- 28 Ağustos 2013
- 397
- 21
- 38
- Konu Sahibi bilgilitugba
-
Başınız büyük dertte derken?
Neden gitmek istemiyorsunuz, anladıysam nolayım
Hakmar markete iş başvurusu yaptım kabul edildim görüştük tekrar olumlu geçti ve sağlık raporu Vs hazırlamamı istediler okey onuda yaptım ama tıp merkezi birini geç birini erken verdi ordan oraya oruçlu oruçlu koştururken deli oldum evrakları teslim ettim adam aradı şu fotokopi olmamış şu olmamış tekrar yap bankaya git bide o ara yağmur yağıyor ama hava nasıl sıcak onuda tamamldım bu sefer aramıyorlar kaç gün bende sıkıldım istemiyorum dedim anneme bi zaman sonra aradılar beni iki gündür çalışıyor göstermişler ama ben gitmek istemiyorum birde telefondan artık aramasınlar diye bi bahane bulmak istedim sık boğaz ettiler tam orucumu açıcam. O zaman bile arıyorlar bende bahane olarak sözlüsüyüm telefonlarımız aynı olduğu için yanlışlıkla bende kaldı ben ben eskişehirdeyim pazartesi dönücem Vs yazdım onların hakkına girrmek istemiyorum ama arayamıyorum da ne yapıcam markette tam kapının önünde :-(
E bize burda cemkiriyorsunuz ama adamlara gitmeyeceğinizi söylemekten acizsiniz. Bu ne perhiz ?Muhalefet olun demedim yaptım iş pişmanlık verdi tamam görüşmeye gittiğim adamda rahatsız edici bi tipti durmadan gözlerimin içine bakıyor da nasıl anlatsam arkadaşım rahatsız oldum insanla oynar gibi dalga geçer gibi oruç tepeme bindi zaten olamaz mı abes birşey mi var yardımcı olacağınıza zaten hemen bi anne moduna bürünüyorsunuz ilahi siz ya bu kabalığı annene babana eşine dostuna da yap hadi görmediğiniz insana yapmak kolay tabi
Hakmar markete iş başvurusu yaptım kabul edildim görüştük tekrar olumlu geçti ve sağlık raporu Vs hazırlamamı istediler okey onuda yaptım ama tıp merkezi birini geç birini erken verdi ordan oraya oruçlu oruçlu koştururken deli oldum evrakları teslim ettim adam aradı şu fotokopi olmamış şu olmamış tekrar yap bankaya git bide o ara yağmur yağıyor ama hava nasıl sıcak onuda tamamldım bu sefer aramıyorlar kaç gün bende sıkıldım istemiyorum dedim anneme bi zaman sonra aradılar beni iki gündür çalışıyor göstermişler ama ben gitmek istemiyorum birde telefondan artık aramasınlar diye bi bahane bulmak istedim sık boğaz ettiler tam orucumu açıcam. O zaman bile arıyorlar bende bahane olarak sözlüsüyüm telefonlarımız aynı olduğu için yanlışlıkla bende kaldı ben ben eskişehirdeyim pazartesi dönücem Vs yazdım onların hakkına girrmek istemiyorum ama arayamıyorum da ne yapıcam markette tam kapının önünde :-(
Merhaba ,
İş başvurunuz olumlu sonuçlanmış. Sigorta girişi ve maaşınızın yatacağı hesap gibi detaylar içinde gerekli olan evrakları götürmeniz istenmiş. İş yeri üzerine düşeni yapmış sigorta girişinizi de aksatmadan yapmışlar.
Yazdıklarınızda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeyen taraf sizsiniz. Çalışmaktan vazgeçmişsiniz ancak bunu zamanında iş yerine bildirmemişsiniz ve iş yeri sigortalılık işlemlerinizi başlatmış. Bu aşamada mağdur olan taraf başvurduğunuz iş yeri.
Bulduğunuz bahaneler çok gereksiz olmuş. Çalışmaktan vaz geçti iseniz dahi bunun yolu kaçmak değil. Gider sgk işlemleri için şirkete yol açtığınız maddi zararı ödersiniz öncelikle. Sonrası şirket politikasına bağlı.
Dilim yok ne kadar akıllısın senabes birşey var tabi..
yazdığın şeyler çok saçma git ben başlamıcam de yada aç telefonu söyle dilin mi yok anlamadım hadi dilin yok annene söylet yada mesaj at oooooooo
çözüm çok yapak yok
Biliyorum haklısınız ama sıkıldım zaten tercih yaptım onun sonucunu bekliyorum kararsız kaldım gitmeyi istiyorum ama kararsızım bahane buldum yüzüm yok o da varpek çok işyeri deneme adı altında aylarca sigortasız çalıştırırlar,bak siz daha işe başlamadan sigortanız yapılmış.aslında şansınızı tepiyorsunuz
Koşturmacayı bahane ettiğimi nerden çıkardın daha okuduğunuzu anlayamıyorsunuz beğenmediler diyorum tekrar yap tekrar et bende sıkıya gelemedim dostum anlatabildim mikimi iş bulamaz kimi de işe başlamadan önce hastane koşturmacasını bahane edip işe gitmez.
yazık günah valla.
o işe gerçekten ihtiyacı olup başvuranlar vardır.
keşke önce iyi bi düşünüp taşınsaydınız.
Birtek şirket para çıkarmadı canım madem bu kadar bilgilisin o evrakların kaç parayı ağlattığını yol parasını da biliyorsunuz tek taraflı düşünmeyin artık rahatsız oldum daha gitmeden ordaki kız benim konumumdayken ahkam kesmeye başladı bende buna gelemedim bi sürü sebep buldum kendime zaten ikinci deneyimim olacaktı demek ki rahatıma düşkün bir insanmışım olmadı istemedim okey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?