Başıma bela eski sevgili ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Bugunlerde canımı sıkan bir konuyu size danışmak istiyorum çünkü çok bunaldım
Benim bi eski sevgilim var kendisinin annesiyle kız kardeşiyle fln tanıştım baya görüştük babasının da bilgisi vardı
Bizim pek güzel gitmeyen ama benim onun bir lafına yenik düştüğüm onunda sürekli gel gitli kendince haklı bahanelerni ısıtıp ısıtıp one sürdüğü bi ilişki vardı ne istediğini bilmediği bi ilişkimiz vardı ilk başlarda göklere çıkartır ailesine kadar tanıştırır yıllardır aşık gibi davranır sonra sebepsiz ulaşılamaz olurdu . Çok şükür kurtuldum ve anladım ki bir sevdiği var yani başka biri
Geçen gün işyerime çıkıp gelmiş benimle konuşmaya ordan gönderdim ve akşam bana arkadaş olalım ben seninle çok mutluyum yazmış bende iyi bi beddua ettim
sonra beni akşamına arayıp işyerinden bi arkadaşının pozitif çıktıgını söyledi korona testinin . Bende tedirgin oldum hatta konu açtım sonra bunun sadece evde oturmasından hiç bir test yada başka bişey yapılmamasından şüphelenip sorguladım oda kavga çıkardı baya agır konuşup engelledim heryerden
Aradan tam bir hafta geçti dengesiz çıkmış işyerime gelmiş karşımda . Arkadaşı negatif çıkmış onu haber vermeye gelmiş ama işyerinden bir pozitif daha varmış havaalanında çalışıyo zamanında brni çok istemiş artık o kızla alakası kalmamış 1 hafta 10 gün önce ayrılmış fln benden özür diledi ama amacı sevgili olmak değil sadece konuşmakmış . Bende benden artık uZak dur beni rahat bırak bizden arkadaş dost hiç bişry olmaz dedim
Gittim doktoruma sordum böyle böyle bi arkadaşım geldi korona konusunu anlattım öyle bişey olsa aile hekimi biziz bize bilgi gelir temaslı diye o sana yalan söylenmiştir dedi .
Ya bu insanın amacı tamam vakit geçirmek ama insan koronauı bahane edip yalan söyleyip karşıma çıkarmı bi küfür etmediğim kaldı . Dengemi bozuyo ben ne yapmalıyım bu kişiye ?

Engelli zaten şuan bi bakıyorum işyerimde koronayı konu yaptığı içinde mecbur konuştum
Heryerden engelle asla cevap verme? Ayrıca o kıza geri döner. Barışırlar yani. Sen bu dengesizden uzak dur seni yıpratır

Dengesiz oluyorlar benimde vardı dengesiz eski sevgilim sizin anlattığımız şeylerde onla uyuşuyor yalancı hepsi hırs yapmış sadece konduramıyor onun peşinden koşmamanızı bunlar böyledir eski sevgilileri aklındadır ama başkasına bi hevesle çıkarlar sonra tekrar eski sevgililerine dönmeye çalışırlar tekrar yürümezse onunla size tekrar dönmeye çalışırlar çünkü yalnız kalamazlar başkalarına da giderler ama onlarda ekip tekrar eskiler eskiler yalama oluyor kısaca ne istediklerini bilmiyorlar olgunlaşmamışlar amaçları yok uzak durun sessiz kalın eğer birşeyler sorarsa yada bişeyler yapıp dikkatinizi çekmeye çalışırsa görmeyin ciddi olun yazmayın başkasını bulun onunla çıkın bunlara tekrar dönülmez.

başkasını bırakıp size gelen sizi bırakıp başkasına gitmez mi hiç..

biraz fırıldak izlenimi uyandırdı bende

Net çirkeflik yap reis. O zaman kaçarak uzaklaşır belki

yüzüne karşı ben artık başkasına aşığım ve sen beni hiç alakadar etmiyor

Çirkeflik yapıyorum anlamıyo başkası var diyorum manitanla aran mı bozuk ondan mı sinirlisin diyo sanırım beni ciddiye almıyo okadar bunaldım ki ister istemez canım sıkılıyo dün telefonu öyle bi kapatışı varki yıkılmış gibi bide ben sana artık hiç yalan söylemiyorum doğruları söylüyorum diyo . Eğer bir kez daha karşıma çıkarsa ciddi bişekilde hayatımdabiri var diycem
Net çirkeflik yap reis. O zaman kaçarak uzaklaşır belki
yüzüne karşı ben artık başkasına aşığım ve sen beni hiç alakadar etmiyor

Anne babasıyla konuşun: Allah Muhammed aşkına oğlunuz beni ne arasın ne iş yerime gelsin... deyin belki büyük sözü dinler.

