Başım büyük dertte kızlar lütfen bir yardım edin

sigorta için masraf yapmış olabilirler. 2 gün çalıştı gösterdik demişler ya sana... eğer e-devlet şifren varsa bak bakalım sigorta numaran felan var mı?. anlaşılır herhalde

sigorta için masraf yapmış olabilirler. 2 gün çalıştı gösterdik demişler ya sana... eğer e-devlet şifren varsa bak bakalım sigorta numaran felan var mı?. anlaşılır herhalde
Başlamış ama 0 gün yazıyor canım sorun yok yani

Annesi istemiş çalışmasını kadıncağız ne yapsın evde bütün gün bu kızı. Rahatına düşkünmüş pehhhh anlamıyorum bu şımarıkları....

millet işsizlikten kırılır kimide evinin altında gül gibi iş bulur iki koşrturdu diye şımarır..
bide insanlar sizi sigortalı göstermişler 2 gündür şu yaptığınız hem ayıp hemde hak yemek..
tuttuğunuz orucun hakkını verinde yalan söyleyerek günaha girmeyin..
bide ramazan bittikten sonra işi kabul etmediğinize pişman olmazsınız umarım..

Annesi istemiş çalışmasını kadıncağız ne yapsın evde bütün gün bu kızı. Rahatına düşkünmüş pehhhh anlamıyorum bu şımarıkları....

Üstelik çalışmak istemiyorum demedim orayı istemedim işine geldiği gibi anlama

Çok mu zor arayıp çalışmak istemiyorum demek? Biz buradan ne yapabiliriz. İsterseniz numaralarını verin arayıp bilgilitugba sizinle çalışmak istemiyor diyelim.

Ben bunları bilmiyorum çok sağol

Yardimci olmaya calismis kadin, ne cemkiriyorsun yardim istemiyorsan niye konu aciyorsun? Kibar kibar aciklamis kadin, "madem cok bilgilisin" diye cemkiriyorsun, hayirli olmus ordakiler icin orada calismaman. Açken gergin olabiirsin de bu insanlara terbiyesizlik yapabilecegin anlamina gelmez, bize mi tutuyorsun orucu ? Kimse seni cekmek zorunda degil burda, OKEY?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bide burada herkeze lafları sallıyorsun ..Aradıklarında diyemedinmi "aramayın kardeşim çalışmıycam ben sizin işyerinizde "

uzun dönem market sektöründe çalışmış biri olarak, sizin onlara teşekkür etmeniz gerekir emin olun .ilk iş deneyiminiz sanırım i başvuru yaptığınız yer hemen sigorta başlatmış anladığım kadarıyla daha ne istiyorsunuz 1 ay 15 gün deneneceksin dememiş sigortan yatıyo diyip kandırmamış bir çalışanın önceliği maaşı ve sigortasıdır.adamlar hemen başlatmış ,Adamın bakışından neden rahatsız oldunuz? havaya mı bakacak binlerce insanla muhattap olacaksınız siz tabiki yüzünüze bakacak asık suratlımısın vs ..hadi rahatsız oldunuz evrak hazırlamaya neden koyuldunuz :) hak deyince su huk diyince yemek olmaz çalışma hayatında .2 gün sizi bekletme sebebleride sigortasız yasak olduğu içindir .bir dönem kilerde çalıştım evrakları hazırlarken kasa şefi devamlı arıyordu hadi sibel yetiştir hemen bugün başlatalımda yarın başla çalışmaya yoksa çalışamazsın başlayana kadar diye .. doğal yani. ayrıca insanlar iş iş derken hevesim kaçtı vazgeçtim derseniz eleştiri alırsınız haliyle

Senide anlıyorum he he

Ne kadar kotu bi konusma tarzin var.
İnsanlar sana yardim etmeye calismislar, yol gostermisler senin verdigin cevaplara bak.
Kimse senin istedigin gibi cevap vermek zorunda degil.
Konu aciyorsan her turlu yorumada acik olacaksin.
Kimseyi terslemeye hakkin yok.

Son düzenleme:
Ayrıca burada istediğiniz yorumlar olmayınca babanızın çiftliği gibi alaylı bir üslupla dalga geçemezsiniz kuralları okuyun , siz resmen bana yalan bulun demişsiniz! hadi şimdi şu mübarek günde işinize bakın ,kibledim bir çok insan gibi.

Öyle ne çabuk sıkılıyorsun.Ne çabukta yalana sarılıyorsun.Vazgeçtim demek zor mu? Hem çalışmak istiyorsun,hem çabuk sıkılıyorsun.İşyerinin evrak istemesi,ince eleyip sık dokuması,işlerine verdiği ciddiyeti gösterir.Fotokopi olmadıysa mutlaka olmamıştır.Onlar da meraklı değildir evrakla uğraşıp durmaya.

Hepiniz çok akıllısınız biz akılsız tabi ayy neyse valla yazdığıma pişman oldum zaten bi ben kötü konuştum hepiniz çok iyimser davrandınız pehhhh aman yazmayın Size ihtiyacım yok şükür tekrar yorum atmayınnnnnn!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…