Başım büyük belada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah aşkına sayfa 3'ten beri konunun kapatılmasını rica ediyorum alacağım fikirleri aldım zaten kapatın lütfen konumu birkaç kişi yardım etti gerisi full saçmaladı

kediyi vermem diye bişey demedi, taksite bölemeyiz peşin ödemeniz gerekiyor dedi. ben de klinikten çıkartamayacağım heralde diye düşünüyorum ödemeden
Ablacim acik acik soyle, boyle bi parayi tek seferde odeyemiyecegini, ogrenciyim de, calisip taksit taksit odeyebilirim ancak de, ellerinde senet yoksa napicak cigerini mi alicak ? Vicdansiz veteriner, zaten sokak hayvanlarindan bu kadar para istemiyo vetler normalde

neyin itirafı olarak kabul ediyorsunuz. aynı konuyu donanımhaberde açtım birsürü fikir verdiler bir kişi demedi paramızı mı almaya çalışıyorsun diye. burda fikir veren birkaç kişi var gerisi full yargı machine. aynen siz çok mükemmelsiniz ben aptalın tekiyim bakın nasıl hata yapmışım konu sahibine saldırmak ne ya. fikir vereceksen ver vermeyeceksen git. kapatabilsem kendim kapatacağım konuyu azar işitmeye açtık sanki konuyu
Donanımhaberde bir sürü fikir verildiyse buradan daha orijinal fikir beklediğiniz için mi sırf bu konu için üye oldunuz? Ne kadar farklı fikir verilebilir ki

Mune Mune etiketlemem lazımmış sanırım. Lütfen konumu kapatır mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X