başıma bela olan güvenlikçi

Kendini niye tutuyorsun ablacım patronun mu ev sahibin mi yani nedir? "Bu ne hadsizlik, utanmıyor musun bir kızın orasını burasını incelemeye" diye bağıracaksın orada onu yerin dibine sokacaksın. Böyle çekinip burada iç dökerek olmaz. Suçlu değilsin bir şey değilsin, adam seni sözlü olarak taciz ediyor sen daha acaba şikayet etsem mi hmmm modlarındasın. Bu akli dengesi yerinde değil gibi görünen tiplerin aklı gayet başındadır ama sapıklardır. Sapıkları rezil edeceksin, zira sapıklar afişe olmaktan korkar. Oteli birbirine kat bakalım senin yanına daha yaklaşabiliyor mu?

Ay sonunda beni anlayan biri çıktı evet normal bi insan olsa cevabını veririm daha öncede oldu yanaşmaya çalışanlar hadsizlik yapanlar oldu cevabını yapıştırdım ama bu adam normal değil tırsıyorum açıkçası bi laf söylerim takar yada bişey yapmaya çalışır ondan böyle tepkisiz kaldım öyle bişey diyemiyorum napcağını kestiremiyorum çünkü insanlara gerçekten bunu anlatmak ne zor yahu yok niye meyveyi aldın ISRARLA almadım istemedim bırakıp gidiyodu masaya diyorum hala aynı şeyler napayım adamın peşinden mi koşayım al meyveni diye zaten ben masadan dolanıp gidene kadar adam güvenlik külübesine ulaşır o daha saçma bi görüntü olur o ne öyle peşinde koşarmış gibi ben buraya bişeyler sormak için yazoyorum daha fazla yoruluyorum bazı insanlara laf anlatmaktan bişey yazmıcam artık gerçekten buraya
Teşekkür ederim bu arada @benlacivert cevabın için keşke herkes yazılanları yarım yamalak kendi istediği gibi değilde gerçekten yazan şekilde algılasa daha iyi olucak herşey
İnsanlar siz neyi nasıl anlattıysanız o şekilde anlıyorlar ve “ben olsam bu durumda ne tepki verirdim” diye düşünerek cevap veriyorlar aslında. Abartılı farklı tavır ve davranışları olsa toplum tarafından da yadırganır ve güvenlik görevlisi olarak çalışamaz diye düşünüyorum. Kimse size meyveyle peşinden koşun demiyor ki. Net ve kararlı olursanız size bu şekilde hadsizlik yapmaya cüret edemez kimse deniliyor. Ayrıca ben adamın meyveyi masaya bırakıp koşarak yanınızdan uzaklaştığını da sanmıyorum, gerekli cevabı vermek için yeterince zamanınız mutlaka olacaktır. Yeterli zaman dediğim de en fazla 20 saniye bu arada. Bir cümleye bakar araya mesafe koymak. Biz size kendimizce çözüm üretmeye çalışıyoruz ancak kime nasıl davranacağınızı siz bilirsiniz elbette.

Şunu da eklemek istiyorum ki kadın olarak biz böyle durumlarda aman nezaketten ödün vermeyeyim dediğimiz için kötü şeyler geliyor başımıza. Kötü bi enerji mi aldın, taciz ettiğini mi hissettin, ilk hamlede bilemedin ikincide hemen sözlü müdahalede bulunmalıyız. Aman o zaten değişik biri, yok kötü niyetli değildi dememek lazım. Zaman öyle bi zaman değil.

Sapik olabilir. Takıntılı biri olabilir. Lütfen dikkatli olun. Çok bunaltirsa şikayetten çekinmeyin. Belli ki size karşı boş değil. Ben anladım cekincenizi. Kadınların hisleri kuvvetli bence. Sizin de yanildiginizi düşünmüyorum. Tersleseniz iyice takıntı yapabilecek, yumuşak yüzlü olsanız dibinizden ayrılmaz bir tip belirdi gözümde.

İş yeri gibi bir yerde özellikle kimse ile samimi olmucaksin işini bitirip akşam çıkıp gideceksin ki kafan rahat olsun. Hani sen diyorsun ya normal hareketleri yok bu adamın oda sen ona birşey soylemedigin sürece sana yurumeye devam edecek.

Ya müdüre yada kimse yetkili ona soyle uyarsinlar yoksa başını yakarsın yok yere

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-yapsam.1085858/

Arkadaşlar dün konu açmıştım
Bugün çıkıyordum işten
Adam çıkarken angel hanım o pantolunu giymeyin ya dedi bende şaşırdım bakıyorum alık alık niye dedim
Yakışmamış dedi sanane dememek için kendimi zor tuttum cevap vermeden çektim gittim
Yani bu kadarı fazla hadsizlik yani şikayet etmeyi düşünüyorum bilmiyorum saçma mı olur bu yüzden şikayet etmek ama yani bu adam sürekli devam edicek gibi rahatsız etmeye başladı artık
Medeni halinizi kanitlayin daha yanasmayacatir . Saf diyorsunuz sizi yanliz saniyor galiba

Şunu da eklemek istiyorum ki kadın olarak biz böyle durumlarda aman nezaketten ödün vermeyeyim dediğimiz için kötü şeyler geliyor başımıza. Kötü bi enerji mi aldın, taciz ettiğini mi hissettin, ilk hamlede bilemedin ikincide hemen sözlü müdahalede bulunmalıyız. Aman o zaten değişik biri, yok kötü niyetli değildi dememek lazım. Zaman öyle bi zaman değil.

Çok haklısınız. Kötü niyetli olmasa bile öğrensin davranışının uygun olmadığını. Daha sonra siz üzûleceğinize o üzülün.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-yapsam.1085858/

Arkadaşlar dün konu açmıştım
Bugün çıkıyordum işten
Adam çıkarken angel hanım o pantolunu giymeyin ya dedi bende şaşırdım bakıyorum alık alık niye dedim
Yakışmamış dedi sanane dememek için kendimi zor tuttum cevap vermeden çektim gittim
Yani bu kadarı fazla hadsizlik yani şikayet etmeyi düşünüyorum bilmiyorum saçma mı olur bu yüzden şikayet etmek ama yani bu adam sürekli devam edicek gibi rahatsız etmeye başladı artık

yerinde ve zamanında cevap vermek çok önemli anında cevabı yapıştıramazsannsonrası böyle içi içini yer... tekrar bi dangalaklık yapar o bu sefer haddini güzelce bildirirsin

Hareketlerinden rahatsız olduğunüzu en azından birkaç arkadaşınıza söyleyin. Belkk de şu anda sizin ondan hoşlandığınızı ima ediyodur çevresine ve insanlar sizi flörtleşiyo zannesiyo olabilir. İlerde öyle olmadığını anlatmak zor olabilir.

Kırmak, üzmek istemiyorum falan diye düşünmeyin. Sonunda siz kırılıp, üzülebilirsiniz. Müdürüne şikayet edebilirsiniz, siz şikayet etmiş gibi değil de müdürü kendisi durumu anlamış gibi uyarabilir ama siz mutlaka tavrınızı koyun.

Bence ole : ( ben birinden meyve alsam deseki carsafa gir girerim yani : ( bence herkes ole olmali
Hanımlar,
ironi ya da şaka yapılacak konu var, yapılmayacak konu var, sitedeki tüm üyeler sizi tanımak zorunda değil, ironilerinizi, şakalarınızı kaldırmak zorunda da değil değil mi?
Sonra polemik oluyor, yanlış anlaşılmalar oluyor ve sonu iyi bitmiyor.

%100 katılıyorum ironinin yeri var.

Back
X