- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Heryerden engelle asla cevap verme? Ayrıca o kıza geri döner. Barışırlar yani. Sen bu dengesizden uzak dur seni yıpratır
Dengesiz oluyorlar benimde vardı dengesiz eski sevgilim sizin anlattığımız şeylerde onla uyuşuyor yalancı hepsi hırs yapmış sadece konduramıyor onun peşinden koşmamanızı bunlar böyledir eski sevgilileri aklındadır ama başkasına bi hevesle çıkarlar sonra tekrar eski sevgililerine dönmeye çalışırlar tekrar yürümezse onunla size tekrar dönmeye çalışırlar çünkü yalnız kalamazlar başkalarına da giderler ama onlarda ekip tekrar eskiler eskiler yalama oluyor kısaca ne istediklerini bilmiyorlar olgunlaşmamışlar amaçları yok uzak durun sessiz kalın eğer birşeyler sorarsa yada bişeyler yapıp dikkatinizi çekmeye çalışırsa görmeyin ciddi olun yazmayın başkasını bulun onunla çıkın bunlara tekrar dönülmez.Bugunlerde canımı sıkan bir konuyu size danışmak istiyorum çünkü çok bunaldım
Benim bi eski sevgilim var kendisinin annesiyle kız kardeşiyle fln tanıştım baya görüştük babasının da bilgisi vardı
Bizim pek güzel gitmeyen ama benim onun bir lafına yenik düştüğüm onunda sürekli gel gitli kendince haklı bahanelerni ısıtıp ısıtıp one sürdüğü bi ilişki vardı ne istediğini bilmediği bi ilişkimiz vardı ilk başlarda göklere çıkartır ailesine kadar tanıştırır yıllardır aşık gibi davranır sonra sebepsiz ulaşılamaz olurdu . Çok şükür kurtuldum ve anladım ki bir sevdiği var yani başka biri
Geçen gün işyerime çıkıp gelmiş benimle konuşmaya ordan gönderdim ve akşam bana arkadaş olalım ben seninle çok mutluyum yazmış bende iyi bi beddua ettim
sonra beni akşamına arayıp işyerinden bi arkadaşının pozitif çıktıgını söyledi korona testinin . Bende tedirgin oldum hatta konu açtım sonra bunun sadece evde oturmasından hiç bir test yada başka bişey yapılmamasından şüphelenip sorguladım oda kavga çıkardı baya agır konuşup engelledim heryerden
Aradan tam bir hafta geçti dengesiz çıkmış işyerime gelmiş karşımda . Arkadaşı negatif çıkmış onu haber vermeye gelmiş ama işyerinden bir pozitif daha varmış havaalanında çalışıyo zamanında brni çok istemiş artık o kızla alakası kalmamış 1 hafta 10 gün önce ayrılmış fln benden özür diledi ama amacı sevgili olmak değil sadece konuşmakmış . Bende benden artık uZak dur beni rahat bırak bizden arkadaş dost hiç bişry olmaz dedim
Gittim doktoruma sordum böyle böyle bi arkadaşım geldi korona konusunu anlattım öyle bişey olsa aile hekimi biziz bize bilgi gelir temaslı diye o sana yalan söylenmiştir dedi .
Ya bu insanın amacı tamam vakit geçirmek ama insan koronauı bahane edip yalan söyleyip karşıma çıkarmı bi küfür etmediğim kaldı . Dengemi bozuyo ben ne yapmalıyım bu kişiye ?
