• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basim Belada yardım edin

Ya takip etmiyorum uzaktan akrabam hem ben annemin face sinden görüyorum bana yazdığı belli inşallah unutmuStur mutlu olsun hem evli olduğumu öğrendiğinde sakin mutlu olacağını falan sanmasin demiş ya anlamadigim her şey nasip sonunla olmayan şey olmuyor ben çok üzülüyorum bu duruma

Ya takip etmiyorum uzaktan akrabam hem ben annemin face sinden görüyorum bana yazdığı belli inşallah unutmuStur mutlu olsun hem evli olduğumu öğrendiğinde sakin mutlu olacağını falan sanmasin demiş ya anlamadigim her şey nasip sonunla olmayan şey olmuyor ben çok üzülüyorum bu duruma

neye üzülüyosun seni unutamamasına mı?
onun bunun facesinden adamı stalkladığına göre sende pek unutmuş değilsin gibi.

Niye ve nasıl ayrildiniz?

Ya kötü ayrılmadım ama Bu ilk başlarda hiç kabul etmedi ablama falan mesaj attı babana soylicem dedi ama soylemedi sonda ailem duydu bende inkar etmedim ailemde istemeyince tamamen bitti ama surekli iletisime geçmeye çalıştı numaramı değiştirdim numaramı buldu Barış mak istedi ama kabul etmedim

Ne alaka arkadasim adamı unutmaşam zaten geri Barışirdim ortak arkadasm var o söyledi bi kaç defa sana yazıyo diye

Çoğu kez güzellikle anlattım anlamadı küfür ettim gene yok bilmiyorum ne bileyim içim huzursuz üzüdüğüm nokta hani ortada bu kadar abartacak bişey yok ama acaba benim yüzümden mi die içimi dökmek istedim sadece

Belki de sana yazmıyor üzerine alınma ana eğer çok rahatsız olursan durumu eşine bildirirsin

Çoğu kez güzellikle anlattım anlamadı küfür ettim gene yok bilmiyorum ne bileyim içim huzursuz üzüdüğüm nokta hani ortada bu kadar abartacak bişey yok ama acaba benim yüzümden mi die içimi dökmek istedim sadece

yani biraz vicdan azabı ve adam evlensende mutlu olacağını mı sanıyorsun vari bir mesaj yazdığı için acaba ahı tutarmı mı diye üzülüyorsun?

Ya kötü ayrılmadım ama Bu ilk başlarda hiç kabul etmedi ablama falan mesaj attı babana soylicem dedi ama soylemedi sonda ailem duydu bende inkar etmedim ailemde istemeyince tamamen bitti ama surekli iletisime geçmeye çalıştı numaramı değiştirdim numaramı buldu Barış mak istedi ama kabul etmedim
neyden korkuyorsunuz ne yapabilir ki muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz hamilesiniz madem böyle saçmalıklara kafa yormayın.Eğer siz de unuttuysaniz o kisinin profiline vs. de bakmayin yani neden bakıyorsunuz ki dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz?2 yıl geçmiş aradan eğer hala size karşı kinliyse kötü ayrıldınız o zaman yoksa niye intikam almak istesin neyin intikami bu?

Bilmiyorum zaten bişey yapacak olsa 2 yılda yapardı diye düşünüyorum çalışıyordum resmi bir kurumda şimdi işten de ayrıldım olur olmadık şeyler geliyor aklıma belki benim gibi bI durumla karşılaşan vardır diye yazmak istedim fikirleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar

Kötü ayrılmadım ben sadece o kabul etmedi hiç bi zamn ayrıLigi ama karşılık da alamayıncalisiyo tehdite falan başvurdu ailemle tehdit etti falan

Ailenle neyı tehtıt ettı
Aılen duymus sende inkar etmemıssın zaten
Baska ne olabılır kı

Ne geçti aranızda da bu kadar intikam doldu ? Ayrıca bir halt yiyemez

Babam biraz settir oda biliyordu bunu gorustuğumüzu dicem falan demişti ailem öğrendi saten sonradan bende inkar etmedim zaten bişey diyemedI babama anca bi ablama mesaj atmis o kadar

Ya aslına bakarsanız rutin iki sevgilinin yaşayacağı şeyler ne çok Fazlasi nede çok azi Ama gel göresim ki adam bir türlü istemedi ayrılmayı

Neden takip ediyorsunuz? Yaptığınız çok yanlış

Ya aslına bakarsanız rutin iki sevgilinin yaşayacağı şeyler ne çok Fazlasi nede çok azi Ama gel göresim ki adam bir türlü istemedi ayrılmayı
Rahatsız ruh hastası... Eşinin haberi var mı bundan ? Yani eskiden sevgili olduğunuzdan ?

Back
X