- Konu Sahibi bilgilitugba
-
Madem ki görüşmede rahatsız oldunuz keşke sonrasında evrakları Hazırlamasaydiniz.
Ben zaten annemin zoruyla gittim orda çalışmak istemiyordum ki
Dikkat çekmek mi senin dikkatini çekince elime ne geçecek benim? hakkıma girdin ahhahYaw sırf dikkat çeksin diye böyle başlıklar atılyor te allahım ya başka derdinmi yok güzelim
Şu okullar açılsınnnnnnnn
başlığı görünce başka düşünmüştüm ama sizinki daha büyük bir dertmis Allah yardımcıniz olsun :44: şimdi ne yapacaksiniz peki nasıl bu işin içinden çıkacaksiniz çok zor gerçekten
zararlarını karşılatabilirler. haberin olsun...
Ya o değilde şu her şeyi, oruca bağlamalarınıza cidden sinir oluyorum offf
Bende ise baslayacagim zaman benden kan testi isitme testi akciger filmi vb.gibi bir suru evrak istediler testleri yaptirip almak icin tekrar gitmek cok yorucuydu oradan oraya gidiyordum.
Ama sonucu guzel oluyor keske o kadar seyden sonra vazgecmeseydin.
Hakkinda hayirlisi olsun.
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
İnsan sinir stres yapıyor bu sıcakta oruç yağmur bi yandan yakıcı sıcak bi yandan ayy ben çok sakinim Relax dur bi. poliyannaya bağlayıp gelim bunu mu bekliyorsun
şimdi sen bunu dedin diye itici bulmayacak mıyım?
zor, ramazan ayındayız. oruç tutulan bir ay kendisi...!
dolayısıyla her lafı ayyy of orucum zaten, oruçta bir yandan, tam iftar yaparken, ay oruç zaten ..... le bitirmeniz , bitirmeleriniz beni itiyor.ister pollyana ol ister hello kity ..
ayrıca fazla sızlanmak acizlik gibi geliyor bana kimse kusura bakmasın. laçkalaşmasaydınız böyle cevap vermezdim.
Hıhı evet senin içinde hayırlısı olur umarım :-Diş yeri için hayırlısı olmuş bencesize uygun msjlar yazılmayınca hemen agrasifleştiniz markette çalışmak zordur hep sinirli sinirli çalışacaktınız demek ki.
Hıhı evet senin içinde hayırlısı olur umarım :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?