- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi bilgilitugba
-
Birşey yapmadılar ki insan kaynaklarına dosya gönderdiler banka hesabı açtım ama çalışıyo gözükmüşüm para sigortayı hemen başlattıklarını veya para yatırdıklarını düşünmüyorum
Başlamış ama 0 gün yazıyor canım sorun yok yanisigorta için masraf yapmış olabilirler. 2 gün çalıştı gösterdik demişler ya sana... eğer e-devlet şifren varsa bak bakalım sigorta numaran felan var mı?. anlaşılır herhalde
Annesi istemiş çalışmasını kadıncağız ne yapsın evde bütün gün bu kızı. Rahatına düşkünmüş pehhhh anlamıyorum bu şımarıkları....
Annesi istemiş çalışmasını kadıncağız ne yapsın evde bütün gün bu kızı. Rahatına düşkünmüş pehhhh anlamıyorum bu şımarıkları....
Başlamış ama 0 gün yazıyor canım sorun yok yani
millet işsizlikten kırılır kimide evinin altında gül gibi iş bulur iki koşrturdu diye şımarır..
bide insanlar sizi sigortalı göstermişler 2 gündür şu yaptığınız hem ayıp hemde hak yemek..
tuttuğunuz orucun hakkını verinde yalan söyleyerek günaha girmeyin..
bide ramazan bittikten sonra işi kabul etmediğinize pişman olmazsınız umarım..
Ben bunları bilmiyorum çok sağol
Birtek şirket para çıkarmadı canım madem bu kadar bilgilisin o evrakların kaç parayı ağlattığını yol parasını da biliyorsunuz tek taraflı düşünmeyin artık rahatsız oldum daha gitmeden ordaki kız benim konumumdayken ahkam kesmeye başladı bende buna gelemedim bi sürü sebep buldum kendime zaten ikinci deneyimim olacaktı demek ki rahatıma düşkün bir insanmışım olmadı istemedim okey
Senide anlıyorum he heYardimci olmaya calismis kadin, ne cemkiriyorsun yardim istemiyorsan niye konu aciyorsun? Kibar kibar aciklamis kadin, "madem cok bilgilisin" diye cemkiriyorsun, hayirli olmus ordakiler icin orada calismaman. Açken gergin olabiirsin de bu insanlara terbiyesizlik yapabilecegin anlamina gelmez, bize mi tutuyorsun orucu ? Kimse seni cekmek zorunda degil burda, OKEY?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hakmar markete iş başvurusu yaptım kabul edildim görüştük tekrar olumlu geçti ve sağlık raporu Vs hazırlamamı istediler okey onuda yaptım ama tıp merkezi birini geç birini erken verdi ordan oraya oruçlu oruçlu koştururken deli oldum evrakları teslim ettim adam aradı şu fotokopi olmamış şu olmamış tekrar yap bankaya git bide o ara yağmur yağıyor ama hava nasıl sıcak onuda tamamldım bu sefer aramıyorlar kaç gün bende sıkıldım istemiyorum dedim anneme bi zaman sonra aradılar beni iki gündür çalışıyor göstermişler ama ben gitmek istemiyorum birde telefondan artık aramasınlar diye bi bahane bulmak istedim sık boğaz ettiler tam orucumu açıcam. O zaman bile arıyorlar bende bahane olarak sözlüsüyüm telefonlarımız aynı olduğu için yanlışlıkla bende kaldı ben ben eskişehirdeyim pazartesi dönücem Vs yazdım onların hakkına girrmek istemiyorum ama arayamıyorum da ne yapıcam markette tam kapının önünde :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?