeli ip babamın üzrine tek korkum o açıkcası
hala yazmaya devam ediyor erkek msnlerini topluyorsun erkeksin falan yazıp duruyor
amacı kadın olduğuma inandırmka için cam açmamı sağlamak
ama nedense genede korktum

Korkulucak bişey yok.
Böyle şeyler olur sanal ortamda.
Bişey olmaz.
Şikayet edilcek te birşey yok ortada.

Ay vallahi güldüm baya. IP adresini bulmak neymiş yahu? Yani azıcık uğraşsa bulur ama o IP adresinden hiiiiiçbişi yapamaz en en fazla o IP nin hangi şehirde olduğunu öğrenir maksimum bu ötesi yok. Hiçbir yere şikayet edemez, hiç kimseye söyleyemez ve modeminizi açıp kapadığınız anda zaten sizin IP niz değişecektir. Ben zamanında çok uğraştım yok IP almaktı yok o IP yi takip etmekti falan, :21: vallahi hiçbişi yapamaz için rahat olsun, biliyorum da söylüyorum :10:

Ayrıca hatanı da anlamışsın, bazen hiç düşünmeden hareket ediyoruz hanımlar :1: ancak kısa bir süre sonra aklımız başımıza geliyor. Şöyle düşün sen bir daha merak edip de hiç bi arkadaşlık sitesine üye olmayacaksın, çünkü görmüş oldun yani :34: içini ferah tut bir siteye 15 dk üye olmakla bişi olmaz. :55:

bi anlık bişey
ben çok üzgünüm zaten :18:

seni vicdanen rahatsız edecek şeyler yapma bir daha , akıl vermek gibi oluyor ama inan kötü birşey.. yani erkek arkadaşının aynı şeyleri yapabileceğini düşünerek hareket et bir daha olur mu? seni üzecek şeyleri karşındakine de yapma :34:

bu arada site yetkilisine bildir durumu ve üyeliğinin silinmesini de iste..

ip bulma falan çok abzürt şekilde tehdit etmiş dadanan kişi de.. bir daha girmezsen siteye zaten görmezsin onun yazdıklarını da.. Erkek arkadaşını da üzme olur da bir gün mail adresinin şifresini verirsen falan görmesin o tarz siteleri.. ya da mailini değiştir hemen...

Son düzenleme:
yok canm hayatta işim olmaz
hiç tahmin edemeyeceğim şeyler yazdılar
kadınlar ne kadar aşşağılanıyor ya orda şikayet edilecek o kadar şey var ki aslında

evet canım öyle...
Bende zamanında giriyordum bilirim.
yalan dolan işte.
kaliteli olan sitelerde var ama tek tük.
Banada bir keresinde birisi demiştiki senin methini çok duydum. neyimi duymuşsa salak :)
Bütün gün de evdeyim :):) Ben de dedim hee evde nasıl güzel oturduğumun methini duymuşsundur.
sONRA BEN buna terbiyesiz cart curt yazınca seni şikayet edicem dedi polise. hahaha :52:
Bende nereye edersen et şikayet dedim ama pişman olan sen olursun dedim.
Sonra yazmamıştı bir daha ne salaklar var yaa...

bunu yapan arkadaşın sevgilisi olsa nasıl da yüklenirdik değil mi
bunu yapan neler yapmaz bunu yapan ilerde aldatır da şimdi neden
herkes sus pus bi daha yapma tamam girme deyip geçiştiriyor_???
nerede bizim adaletimiz

bunu yapan arkadaşın sevgilisi olsa nasıl da yüklenirdik değil mi
bunu yapan neler yapmaz bunu yapan ilerde aldatır da şimdi neden
herkes sus pus bi daha yapma tamam girme deyip geçiştiriyor_???
nerede bizim adaletimiz

onada belki meraktan girmiştir diyebilirdik :)
davranışlarını takip et falan yazardık herhalde.

