- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.742
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya takip etmiyorum uzaktan akrabam hem ben annemin face sinden görüyorum bana yazdığı belli inşallah unutmuStur mutlu olsun hem evli olduğumu öğrendiğinde sakin mutlu olacağını falan sanmasin demiş ya anlamadigim her şey nasip sonunla olmayan şey olmuyor ben çok üzülüyorum bu duruma
Niye ve nasıl ayrildiniz?
Çoğu kez güzellikle anlattım anlamadı küfür ettim gene yok bilmiyorum ne bileyim içim huzursuz üzüdüğüm nokta hani ortada bu kadar abartacak bişey yok ama acaba benim yüzümden mi die içimi dökmek istedim sadece
neyden korkuyorsunuz ne yapabilir ki muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz hamilesiniz madem böyle saçmalıklara kafa yormayın.Eğer siz de unuttuysaniz o kisinin profiline vs. de bakmayin yani neden bakıyorsunuz ki dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz?2 yıl geçmiş aradan eğer hala size karşı kinliyse kötü ayrıldınız o zaman yoksa niye intikam almak istesin neyin intikami bu?Ya kötü ayrılmadım ama Bu ilk başlarda hiç kabul etmedi ablama falan mesaj attı babana soylicem dedi ama soylemedi sonda ailem duydu bende inkar etmedim ailemde istemeyince tamamen bitti ama surekli iletisime geçmeye çalıştı numaramı değiştirdim numaramı buldu Barış mak istedi ama kabul etmedim
Ne geçti aranızda da bu kadar intikam doldu ? Ayrıca bir halt yiyemezYa takip etmiyorum uzaktan akrabam hem ben annemin face sinden görüyorum bana yazdığı belli inşallah unutmuStur mutlu olsun hem evli olduğumu öğrendiğinde sakin mutlu olacağını falan sanmasin demiş ya anlamadigim her şey nasip sonunla olmayan şey olmuyor ben çok üzülüyorum bu duruma
Rahatsız ruh hastası... Eşinin haberi var mı bundan ? Yani eskiden sevgili olduğunuzdan ?Ya aslına bakarsanız rutin iki sevgilinin yaşayacağı şeyler ne çok Fazlasi nede çok azi Ama gel göresim ki adam bir türlü istemedi ayrılmayı