BAŞIM BELADA...

KIZLAR MERHABA YENİ ÜYEYİM SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM.BELKİ BİR DUA BELKİ BİR CÜMLENİZ BANA ÇOK YARDIMCI OLACAK.23 YAŞINDAYIM ERKEK ARKADAŞIMDA 23 YAŞINDA ÜNİVERSİTE OKUYOR SON YILI BU YIL.BEN ÖZEL BİR SEKTÖRDE ÇALIŞIYORUM.YAKLAŞIK ÜÇ YILDIR BİRLİKTEYİZ.İLİŞKİNİN BAŞINDA ÖNCE Kİ İLİŞKİMDEN DOLAYI ÇOK PROBLEM YAŞADIM.İLİŞKİMİZİN BAŞINDA KENDİSİNE ESKİ ERKEK ARKADAŞIMDAN BAHSETMEDİM.SONRA ÖĞRENDİ VE YÜZÜME VURMALAR ŞİDDET KÜFÜR BAŞLADI.HER AY KENDİSİNE 100-200 TL YARDIM EDİYORUM.BURSU YOK DİYE.AMA İNANIN ÇOK YORULDUM.NE HAYATTAN NE DE BAŞKA BİR ŞEYDEN ZEVK ALAMIYORUM.İL DIŞINDA OLDUĞU İÇİN 2-3 AYDA BİR GELİYOR.ANNEM DAHA İLİŞKİNİN BAŞINDA EĞER BU ÇOCUKLA KONUŞUYORSAN AYRIL DEMİŞTİ VERMEM DEMİŞTİ BEN BİLE BİLE KONUŞTUM VE BU KADAR İLERLEDİ AYRILMAK İSTİYORUM TEHDİTLER BAŞLIYOR ESKİ İLİŞKİNİ SÖYLERİM BENİ ALDATTIN VS DİYOR.NE YAPICAM BİLMİYORUM.YAN YANAYKEN BİLE MUTLU DEĞİLİM ÇOK BÜYÜK BİR ÇIKMAZDAYIM DUALARINIZDA BANA DA YER VERİN OLUR MU AYRILMAK İSTİYORUM OLMUYOR İKİ GÜN SONRA ARIYOR MESAJ ATIYOR.
Oncelikle; buyuk harf kullanmak yasak.
Daha sonra.
"Beni aldattin" demek de neyin kafasi??
Ondan onceki bir iliski onu ilgilendirmez ve onu aldatmis sayilmazsin?
Hem para verip hem hakaret ve siddet gormekbde apayri bi kafa olsa gerek? Bu ask mi? Sacmalama! Tabii ki de degil. Bence bir an once kurtul bundan. Ailene de anlat durumu beni tehtid ediyor de. Isler farkli boyuta tasinmadan evvel.

Kimi ne ile tehtid ediyor? Kacinci yuzyilda yasiyor? Ya da kendini ne saniyor? Sormak lazim. Fazla taviz vermissin. Cok fazla taviz. Para vermek nedir yaaa? Adam sana hakaret ediyor, siddet uyguluyor bi de para mu veriyorsun? Bu adam yarin obur gun sana tecavuz eder, "konusursan seni ailene soylerim, ben yapmadim benden evvel ki adam yapmis, bana da kendini kakaliyor derim" diye tehtid bile eder! Aklini basina al be kardesim! Ask falan degil bu, bulmus sömürüyor iste. Tipik asalak!

anneni ariyorsun basimda boyle boyle birsey var dyrsun ...hayatin boyu harac mi verecksin ...adamin biri bana asildi is bulmak icin dayim onermisti ... gittim abime anlattim direk hicte cekinmedim ..sana birsey olursa ailen aglar baskasi degil ... herkes cesur olamaz ama sen cesur olmak zorundasin

Türk dizisi :)

Annene babana anlat gidin polise birlikte beni tehdit ediyor hakkımda yalan söylüyor dövüyor deyin.

Sizin ki dayak yeyip üstüne birde para vermek o aptala bravo

Tehdit mesajlarını saklayin gidin polise sikayet edin savciliga verin. Ayrica annenize soyleyin. Bugun doven söven yarin öldürüp bir yere atar. Sizi böyle bir haberle tv lerde gormek istemeyiz. O yüzden aklinizi basiniza alin ailenize soyleyin. Sahipsiz misinizsiz. Ve asla korktugunuzu belli etmeyin dik durun. Korktugunuzu anladikca daha cok üstünüze gelir.

Elin adamına niye para veriyorsun ki? Üstelik hakaret ve tehdit. Nereden buldun bu psikopatı?
Eski ilişki adı üstünde neden ezdiriyorsun ki kendini? Söylese ne olur ayrıl hemen.
Abartırsa şikayet et savcılığa..