İlk mesajın dışında yazılanları okumadım, muhtemelen herkes açıklamıştır. Ama yine de için rahatlasın çoğunluk olalım diye yazayım dedim. O tür sitelerdeki; o bahsettiğin türdeki mesajların çoğu otomatik mesaj hükmünde :) Rahat ol. Anlamsız saçma sapan, her cevap vermeyen ya da reddeden insanlara gönderilen mesajlar. Mümkünse hiç girme, zamanına yazık. :) Gerçi hemen bakıyorum. Ve demişsin zaten. Pişmanım diye.. Tamamdır sorun kalmadı :)

tatlim hic birsey olmaz zamaninda benimde basima geldi zayiflama formunda yazisiyorduk kizlarla bitanesi erkekmis neyse hergun yazisiyoruz msn leri verelim ordan goruselim dedik amaaaaaaaaaaaaaaaanin bitanesi erkek cikti bayan diye konustuk ettik sonra evli oldugumu biliyor ben acayip tirstim esim duyacak diye ne tehtitler falan esime anlattim esim bir guzel hallettin sonra askim kimseye verme msn facebook ekleme dedi benim guvenim sonsuz sana dedi buda ders oldu bana ama sakin korkma esim bilgisiyar canavari onun uzerine egitim gordu hic birsey olmaz aklinca seni kandiriyor serseri

bi arkadaşlık sitesine üye oldum biirinden gelen maille..neyse biri yazdı uzunca tanışmak istemiyorum dedim
sonra mail adresini verdi eklemeyeceğim hoşçakalın yazdım
bir sürü tehdit yazmış kadın değilsin erkeksin ipni bulup şikayet etcem diye
böyle saçma iş olurmu? hadi oldu diyeli ip babamın üzrine tek korkum o açıkcası
hala yazmaya devam ediyor erkek msnlerini topluyorsun erkeksin falan yazıp duruyor
amacı kadın olduğuma inandırmka için cam açmamı sağlamak
ama nedense genede korktum
hahaahah ne güldümya cnm korkma bunların hepsi klavye erkekleri benim başıma çok geldi yok senın pcnin ipini bulup içine giricem yk senın evını bulucam hepsi hikaye amacı seni korkutmak hiçbir halt edemez zaten modemi açayıp her kapayışında ip adresin değişiyor hemde polise gidip nediycek allah aşkına bu arkadaş sitelerde bayan olduğu erkek nickiylemi dolaşıyor diyecek hahahahh bunun cezası olsaydı şimdiye birsürü kişi hapisteydi hahahhahah erkek olupta bayan nicki alanda çok var bu dediğim onun içinde geçerli:)))))))))))))))

İp adresini bulmak kolay degildir modemi açıp kapayınca degişyor benim kardeşim bilgisayar okuyor sadece belli başlı proglar var ip adresi öyle bulunur demişti bide ip adresini polisler dışında kimse bulumaz kaldıkı sen bir suç işlemedin polise gidip ne diyecek bu kişiyi kız sandım erkek mi çıktı diyecek bu tür işlerde bile sadece bilişim uzmanları ilgilenir canım karşındaki insanın ip adresini bulması için çok ama çok tecrübeli olması gerekir yani sistem müh,yazılım ,müh bilgisayar müh,yada programcı olması gerel böyle şeylere kafanı takma canım karşındaki uzman degil canım bence onun amacı sana cam açtırmak.

ipden yer tesbiti o kadar kolay değildir hatta zordur, karı kız peşinde koşan eli şeyinde gezen bir erkeğin yapabileceği bir şey değildir. Zaten onun bunu yapmaya yetkisi de olamaz. Seni tehdit ettiği için zaten o suçlu. Sıkma canını bir şeycik olmaz.

Aslında o adam seni tehdit ettigi için sen onu şikayet etsen sen onun ip adresini buldurursun canım bilişim uzmanı polisler ilgileniyor bu işlerle artık.

Back
X