başım dertten kurtulmuyor

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
basima yine neler geldi 2 gun once mudur yardimcisi beni ve en yakin dostumu odasina cagirdi bu arada okulda 3 mudur y var ikisi kadin biri erkek cagiran kadindi ikisi de kadin ve ayni odadalar neyse bunlardan biri tesetturlu biri acik (biz de tesetturluyuz arkadasimla) once biraz bekletip iceri aldilar biz konunun ne oldugunu bilmiyoruz notlari actilar sonra birden acik olan bu kiyafet ne dedi ama bir sey yoktu normaldi kiyafetim kapali olan ise notlariniz berbat dedi acik olan yeniden hocam bunlardan ne beklenir ki zaten seneye acik liseye giderler dedi obur kapali olan sesini cikarmadi bu sefer acik olan kapaliysaniz kapaliliginizi bilin oralarda buralarda anca surtuyosunuz dedi bu laf cok zoruma gitti bize ne kadar kinliyse hepsini orada kustu siz anca erkeklerle geziyosunuz dedi ama noldugunu anlamamistik o kadar uzuldum ki belki de ilk kez hakliyim su ana kadar actigim konularda.

notlar düşmüş, derslere ilgi azalmış, sizi de sağda solda görmüşler.
yemişsiniz fırçanızı.
öğretmeniniz gerçekten:
kapalıysanız kapalılığınızı bilin, orada burada sürtüyorsunuz, gibi talihsiz bir cümle kurduysa susmamalısınız.

üslubunuzdan rahatsız oldum, diyebilirsiniz.

size erkeklerle geziyorsunuz, dediğinde, neden o zaman sadece biz varız burada? gezdiğimiz erkekler de bizimle geziyor diyebilirsiniz.

öğrencisine sürtüyorsun diyen öğretmen de umarım hayal ürünüdür.

notlar düşmüş, derslere ilgi azalmış, sizi de sağda solda görmüşler.
yemişsiniz fırçanızı.
öğretmeniniz gerçekten:
kapalıysanız kapalılığınızı bilin, orada burada sürtüyorsunuz, gibi talihsiz bir cümle kurduysa susmamalısınız.

üslubunuzdan rahatsız oldum, diyebilirsiniz.

size erkeklerle geziyorsunuz, dediğinde, neden o zaman sadece biz varız burada? gezdiğimiz erkekler de bizimle geziyor diyebilirsiniz.

öğrencisine sürtüyorsun diyen öğretmen de umarım hayal ürünüdür.
agzimi actirmadi cok sinirliydi tam kendimi savunacaktim masaya vurdu ben de el mecbur sustum

Öff bitmedi önümüze çıkardıkları mide bulandırıcı laflar

Ne demek kapalısın orada burada sürtüyorsun

Ağza bak

Öğretmen ağzı değil leş resmen :kusmuk:
kendisi bizi hic sevmiyomus heralde yeni anladim ben de ne kadar kinliyse ettigi lafa bak cok uzuldum ve zoruma gitti kapaliligimi sorguladim

kendisi bizi hic sevmiyomus heralde yeni anladim ben de ne kadar kinliyse ettigi lafa bak cok uzuldum ve zoruma gitti kapaliligimi sorguladim

Ay hayır
Böyle biri için kendi inancını, onurunu vs sorgulama tabii ki
Neden böyle bir şey oldu ben bilmiyorum önceki konularını

Ay hayır
Böyle biri için kendi inancını, onurunu vs sorgulama tabii ki
Neden böyle bir şey oldu ben bilmiyorum önceki konularını
onceki konularimda bir kac hocamla yanlis anlasilmam olmustu bir de biz tekrar ettik sinifi bu kadinda bizim mat ogretmenimizdi bizi hep ayakta bekletirdi ama durup dururken niye bunu yapti anlam veremedim

onceki konularimda bir kac hocamla yanlis anlasilmam olmustu bir de biz tekrar ettik sinifi bu kadinda bizim mat ogretmenimizdi bizi hep ayakta bekletirdi ama durup dururken niye bunu yapti anlam veremedim

Haa hatırladım
Sen bir şey dedin sanmıştı ama dememiştin değil mi
Ne kadar onur kırıcı lafları ya
Bir de iki kişi kıstırmışlar sizi
Ezebileceklerinin farkındalar güç gösterisi yapıyorlar
Öff ben de lisedeyken çimlere oturmuşum diye bir hocam
"Kızım düzgün otur terbiyesiz" demişti
Ne alakaysa çime oturunca eteğimin yanı mı kıvrılmış ne öte tarafta erkek varmış falan falan
Bizim "namus" umuzdan onlar sorumlu çünkü
Bir yere şikayet de edemiyorsun ki bunları

Haa hatırladım
Sen bir şey dedin sanmıştı ama dememiştin değil mi
Ne kadar onur kırıcı lafları ya
Bir de iki kişi kıstırmışlar sizi
Ezebileceklerinin farkındalar güç gösterisi yapıyorlar
Öff ben de lisedeyken çimlere oturmuşum diye bir hocam
"Kızım düzgün otur terbiyesiz" demişti
Ne alakaysa çime oturunca eteğimin yanı mı kıvrılmış ne öte tarafta erkek varmış falan falan
Bizim "namus" umuzdan onlar sorumlu çünkü
Bir yere şikayet de edemiyorsun ki bunları
cok haklisin iki kisi kistirdilar hele acik olanin arkadasimla bize ne kadar kini varsa(gecen seneden dolayi bence) hepsini bir guzel kustu baska laflar da etti ama cok uzun olur diye yazmadim.

cok haklisin iki kisi kistirdilar hele acik olanin arkadasimla bize ne kadar kini varsa(gecen seneden dolayi bence) hepsini bir guzel kustu baska laflar da etti ama cok uzun olur diye yazmadim.

