- 10 Kasım 2019
- 44
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi annesevgisiibii
-
Benim baş belası kayınvalidem var ve eşimin izinlerinde oraya gideceğiz kalmaya. 3, 5 kaç gün ise. Yani demem o ki bir kp den bişey olmaz. Gözünde bu kadar büyütme. Ama bak bana sürekli laf sokan, beni istemeyen bi kayınvalidem var. Görümcem var. Ben onları çekiyorum. Sen bence haline şükret.Kızlar benim sorunum memlekete gitmek
Başka bi şehirde yaşıyoruz eşimin ailesi ve benim ailem başka bi il de. Zaten iznimiz az gideceğiz 5-6 gün ama benim şimdiden başıma ağrılar girdi çünkü eşimin ailesi nişan zamanında isteme zamanında beni asla adam yerine koymadı hep eşim için sustum çünkü bana en çok desteği veren oydu. bu yüzden de ailesine karşı hep mesafeli oldum ki elimde değil herkes bilir aşırı kinciyimdir asla yapılanı unutmam ve yeri geldiğinde karşılığını koyarım. İstemesem de yapıyorum. Neyze uzatmayım şimdi biz bi kaç ay sonra gideceğiz önce kendimize küçük bi tatil sonra aileleri ziyaret eve dönüş. eşimin annesini kaybettik malesef bu yüzden babası var rvde bitek ve bende babasıyla senelerdir tek kelime muhattap olmuşluğum yok adam değişik çünkü. Şimdi gittiğim de orda kalmak istemiyorum annemde de kalamıyoruz annemin sorunlatı yüzünden yani eşimin tarafında kalmaya mecburum ama ben napcam
Ay nolur idare edersin diyin azıcıksabahta bu konudan kavga ettik eşimle kalmak istemiyorum dedim rahat edemiyorum adam zaten benle muhattap değil duşa giremiyorum lavabo gidemiyorum yatamıyorum bide gittiğim de zaten evde iş yapıyorum bayan yok diye yine kahvaltı yemek bulaşık bana kalacak
3_5 gün kayınbabayı idare edecek kadar sabrınız yokmu eşinizinde hatrı olmalı kii eşiniz size yapılanlar karşısında sizin yanınızda olmuş..varmı başka çare annenize gidemiyorsunuz kv ölmüş kb yanlız yaşayan bi adam bikaç gün idare etmekten başka çare yok gibi....kinciyim dir lakin kime kşn tutulup kime kin tutulmayacağını iyi bilirim aile içi kin duymak sadece size zarar verir....eşinizle kavga etmenize bile sebep olmuş azcık rahat olun vazgeçilmez son maalesef ne kadar kalacaksınız bilemiyorum ama o kadar da idare edecek kadar aile hatrı vardırKızlar benim sorunum memlekete gitmek ☹
Başka bi şehirde yaşıyoruz eşimin ailesi ve benim ailem başka bi il de. Zaten iznimiz az gideceğiz 5-6 gün ama benim şimdiden başıma ağrılar girdi çünkü eşimin ailesi nişan zamanında isteme zamanında beni asla adam yerine koymadı hep eşim için sustum çünkü bana en çok desteği veren oydu. bu yüzden de ailesine karşı hep mesafeli oldum ki elimde değil herkes bilir aşırı kinciyimdir asla yapılanı unutmam ve yeri geldiğinde karşılığını koyarım. İstemesem de yapıyorum. Neyze uzatmayım şimdi biz bi kaç ay sonra gideceğiz önce kendimize küçük bi tatil sonra aileleri ziyaret eve dönüş. eşimin annesini kaybettik malesef bu yüzden babası var rvde bitek ve bende babasıyla senelerdir tek kelime muhattap olmuşluğum yok adam değişik çünkü. Şimdi gittiğim de orda kalmak istemiyorum annemde de kalamıyoruz annemin sorunlatı yüzünden yani eşimin tarafında kalmaya mecburum ama ben napcam ☹
Ay nolur idare edersin diyin azıcıksabahta bu konudan kavga ettik eşimle kalmak istemiyorum dedim rahat edemiyorum adam zaten benle muhattap değil duşa giremiyorum lavabo gidemiyorum yatamıyorum bide gittiğim de zaten evde iş yapıyorum bayan yok diye yine kahvaltı yemek bulaşık bana kalacak
Orayada harcayıp yiyeceğimiz parayı neden otele verelim hem ben bizim kilere ne derim diyor.Otelde kalın. Ziyareti de gündüz yapın
aslında işten gocunduğumdan değil ama daha önce yaptığım da her seferinde arkamdan bi laf edildi. Kendini yamamak için yaptı kendini göstermek için yaptı elinin ucuyla yaptı tarzında ondan elimi süresim kalmadı.3 5 gun cabuk geciyor ya çıkın dolaşın gezin
yemek yapmak en fazla 1 saatinizi alir çok yapin 2 gun idare etsin temizlikte illa yapilacaksa hergun bir yeri yapin kendinizide bunaltmadan hem boylece is yaparken kayinbabaylada fazla burun buruna gelmiş olmazsiniz kafaniz dagilir
Yaa gerçekten üzüldümBenim baş belası kayınvalidem var ve eşimin izinlerinde oraya gideceğiz kalmaya. 3, 5 kaç gün ise. Yani demem o ki bir kp den bişey olmaz. Gözünde bu kadar büyütme. Ama bak bana sürekli laf sokan, beni istemeyen bi kayınvalidem var. Görümcem var. Ben onları çekiyorum. Sen bence haline şükret.
kendimi yamamak icin degil mikrop kapmamak icin yapiyorum yoksa bende merakli degilim hic bir muhattabimin olmadigi insanin kirlettigini temizlemeye dersiniz herkese guzel cevap oluraslında işten gocunduğumdan değil ama daha önce yaptığım da her seferinde arkamdan bi laf edildi. Kendini yamamak için yaptı kendini göstermek için yaptı elinin ucuyla yaptı tarzında ondan elimi süresim kalmadı.
