- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.251
- 548
- Konu Sahibi Tasbebek09
Amaan başka konularda lüzumsuz espri yapmaya çalışırken gecer kalp kırıklığı nedir ki şekerim. Hadi rastgeleask olsun canim yaa : ( kalbim kiriliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaan başka konularda lüzumsuz espri yapmaya çalışırken gecer kalp kırıklığı nedir ki şekerim. Hadi rastgeleask olsun canim yaa : ( kalbim kiriliyo
Sagol canim sagolAmaan başka konularda lüzumsuz espri yapmaya çalışırken gecer kalp kırıklığı nedir ki şekerim. Hadi rastgele
Anladım ben onu da sessiz kalmayın cesaret alır çünkü. Şikayette ederdim ben yerinizde olsam. Güvenlik bi de bu hey gidiYa normal gibi değil ondan mıdır nedir cevap veremedim yoksa veririm cevabını saf salak bişey tuhaf hal hareketleri var açıkçası korkuyorum da o yüzden takıntılılık yapar bişey yapar diye böyle tiplerden korkmuiumdur hep
Derim zaten daha öncede başıma geldi cevaplarını verdim ama bu adam bi tuhaf hareketleri filan ama yarın bişey desin dicem artık pantolonu giycem illa der bişey gibime geliyorAnladım ben onu da sessiz kalmayın cesaret alır çünkü. Şikayette ederdim ben yerinizde olsam. Güvenlik bi de bu hey gidi
Evet dardı ama onu ne ilgilendirir sevgilim bile karışmaz karışamazken onun ne haddine adam resmen orama burama bakmış aklıma o geldi yani kötü düşünmek istemiyorum amaPantolonunuz dar falanmıydı kendi çapında sizi sahiplenip kıskanmış olabilir mi acaba korkulur bu tiplerden bence bir dahakine sert tepki verin yine devam ederse şikayet edin.
Otel ortamı çok sıkıntılı bacım açık ve net ol kesinlikle yoksa başından gitmez. Hayır dediysen ısrarlarla kararından dönme erkekler naz yapıyor olarak algılar. Cevabını ver kendinden ödün vermehttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-yapsam.1085858/
Arkadaşlar dün konu açmıştım
Bugün çıkıyordum işten
Adam çıkarken angel hanım o pantolunu giymeyin ya dedi bende şaşırdım bakıyorum alık alık niye dedim
Yakışmamış dedi sanane dememek için kendimi zor tuttum cevap vermeden çektim gittim
Yani bu kadarı fazla hadsizlik yani şikayet etmeyi düşünüyorum bilmiyorum saçma mı olur bu yüzden şikayet etmek ama yani bu adam sürekli devam edicek gibi rahatsız etmeye başladı artık
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-yapsam.1085858/
Bugün çıkıyordum işten
Adam çıkarken angel hanım o pantolunu giymeyin ya dedi bende şaşırdım bakıyorum alık alık niye dedim
Yakışmamış dedi sanane dememek için kendimi zor tuttum cevap vermeden çektim gittim
Yani bu kadarı fazla hadsizlik yani şikayet etmeyi düşünüyorum bilmiyorum saçma mı olur bu yüzden şikayet etmek ama yani bu adam sürekli devam edicek gibi rahatsız etmeye başladı artık
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-yapsam.1085858/
Bugün çıkıyordum işten
Fazla abartmadin mi tontriko madem bu kafadasin elin adamı meyve verince eğer alıyorsan her dediğini de yapacaksın düşüncesindesinBence ole : ( ben birinden meyve alsam deseki carsafa gir girerim yani : ( bence herkes ole olmali
Gerçekten bu kafa yapısına sahipseniz bu yaşınıza kadar kimsenin meyvesini yememişsinizdir o zaman inşallah, yoksa olanları ve olacakları hayal edemedimBence ole : ( ben birinden meyve alsam deseki carsafa gir girerim yani : ( bence herkes ole olmali
Niyeki : ( ben meyvemi manavdan kendim aliyorumGerçekten bu kafa yapısına sahipseniz bu yaşınıza kadar kimsenin meyvesini yememişsinizdir o zaman inşallah, yoksa olanları ve olacakları hayal edemedim![]()
Ya beni az bucuk bilen zaten takilmak icin yazdigimi anlamistir:) giyim konusuna girmiyorum dahi, cunku sokakta ne isi var diyecek en son kisiyimdir belkide burda:)herkestontriko laf söylemiş de arkadaş kız bir yerde haklı ya!
Ben birinden huylandıysam kı.ını da yırtsa o meyveyi almam neden, ee çünkü almam yani!
Hani güzel giyiniyoruz, ediyoruz, topuklu vs. bakkala çakkala topuklu vs.
Karşımda kim olursa olsun, buna tek bir laf edecek olana ya da olanlara;
'Eee giyersem de bir sebebi var, bu da seni hiç ilgilendirmez' diyebilecek farkındalığım ve zekam yoksa neyleyim bez parçasını.
Giysem de olur giymesem de, nedir yani!![]()
Ay sonunda beni anlayan biri çıktı evet normal bi insan olsa cevabını veririm daha öncede oldu yanaşmaya çalışanlar hadsizlik yapanlar oldu cevabını yapıştırdım ama bu adam normal değil tırsıyorum açıkçası bi laf söylerim takar yada bişey yapmaya çalışır ondan böyle tepkisiz kaldım öyle bişey diyemiyorum napcağını kestiremiyorum çünkü insanlara gerçekten bunu anlatmak ne zor yahu yok niye meyveyi aldın ISRARLA almadım istemedim bırakıp gidiyodu masaya diyorum hala aynı şeyler napayım adamın peşinden mi koşayım al meyveni diye zaten ben masadan dolanıp gidene kadar adam güvenlik külübesine ulaşır o daha saçma bi görüntü olur o ne öyle peşinde koşarmış gibi ben buraya bişeyler sormak için yazoyorum daha fazla yoruluyorum bazı insanlara laf anlatmaktan bişey yazmıcam artık gerçekten burayaBöyle beyin özürlu gibi biraz saf gibi insanlardan cekiniyorum ne yapacaklari belli degilmis gibi geliyor .Her türlüsüyle başederimde o iş biraz sakat .
Izinizi kaybettirin yada ordaki bi abiye soyleyin gitsin konuşsun .Kadin senden korkuyormus sevgilisi varmıs yaklaşma filan desin .