Ne kadar kaldı okulun bitmesine?
Bence en güzeli sesini çıkarmadan okuldan mezun olup gitmek
Bizim ülkede başka bir çözüm yolu bilemiyorum çünkü dokunamazsın da şimdi müdür yardımcısı falan var arada
Bir de sizi güçsüz bellemişler

Bizim ülkede başka bir çözüm yolu bilemiyorum çünkü dokunamazsın da şimdi müdür yardımcısı falan var arada
Güçsüz bellemek mi?
Konu sahibi hak ettiler diye diye arkadaşlarını döven, sonra şikayet etmesinler diye tehdit eden veya yalan söyleyen bir öğrenci.
Güçsüz bellemek değil sorunlu bellemek.

Böyle alakasız şekilde kıstırmışlar. Söyledikleri yersiz ve yanlış, ama konu sahibini mimlemişlerse de yok yere değil.

kalmasaydim bu sene 11 dim ama kaldigim icin daha 2 sene maalesef ki :( zaten toplasan okulda 5 hoca anca seviyo bizi

Güçsüz bellemek mi?
Konu sahibi hak ettiler diye diye arkadaşlarını döven, sonra şikayet etmesinler diye tehdit eden veya yalan söyleyen bir öğrenci.

Böyle alakasız şekilde kıstırmışlar. Söyledikleri yersiz ve yanlış, ama konu sahibini mimlemişlerse de yok yere değil.
burda neden hatami ortaya cikariyorsunuz ben bununla ovunmusmuyum? hayir bunu yapinca kimse sizi kahraman ilan etmedi

Güçsüz bellemek mi?

Hadi ya :KK45:
Ne bileyim ben sister bu konusuna dayanarak yorum yaptım öncekileri bilmiyorum
Boşuna giydirdik o zaman neyse günü kurtardın daha da günah point yazılmadı bana :D

Boşuna giydirdik o zaman neyse günü kurtardın daha da günah point yazılmadı bana :KK70:
ben yaptigimla ovunmemisim o hatami cikardi diye kahraman olmadi ayrica kendiniz lisede hic kavga etmediniz mi?

burda neden hatami ortaya cikariyorsunuz ben bununla ovunmusmuyum? hayir bunu yapinca kimse sizi kahraman ilan etmedi

Ee hata yapmışsın ama çıkartmasın mı
Kendin suçsuz gibi anlatmışsın
Hoca bana taktı falan
Sanki hoca sırf derste konuştun diye yapmış gibi

Hayır siz kimin karar merciisiniz de gidip dövüyorsunuz ki diğer insanları
Gökten inen adalet mi bu

Allahım vardı bizde de böyle grup bir kız
Kim ne makyaj yapacak, kim ne giyecek gidip kıstırmaya çalışırlardı güçsüz bellediklerini
Saçma sapan işler ya
O zaman da gülüyordum şimdi de gülüyorum yani
Okulunuzu bitirip geçmek varken gereksiz işlerle uğraşıyorsunuz
Çete oluşturuyorsunuz falan

E siz bunları hata olarak görmüyordunuz, yine olsa yine yaparım diyorsunuz?

Kaldı ki ortaya falan çıkarmadım, her olay bir öncekiyle ve sizin okulda nasıl bir imajınız olduğuyla alakalı.

Ayrıca ortaya çıkarmak ne demek, devlet sırrı mıydı?

ben yaptigimla ovunmemisim o hatami cikardi diye kahraman olmadi ayrica kendiniz lisede hic kavga etmediniz mi?

Valla etmedim

En fazla "hadi ordan sen kimsin" demişimdir
O da işime burnunu sokanlara

Ben lisedeki çoğu insanı ezik görürdüm zaten, muhattap olmazdım ajshdj
Saçma sapan şeylerle uğraşıyorlardı
Yok dedikodu, yok popülerlik, yok gossip girlcülük falan

Hoca bana taktı falan

Gökten inen adalet mi bu

Kim ne makyaj yapacak, kim ne giyecek gidip kıstırmaya çalışırlardı güçsüz bellediklerini
Saçma sapan işler ya
kimsetyi kistirmadim cetemde yok allaha sukur ora okul aramizda atisma cikti ama ben ozur diledim ondan zaten o da anlayisla karsiladi baristik

Boşuna giydirdik o zaman neyse günü kurtardın daha da günah point yazılmadı bana :KK70:
Hoca bana taktı falan

Gökten inen adalet mi bu

Saçma sapan işler ya

Hocaları muhtemelen konu sahibini sevmiyor. Problemli öğrenci.

Takmışlarsa bu yüzden takmışlar. Dedikleri laflar doğru değil, hoş değil. Ne olursa olsun bir hocanın öğrencisine sürtüyorsun deme hakkı yok. Ama konu sahibi de sütten çıkmış ak kaşık değil. Geçimsiz, şiddete meyilli, yalancı, problemli.

Back
X