Net çirkeflik yap reis. O zaman kaçarak uzaklaşır belki
yüzüne karşı ben artık başkasına aşığım ve sen beni hiç alakadar etmiyor
Sizi bir şekilde konuşmak ve ilginizi çekmek için manipüle etmeye çalışmış ve başarmış. Siz kesinlikle konuşmamalı, mesajlarına cevap vermemeli ve direkt tehdit etmelisiniz. Savcılığa şikayet edeceğim kesinlikle yaklaşma bana diye. Yalvarma, ağlama, tehdit etme, bahane uydurma, ailesini bahane etme, hastalık bahane etme, öldürme tehditi, hastayım, intihar edeceğim, arkadaşı bahane etme vs hepsi numara. Tehlikeli biri ama aynı zamanda korkak olurlar. Siz yumuşak yüzlü ve hemen kolay kanan, korkan biriyseniz sürekli sizinle oynamaya çalışırlar. Tanımadığınız numaraları açmayın. Mesajlara vs sosyal medya isteklerine de cevap vermeyin.Bugunlerde canımı sıkan bir konuyu size danışmak istiyorum çünkü çok bunaldım
Benim bi eski sevgilim var kendisinin annesiyle kız kardeşiyle fln tanıştım baya görüştük babasının da bilgisi vardı
Bizim pek güzel gitmeyen ama benim onun bir lafına yenik düştüğüm onunda sürekli gel gitli kendince haklı bahanelerni ısıtıp ısıtıp one sürdüğü bi ilişki vardı ne istediğini bilmediği bi ilişkimiz vardı ilk başlarda göklere çıkartır ailesine kadar tanıştırır yıllardır aşık gibi davranır sonra sebepsiz ulaşılamaz olurdu . Çok şükür kurtuldum ve anladım ki bir sevdiği var yani başka biri
Geçen gün işyerime çıkıp gelmiş benimle konuşmaya ordan gönderdim ve akşam bana arkadaş olalım ben seninle çok mutluyum yazmış bende iyi bi beddua ettim
sonra beni akşamına arayıp işyerinden bi arkadaşının pozitif çıktıgını söyledi korona testinin . Bende tedirgin oldum hatta konu açtım sonra bunun sadece evde oturmasından hiç bir test yada başka bişey yapılmamasından şüphelenip sorguladım oda kavga çıkardı baya agır konuşup engelledim heryerden
Aradan tam bir hafta geçti dengesiz çıkmış işyerime gelmiş karşımda . Arkadaşı negatif çıkmış onu haber vermeye gelmiş ama işyerinden bir pozitif daha varmış havaalanında çalışıyo zamanında brni çok istemiş artık o kızla alakası kalmamış 1 hafta 10 gün önce ayrılmış fln benden özür diledi ama amacı sevgili olmak değil sadece konuşmakmış . Bende benden artık uZak dur beni rahat bırak bizden arkadaş dost hiç bişry olmaz dedim
Gittim doktoruma sordum böyle böyle bi arkadaşım geldi korona konusunu anlattım öyle bişey olsa aile hekimi biziz bize bilgi gelir temaslı diye o sana yalan söylenmiştir dedi .
Ya bu insanın amacı tamam vakit geçirmek ama insan koronauı bahane edip yalan söyleyip karşıma çıkarmı bi küfür etmediğim kaldı . Dengemi bozuyo ben ne yapmalıyım bu kişiye ?
Sizi bir şekilde konuşmak ve ilginizi çekmek için manipüle etmeye çalışmış ve başarmış. Siz kesinlikle konuşmamalı, mesajlarına cevap vermemeli ve direkt tehdit etmelisiniz. Savcılığa şikayet edeceğim kesinlikle yaklaşma bana diye. Yalvarma, ağlama, tehdit etme, bahane uydurma, ailesini bahane etme, hastalık bahane etme, öldürme tehditi, hastayım, intihar edeceğim, arkadaşı bahane etme vs hepsi numara. Tehlikeli biri ama aynı zamanda korkak olurlar. Siz yumuşak yüzlü ve hemen kolay kanan, korkan biriyseniz sürekli sizinle oynamaya çalışırlar. Tanımadığınız numaraları açmayın. Mesajlara vs sosyal medya isteklerine de cevap vermeyin.
Gerizekalı adam herşeyi yalan belli sende saflık yapıp dinleme şunu ,güvenliğe söyle almasınlar içeri ...deli gibi davranıyor bak başına iş açar...işyerinden bile tepki alırsın..sana da şaşırdım eski biriyle ne bu iletişim tek kelime etmemen lazım az uyanık ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?