- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Millet sanır ki bu benim nişanlım ben bunu aldattım yoğun bir ilişki yaşadık terkettim vs bunların hiç bitişi Yok ben bunu reddettiğim için gururuna yediremedi bu olay bu.
Kimse böyle bişeye kolay kolay kalkismaz korkma. O senin üstüne geldikçe sen onun üstüne git ki o seni sindirdigini düşünmesinKorkum çirkeflik yapıp olay çıkartması mesleğim gereği saygın bir insanım insanlar hakkımda saçma şeyler düşünür atıyorum bu rezillik çıkartır yada ikinci ihtimal beni bulup fiziksel bir zarar vermesiyoksa elbette ne yaşanmışlık var nede uygunsuz bir durum ben bu adamın sağlam ayakkabı olmadığını anladığım için kestim irtibatı zaten
Canim musteri temsilcisi ni ara 2 dk da değiştir numaraniArkadaşlar numara değiştirmeyi düşünüyorum Yen'i hat almadan netten online değişim oluyor mu?
OluyorArkadaşlar numara değiştirmeyi düşünüyorum Yen'i hat almadan netten online değişim oluyor mu?
İnş dediğin gibi olur en büyük korkum o zatenbence bu durup durup arada yazıp seni böyle yokluyorsa bır sey yapmaz. yani bana öyle geliyor. seni gelip rezil etmesinden degil de bir sey yapmasından kork bence ama bir sey yapacagını sanmıyorum.
Nasıl bir psikopatla karşı karşıya olduğunu bilmiyorsun .önce aileni haberdar et durumdan sonra da şikayetçi ol .bir engelin yoksa numaranı da değiştir.Arkadaşlar bundan iki yıl önce swarm dan bir çocukla tanıştım iyi hoş konuştuk bir defa da görüştük bir kafe de ama çocuğun davranışları hal ve hareketleri hoşuma gitmedi bi süre sonra irtibatı kestim aradan uzun zaman geçti bu tekrar yazdı konuştuk baktım cidden kötü niyetli bununla irtibatı kesmek için hiç yazmadım bu çıldırdı tabiki yazıyor benden cvp yok en sonunda dedim açık açık konuşmak istemediği mi diretti salladım bende başka sevdiğim var dedim Buda ağza alınmayacak laflar tehditler etti bana işte seni bitiririm iş yerine gelir rezil ederim herkes senin nasıl biri olduğunu öğrenir vs çok korktum ama baktım olmuyor her yerden sildim engelledim uzun zamandır sesi çıkmıyordu bugün bir mesaj atmış ismimi yazıp soru işareti koymuş ben engelledim gene ama korkuyorum başka numaralardan ulaşır bana diye ne yapayım
yapacak olsaydi simdiye kadar yaprdi elinre birsey yoksa korkmani gerektirecek birsey yokArkadaşlar bundan iki yıl önce swarm dan bir çocukla tanıştım iyi hoş konuştuk bir defa da görüştük bir kafe de ama çocuğun davranışları hal ve hareketleri hoşuma gitmedi bi süre sonra irtibatı kestim aradan uzun zaman geçti bu tekrar yazdı konuştuk baktım cidden kötü niyetli bununla irtibatı kesmek için hiç yazmadım bu çıldırdı tabiki yazıyor benden cvp yok en sonunda dedim açık açık konuşmak istemediği mi diretti salladım bende başka sevdiğim var dedim Buda ağza alınmayacak laflar tehditler etti bana işte seni bitiririm iş yerine gelir rezil ederim herkes senin nasıl biri olduğunu öğrenir vs çok korktum ama baktım olmuyor her yerden sildim engelledim uzun zamandır sesi çıkmıyordu bugün bir mesaj atmış ismimi yazıp soru işareti koymuş ben engelledim gene ama korkuyorum başka numaralardan ulaşır bana diye ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?