Başım belaya girmeden acil yardımınıza ihtiyacım var

sizin okuldan mezun olanların hepsi o üniversiteyi mi kazanıyor
hangi okulmuş bu ?
biri son sınıftayken , diğeri yeni başladı demiştin
yaşıtı olan arkadaşı mı kaldı orada ?

aman tasası sanki bana düştü :97:

İnsan telaş yapınca işler daha da aksi gider. Hem belki de bosuna bukadar telaş yapıyorsun, kötü birşey olmaz dur bakalım.

öyle olması için çok dua edicem umarım daha fazla bişey olmaz
onun olmadığı bir ülkede yaşamak istiyorum evlenince
ya bu adam benden ne istiyor anlamıyorum.
beni hiç ama hiç sevmedi, ben onu sevdiğimi sandım küçüktüm.
o ise büyük hala büyük benden çok büyük. bu yaş farkını bile düşünemeyeck kadar küçüktüm
benden 6 yaş büyük. erkek arkadaşımsa 2yaş büyük benden. aralarında 4 yaş var

yeni erkek arkadşım bizim okuldan mezun değil ki
aralarındada 4 yaş var. biri 1.sınıfken diğeri 2. sınıftı ama

Son düzenleme:

Kaybedince değerini anlamıştır... Sevmese ya da senin değerli olduğunu anlamasa peşine bukadar düşmezdi bence. Hatta umursamazdı.

Son düzenleme:
çok şükür okuduğumu doğru hatırlıyorum.
hangisi doğru ?

Şimdi herşey bitti, kaçıncı sınıfta okudukları mı kaldı? Neden gereksiz konulara takılıp illa bişeylerin altını kurcalama ihtiyacı, bi yalan çıkarma ihtiyacı içindesiniz? Bi sürü fake konu var, gidin onları kurcalayın.

canım boşver. şimdide biri 1.sınıf diğeri 2. sınıf aralarında nasıl 4 yaş var gibi bir soru gelebilir
hani sınıfta kalma durumu vardır ya onuda burda uzun uzun anlatmayayım

kimseye yalancılıkla suçladığım yok
4 yıllık sanarak sordum.
üstelik 6 yaş büyük dedi
ondan öyle sandım

o fake konulara o kadar takılı kalmışsınız ki artık sizin için herkes art niyetli
sorgusuz sualsiz pohpohlayacaksın , işlerine gelmeyince art niyetlisin

benden 6 yaş, erkek arkadaşımdan 4 yaş büyük anlamadıysan tekrar oku cnm. yorum yaptığın içn teşkkrler.

Dön bak bakalım geriye yazdıklarına, düzgün mü sormuşsun yoksa suçlar gibi mi? Sen benimle dalga falan geciyor olmalısın, olayın içinde tutarsızlıklar arayan bukadar insanın içinde bir tek sensin. Art niyetli olduğunu düşünmek çok normal.. sorgusuz sualsiz pohpohlanmak beklemedi kimse senden. savunma yapmak için gereksiz cümlelere gerek yok..

herkes işine geldiği gibi anlar nokta !

facebooka gelen mesajı buraya kopyalamıştım onu bir kağıda yazıp erkek arkadaşıma mı ordan mı okusam eksik yada yanlış söylemek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…