Başım büyük dertte kızlar lütfen bir yardım edin

Yaw sırf dikkat çeksin diye böyle başlıklar atılyor te allahım ya başka derdinmi yok güzelim

Şu okullar açılsınnnnnnnn

başlığı görünce başka düşünmüştüm ama sizinki daha büyük bir dertmis Allah yardımcıniz olsun :44: şimdi ne yapacaksiniz peki nasıl bu işin içinden çıkacaksiniz çok zor gerçekten

zararlarını karşılatabilirler. haberin olsun...

Birşey yapmadılar ki insan kaynaklarına dosya gönderdiler banka hesabı açtım ama çalışıyo gözükmüşüm para sigortayı hemen başlattıklarını veya para yatırdıklarını düşünmüyorum

Daha işe başlamadan sigorta yapan yeri bulmuşsun kaçırma. Şuan ayrılmak üzere olduğum işyerimden ayrılıyorum sigorta yapmadıkları için. Bilmem anlatabildimmi?

Bende ise baslayacagim zaman benden kan testi isitme testi akciger filmi vb.gibi bir suru evrak istediler testleri yaptirip almak icin tekrar gitmek cok yorucuydu oradan oraya gidiyordum.
Ama sonucu guzel oluyor keske o kadar seyden sonra vazgecmeseydin.
Hakkinda hayirlisi olsun.

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Ya o değilde şu her şeyi, oruca bağlamalarınıza cidden sinir oluyorum offf

İnsan sinir stres yapıyor bu sıcakta oruç yağmur bi yandan yakıcı sıcak bi yandan ayy ben çok sakinim Relax dur bi. poliyannaya bağlayıp gelim bunu mu bekliyorsun

Amin canım sağolasın.

İnsan sinir stres yapıyor bu sıcakta oruç yağmur bi yandan yakıcı sıcak bi yandan ayy ben çok sakinim Relax dur bi. poliyannaya bağlayıp gelim bunu mu bekliyorsun

şimdi sen bunu dedin diye itici bulmayacak mıyım?
zor, ramazan ayındayız. oruç tutulan bir ay kendisi...!
dolayısıyla her lafı ayyy of orucum zaten, oruçta bir yandan, tam iftar yaparken, ay oruç zaten ..... le bitirmeniz , bitirmeleriniz beni itiyor.ister pollyana ol ister hello kity ..
ayrıca fazla sızlanmak acizlik gibi geliyor bana kimse kusura bakmasın. laçkalaşmasaydınız böyle cevap vermezdim.

iş yeri için hayırlısı olmuş bence size uygun msjlar yazılmayınca hemen agrasifleştiniz markette çalışmak zordur hep sinirli sinirli çalışacaktınız demek ki.

Benim söylediklerim oruç olmam seni ne ilgilendirir ayrıca istediğin kadar laçkalaş çok mu umrumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…