- 17 Aralık 2015
- 27.107
- 49.562
- 598
- Konu Sahibi annesevgisiibii
-
allah aşkina şu memlekette kendini yamamak icin kaynanasin da kayinbabasin da yatmak isteyen varsa buyursun beri gelsin yaYa şuan bende böyleyim çat diye söylüyorum küsen küsüyor ama o zaman aşkın mı gözü kördü ben mi salktım anlamadım
bana kendini yamamak için burda yattı diyorlar Bende salk salak ilk iznim de aman evi temizleyim aman ütü yapayım çamaşır kalmasın derdindeydim ondan da hala kullanacaklarını ezeceklerini sanıyorlar sanıırıım
Gitmemize bi kaç ay kaldı ve şimdiden kafamın içi boynum bezeler yaralar dolmaya başladı çünkü kabuslarımda bile görüyorum artık.Kendi geçmişteki halimi hatırladım, görüşmeden önce kafamda milyonlarca senaryo kurar sonrasında kendimi ezdirirdim.
Bir gün aydınlanma yaşadım ve hepsine rest çektim, eşime de ısrar ederse onunla da yollarımı ayıracağımı söyledim(blöf yapmadım) çünkü onlar yüzünden üzüntüden vücudumda yaralar çıkmaya başlamıştı.
Uzun bir süre eşimin ailesi ile görüşmedim sonra özür dilediler ve tekrar konuşmaya başladık.
Ama şimdi asla kendimi ezdirmiyorum, hatta artık onlar benden çekiniyor.
Ya bunlar eşimin haberi bile olmadan hatta eşimin annesinin babasının bile haber yokken aile büyükleri halalar vs gidip kız istemişler eşimeallah aşkina şu memlekette kendini yamamak icin kaynanasin da kayinbabasin da yatmak isteyen varsa buyursun beri gelsin ya
kayin babanizim maddi durumu falanmi iyide bu millet kendinizi yamamaniz gerektigini dusunuyor
Bende kendimi gaza getiriyorum ama sanırım hasta olmuş döncemİdare edersin diyemıcem ben Malesef.
Maşallah o zaman yamayana kadar uğraşmassin simdi zor geliyor. E alacagina aldın tabi.Ya bunlar eşimin haberi bile olmadan hatta eşimin annesinin babasının bile haber yokken aile büyükleri halalar vs gidip kız istemişler eşimeeşimde o esnada ailesine benden bahsedip evlenmek istiyorum demiş rahmetli kaynanam Gerçekten dünyalar iyisi bi insandı ve oğlum kimi isterse o benim kızım olur diyip noktayı koymuştu. Daha sonra da kaynanam vefat edince ben kendimi orda yatıp kaldırıp yamadım onlar o kızı alacaktı ben mani oldum oldu
( ay inşallah birisi konudan beni tanımaz)
Zamanında hepsini fazlasıyla yaptım ki gerçekten baba yerine koyabileyim iç içe olalım diye çok fedarlık yaptım. Ama insanlar değmeyince insan da vazgeçiyor.Ben size hak vermiyorum. Belliki eşiniz haric annenize bile pek bir sevgi yok icinizde. Kayın ailesine nasıl olsun.
Kayın ailesinde ya da sizin evde kadın olsa bile insan zaten yardim eder is yapar ayıp olmasın diye.
halalara ne oluyormuş ne boş boğazlik ne buyuk egoistlik egolari tatmin olmamış demek ki istedikleri olmayincaYa bunlar eşimin haberi bile olmadan hatta eşimin annesinin babasının bile haber yokken aile büyükleri halalar vs gidip kız istemişler eşimeeşimde o esnada ailesine benden bahsedip evlenmek istiyorum demiş rahmetli kaynanam Gerçekten dünyalar iyisi bi insandı ve oğlum kimi isterse o benim kızım olur diyip noktayı koymuştu. Daha sonra da kaynanam vefat edince ben kendimi orda yatıp kaldırıp yamadım onlar o kızı alacaktı ben mani oldum oldu
evet evet tamam aynen öyle ben kendimi yamadım alacağımı aldım şimdi de mümkünse karşıma çıkmasınlar olur mu?Maşallah o zaman yamayana kadar uğraşmassin simdi zor geliyor. E alacagina aldın tabi.
Ben bunu kendim yazmadim siz yazmışsınız. Bende alintiladim cevap verdim neden siz yaptığınızı soyleyince değil ben soyleyince elestiri aldim?evet evet tamam aynen öyle ben kendimi yamadım alacağımı aldım şimdi de mümkünse karşıma çıkmasınlar olur mu?