Eski sevgiliden kurtulmanın tek yolu her yerden engelleyip asla cevap vermemek tepkisiz kalmaktır. Yani mesaj mı attı beddua ederseniz cevap verir muhabbet uzar, ama hic cevap vermezseniz bir süre sonra sıkılıp bırakır. Yolda görürseniz görmezden gelin. Devam ederse polise gübenlige söyleyin siz hic muhattap olmayın

Sizi bir şekilde konuşmak ve ilginizi çekmek için manipüle etmeye çalışmış ve başarmış. Siz kesinlikle konuşmamalı, mesajlarına cevap vermemeli ve direkt tehdit etmelisiniz. Savcılığa şikayet edeceğim kesinlikle yaklaşma bana diye. Yalvarma, ağlama, tehdit etme, bahane uydurma, ailesini bahane etme, hastalık bahane etme, öldürme tehditi, hastayım, intihar edeceğim, arkadaşı bahane etme vs hepsi numara. Tehlikeli biri ama aynı zamanda korkak olurlar. Siz yumuşak yüzlü ve hemen kolay kanan, korkan biriyseniz sürekli sizinle oynamaya çalışırlar. Tanımadığınız numaraları açmayın. Mesajlara vs sosyal medya isteklerine de cevap vermeyin.

Gerizekalı adam herşeyi yalan belli sende saflık yapıp dinleme şunu ,güvenliğe söyle almasınlar içeri ...deli gibi davranıyor bak başına iş açar...işyerinden bile tepki alırsın..sana da şaşırdım eski biriyle ne bu iletişim tek kelime etmemen lazım az uyanık ol...

Eski bir konumda da bahsetmiştim annesiyle birlikte iğne yaptırmaya geliyolardı aile hekimi benim işyerim çünkü ( bu hesabımın şifresini unuttuğum için yeni bi hesap açmıştım Burayla iletişime geçip bu hesabımın şifresini değiştirdim) iğneyi yapan bi tek ben varım o yüzden işyerime gelince mecburen muhattap oluyodum ama artık bu yüzsüzlüğü korkutmaya başladı çünkü o iş arkadaşım covid testi pozitif çıktı diyince ben baya korkup endişelenmiştim hala da emin değilim yalan mı doğrumu okadar bunalttıki beni bana karşı sevgiside yok ama beni yara bandı olarak gördüyse bile bi kere olur iki kere olur bu kadarı korkutmaya başladı

Bahane ediyor. Hasta ruhlu biri. Sizi korkutmak ve manipüle etmek bile tatmin onun için. Direk tehdit edin, aile hekimini de değiştir dersiniz. Bir daha yaklaşırsan seni savcılığa şikayet ederim dersiniz. Size ilgisi de yok ama kafa karışıklığı bile yaratabilmek, şaşırtmak, oyun oynamak onlar için tatmin nedeni.

Hayatımda biri var beni rahatsız etme de. Adama bak öbür kızla arası bozuldukca sana geliyor belli ki. Sen stres topu musun? Üzüldükce avunacagi oyuncak mısın? Hastaysa hasta ne yapacaksın zaten duygu sömürüsü yapıyor işte. Rahat bırak beni bir daha sakın arama ben sana karşı bir şey hissetmiyorum yolun açık olsun de. Çok da sert konuşma da takıntı yapmasın manyak

Ararsa açma, mesajına cevap verme. Bunları yapmak zorunda değilsin ama beddua etmiş dahi olsan bunları yapıyorsun. İş yerine çıkıp geldiği an görmezden gel, ciddiyetini koru. Sana bir şey sorduğu an "artık seninle konu ne olursa olsun görüşmek ya da konuşmak istemiyorum lütfen bir daha gelme iş yerime" de ve işinle ilgilen. Sürekli yanına geliyor diye triplere girip laf dalaşına girme. Ağır ol sadece. Ciddiyetini birinci de anlamazsa ikincide mutlaka anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…