5-6 gün anca kalırız diye tahmin ediyorum çünkü iznimiz zaten 10 gün yol da uzun gezerek anca eve dönüp dinlenip işe başlar diye tahmin ediyorum.3_5 gün kayınbabayı idare edecek kadar sabrınız yokmu eşinizinde hatrı olmalı kii eşiniz size yapılanlar karşısında sizin yanınızda olmuş..varmı başka çare annenize gidemiyorsunuz kv ölmüş kb yanlız yaşayan bi adam bikaç gün idare etmekten başka çare yok gibi....kinciyim dir lakin kime kşn tutulup kime kin tutulmayacağını iyi bilirim aile içi kin duymak sadece size zarar verir....eşinizle kavga etmenize bile sebep olmuş azcık rahat olun vazgeçilmez son maalesef ne kadar kalacaksınız bilemiyorum ama o kadar da idare edecek kadar aile hatrı vardır
Vallahi o zamanlar eşimin sen duyma boşver demesiyle sabır çekip çalıştığım halde salk salak her iznim de ev temizlemeye yemek yapmaya gitmiştimkendimi yamamak icin degil mikrop kapmamak icin yapiyorum yoksa bende merakli degilim hic bir muhattabimin olmadigi insanin kirlettigini temizlemeye dersiniz herkese guzel cevap olur
şuan evi müsait değil Haziran temmuza kadar bi akrabayı yatılı kabul etti. Eşim de orada üst üste kalmaktansa babam da kimse yok rahat ederiz diyip duruyor.Annenizin ne sorunu var
Anlıyorum sizi fakat eşinizle aranız iyi ise 3 5 günü dert edip içinizde büyütmeyin. Bakın bende gideceğim bir ay sonra size böyle söylüyorum fakat içimde büyüyorda büyüyor. Laf sokmalarına, dışlamalarına karşı kendi içimde şöyle derlerse şöyle derim şöyle olursa şöyle yaparım gibi. Fakat doğru olanı yapmamız gerekiyor. Görmezden gelip, eşimizle iyi olmaya bakmalıyız.Yaa gerçekten üzüldüm
benim de asıl sıkıntım kp değil ama baba tarafı aslında aşırı derece de beni istemediklerini belli ettiler ve her fırsatta gösterdiler yüzüme vurdular. Sonra da bişey yok gibi canım cicim olmaya kalktılar. Aslında sorun kp değil oraya gittiğim de hepsini görmek zorunda kalmak
eşler size gelince aman duyma boşver der amaVallahi o zamanlar eşimin sen duyma boşver demesiyle sabır çekip çalıştığım halde salk salak her iznim de ev temizlemeye yemek yapmaya gitmiştim
Evet kesinlikle öyle ama beylere göre nolcak yaşandı bitti oluyor nedense bizim içimiz de atamadığımızı anlmıyorlar.Anlıyorum sizi fakat eşinizle aranız iyi ise 3 5 günü dert edip içinizde büyütmeyin. Bakın bende gideceğim bir ay sonra size böyle söylüyorum fakat içimde büyüyorda büyüyor. Laf sokmalarına, dışlamalarına karşı kendi içimde şöyle derlerse şöyle derim şöyle olursa şöyle yaparım gibi. Fakat doğru olanı yapmamız gerekiyor. Görmezden gelip, eşimizle iyi olmaya bakmalıyız.
O zaman eşiniz için idare edin ben öyle yapıyorumşuan evi müsait değil Haziran temmuza kadar bi akrabayı yatılı kabul etti. Eşim de orada üst üste kalmaktansa babam da kimse yok rahat ederiz diyip duruyor.
Ya şuan bende böyleyim çat diye söylüyorum küsen küsüyor ama o zaman aşkın mı gözü kördü ben mi salktım anlamadımeşler size gelince aman duyma boşver der ama
kendilerine bir şey soylensin bakalim vay babam vay nasil sundurup sundurup muhabbeti gorusmeyecegimlere kadar goturler
her lafi duyarim her lafin cevabinida veririm ama kimseye kusmem benim huyumda bu.
mesela kusmek isteyen varsada aman yuz yuze bakiyoruz demem tabi canima minnet yani neden ben susacakmisim onlar sussun sabir ceksin susup beni yiyecegine konusurum onlari yesin ayol
Başka çarem yok gibi duruyor. Çünkü sabahki kavga da gitmeyiz o zaman sen burda kal bi kaç gün işlerimi halledip dönerim dedi ama çok özledim alışveriş yaparım diye her şeyimi ayarladımO zaman eşiniz için idare edin ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?