Sağolun fikriniz için iyi günler
Hayatta sadece onların istekleri ve doğruları var çünkü geriye kalan insanlar onlardan akıl almak zorunda zannediyorlar.halalara ne oluyormuş ne boş boğazlik ne buyuk egoistlik egolari tatmin olmamış demek ki istedikleri olmayinca
aman boşverin onlari kaynananizin hatirina emanetine 3 5 gunde olsa bakin iste ilgi gosterin gerisini boşverin
Zamanında hepsini fazlasıyla yaptım ki gerçekten baba yerine koyabileyim iç içe olalım diye çok fedarlık yaptım. Ama insanlar değmeyince insan da vazgeçiyor.
Bu cümle sizin lütfen beni suclamayin ben olmayan bir seyi soylemedim. Zamaninda hepsini yapmisssiniz bir amac ugruna ama elde edince 1 kisi bile istemiyorsunuz. Sadece esiniz olsun istiyorsunuz. Bu esinize günah babasini tabiki görmek isterDaha sonra da kaynanam vefat edince ben kendimi orda yatıp kaldırıp yamadım onlar o kızı alacaktı ben mani oldum oldu
Ben ailesiyle ilk tanışmamdan itibaren kötü başlarsa kötü biter mantığındaydım ve bu yüzden hep iyi olmaya çalıştım sağolsun kaynanamm hep iyidi ama kp yüzüme bakıp tek kelime etmişliği yok. O dönemler kalıp yapmamın en büyük sebebi yine kayınvalidemin ve eşimin hatrıydı annesini kaybetmişti evde bakıma ihtiyacı olan vardı ve ben o şartlarda yaşasın istemiyordum elimden geleni yaptığım halde hor görülüp dışlanmaktan sıkıldım ve artık yapmıyorum dedim yani bugün gidip yapmak zor gelmiyor düğünden önce de daha önce de gidip yapmayı hatta gerekmedikçe görüşmeyi kestim. Kendimi yamamakla konunun alakası yoktu.Ben bunu kendim yazmadim siz yazmışsınız. Bende alintiladim cevap verdim neden siz yaptığınızı soyleyince değil ben soyleyince elestiri aldim?
halalarla muhattap olmayin olsun bitsin hatta gelirde ne yapiyorsunuz derlerse napalim iste geldik yine 3 5 gun yamanip gidecegiz diyinHayatta sadece onların istekleri ve doğruları var çünkü geriye kalan insanlar onlardan akıl almak zorunda zannediyorlar.
Bende kendimi öyle avutup gideceğim sanırım kaynanamın hatrına ☹
Ben eşime babanı görme diye bişey demedim zaten ki öyle bişey söylemeye de hakkım yok tabiki görecek. Fakat ben görmek istemiyorum eşim illa da gelip göreceksin derse de eşimin hatrına susmak zorundayım ama yapılanlardan sonra kimsenin işini yapmakta gelmiyor içimden bundan mutsuzum.Bu cümle sizin lütfen beni suclamayin ben olmayan bir seyi soylemedim. Zamaninda hepsini yapmisssiniz bir amac ugruna ama elde edince 1 kisi bile istemiyorsunuz. Sadece esiniz olsun istiyorsunuz. Bu esinize günah babasini tabiki görmek ister
Mümkün mertebe kendimi sokaklara atıp denk gelmemeye çalışacağım Zatenhalalarla muhattap olmayin olsun bitsin hatta gelirde ne yapiyorsunuz derlerse napalim iste geldik yine 3 5 gun yamanip gidecegiz diyin
Damadın, damadın ailesinin haberi olmadan gidip kız mı istemişler?!?Ya bunlar eşimin haberi bile olmadan hatta eşimin annesinin babasının bile haber yokken aile büyükleri halalar vs gidip kız istemişler eşimeeşimde o esnada ailesine benden bahsedip evlenmek istiyorum demiş rahmetli kaynanam Gerçekten dünyalar iyisi bi insandı ve oğlum kimi isterse o benim kızım olur diyip noktayı koymuştu. Daha sonra da kaynanam vefat edince ben kendimi orda yatıp kaldırıp yamadım onlar o kızı alacaktı ben mani oldum oldu
Size çok kötü şeyler yapıldîysa görmek zorunda da değilsiniz gitmek zorunda da değilsiniz. Ben kendiniz böyle bir cümle kurunca iyi niyetli görmedim dedim yoksa eğer bir yerde ezilme hor görülme varsa kimse kimsenin hatrina katlanmak zorunda değil. Ama bu hor görülme dışlanma gerçekten yerindeyse geçerli.Ben eşime babanı görme diye bişey demedim zaten ki öyle bişey söylemeye de hakkım yok tabiki görecek. Fakat ben görmek istemiyorum eşim illa da gelip göreceksin derse de eşimin hatrına susmak zorundayım ama yapılanlardan sonra kimsenin işini yapmakta gelmiyor içimden bundan mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?