Korkarsan daha çok cesaretlendirirsin ..Senden her ay para aldığına göre adam değil zaten .bişey yapamaz. Para için ayrılmıyor zaten .

bence ayrılırsan bir şey yapmaz ama senden tırtıkladığı paralar bir daha gelmeyecek diye çok üzülür orası kesin..

Polise git şantaj yaptığını aylık 200tl verdiğini söyle.. şantaj çok ciddi bir suç.. bide parayı banka yoluyla fln veriyorsan dekont götür delil olur.. öyle değilse bile bu ay bankayla yolla..

KIZLAR MERHABA YENİ ÜYEYİM SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM.BELKİ BİR DUA BELKİ BİR CÜMLENİZ BANA ÇOK YARDIMCI OLACAK.23 YAŞINDAYIM ERKEK ARKADAŞIMDA 23 YAŞINDA ÜNİVERSİTE OKUYOR SON YILI BU YIL.BEN ÖZEL BİR SEKTÖRDE ÇALIŞIYORUM.YAKLAŞIK ÜÇ YILDIR BİRLİKTEYİZ.İLİŞKİNİN BAŞINDA ÖNCE Kİ İLİŞKİMDEN DOLAYI ÇOK PROBLEM YAŞADIM.İLİŞKİMİZİN BAŞINDA KENDİSİNE ESKİ ERKEK ARKADAŞIMDAN BAHSETMEDİM.SONRA ÖĞRENDİ VE YÜZÜME VURMALAR ŞİDDET KÜFÜR BAŞLADI.HER AY KENDİSİNE 100-200 TL YARDIM EDİYORUM.BURSU YOK DİYE.AMA İNANIN ÇOK YORULDUM.NE HAYATTAN NE DE BAŞKA BİR ŞEYDEN ZEVK ALAMIYORUM.İL DIŞINDA OLDUĞU İÇİN 2-3 AYDA BİR GELİYOR.ANNEM DAHA İLİŞKİNİN BAŞINDA EĞER BU ÇOCUKLA KONUŞUYORSAN AYRIL DEMİŞTİ VERMEM DEMİŞTİ BEN BİLE BİLE KONUŞTUM VE BU KADAR İLERLEDİ AYRILMAK İSTİYORUM TEHDİTLER BAŞLIYOR ESKİ İLİŞKİNİ SÖYLERİM BENİ ALDATTIN VS DİYOR.NE YAPICAM BİLMİYORUM.YAN YANAYKEN BİLE MUTLU DEĞİLİM ÇOK BÜYÜK BİR ÇIKMAZDAYIM DUALARINIZDA BANA DA YER VERİN OLUR MU AYRILMAK İSTİYORUM OLMUYOR İKİ GÜN SONRA ARIYOR MESAJ ATIYOR.

Duayı siz yapacaksınız fiili dua olacak.
Ayrılacaksınız defolacak gidecek.
Tehdit ederse etsin.
Beni aldattın vs boş laf. Kocanız mı da aldatmışsınız. Bir de besliyorsunuz bu haysiyetsizi.

Sigara parasindan mi olsun :KK14:
Parani yiyomus çakall.. Havlayan köpek isirmaz diye boşuna dememisler.
Anladigi dilden konuscaksin sende onu tehdit et kessin sesini.

Pırıl pırıl üniversite okuyan gençler geliyor sitem düşünürken bir bakıyorsunuz erkek arkadaşının şiddetine küfrüne boyun eğiyor
Eski erkek arkadaşın bardan var geçmiş bir ilişki onu neden ilgilendiriyor ailen duysa ne yapabilir döver mi?
Hadi dövdüler diyelim bu adamdan hem dayak yiyip hem para veriyorsunuz aileniz öğrense bundan beteri olmayacaktır emin olun

Evlencen mi bide bunla Allah yardımcın olsun şiddet para vermek hakaret nedir bunlar tövbe

Ayril ailene soylersede beni tehdit edio oyle bsy yok seni rezil ederim dio de nasil erkekler var ya allahim sinir oluom

O asalak senin aşkın peşinde degil canim. Ona verdigin bursun pesinde. Sundan emin ol okulu biter bitmez o ayrılacak. Bu seferde sen o ayrıldı diye karalar baglayıp buraya konu acacaksin. Yok seviyordu terk etti vs diye cünku terkedilme acisi olacak. Bak bi an once ayrıl pislikten ailene anlat. Kimseye ailesinden zarar gelmez seni sonuna kadar koruyacak tek kisi ailen.

200 tl yi o pislige verecegine gercekten muhtac bir öğrenciye ver sevabin olur en azindan.

Back
X