Başıma dert aldım

Ne kadar üstüne düşüp kendinizi ifade etmeye çalışırsanız kayinvalideniz o kadar çok üstünüze gider, bir de ortada bir şey yokken koz olarak kullanır.
Yerinizde olsam ne arar ne de yaptığınız yorumun konusunu açarım.
Bir hafta sonra gidince de hiçbir şey olmamış gibi davranın.
Kendisi konuyu açarsa da senlik bir durum yok, böyle birşey mi yaşadık üstüne alındın derdim. Sakın pasif kalmayın üste çıkın.
Ya evet senlik bir durum yok anne derim ama sonrasında açıklama yapmak istiyorum bir tanıdığımın kayınvalidesi böyle demiş oğluna bende ona yazdım diye. Kim olursa olsun yanlış anlaşılmak istemiyorum.

Herkese merhaba. Uzatmadan konuya girmek istiyorum. Bir akrabamın kayınvalidesi oğluna ;
oğlum bugün gel birlikte uyuyalım diyor ama gelinde yukarıda oturuyor .Ve zaten bir sürü sorun yaşadı ve evliliği bitti kadının. Benim de bu durum sinirimi bozdu.Tabiki benimde bir sürü sorunum var kayınvalidemle. Tweeter hesabım var ve gündemdeki kadın cinayetleri veya başka konularla ilgili içimden gelen her şeyi yazıyordum. Bu durumu da ele alarak şöyle bir Tweet attım."Evlenen oğlunu kendine koca zanneden kaynanalardan nefret ediyorum" diye.
Fakat ismimi değiştirmedim çünkü yanlış bir şey yapmıyordum. Görümcem de beni bulup stalklıyor. Bu yazının altına hmm yazıyor. Bende buna annene mi alındın dedim başka kaynanan mı var yazdı. Bende annenle ilgili bir sorun mu varda aramızda sen böyle düşündün dedim o da yo yazmış. Bugün kayınvalidemi aradım cevap vermedi ki telefon elinden hiç düşmez.Yani görümcem ya başka şekilde anlattı ya da yazdıklarımı gösterdi.14 yaşında görümcem ve daha önce eşim ve benimle ilgili de yalan söyledi yalanı ortaya da çıktı.Ama ne dedi ne yaptı bilmiyorum. Fakat ben ona yazmadım ki. Ya da benim kayınvalidem öyle bir şey yapmadı.Ki zaten şuan aynı şehirde bile değiliz iki aydır.Durduk yere kendi başıma bela aldım.Ve bir hafta sonra oraya gideceğiz sizce ne yapmalıyım. Konuyu açıp anne sana ithafen yazmadım yanlış anlama diye açıklama yapayım mı yoksa konu bir yerde açılırsa mı söyleyeyim. Bu arada taşlayıcı gruplar için de şunu belirtmek istiyorum. Ben bu sözü kayınvalideme yazmış olsaydım bile onun bana söylediği küfür, hakaretin yanında az kalırdı. Ama yanlış anlaşılmak istemiyorum benim derdim bu.
açıklama yapmayın
siz gidince normal davranın
kim nasıl anlarsa anlasin
kendi sorarsa anlatırsın

Birisi böyle bir şey yazsa kendini bilen insan üzerine alınmaz.

Görümce haklı, başka kayınvalideniz mi var?
Başkasının ilişkilerini mi yorumluyorsunuz twitter hesabınızdan?
Sizi takip eden bir arkadaşınız olsam, kayinvalidenizle ilgili olduğunu düşünürüm.
Boşuna kadın zan altında kalıyor.
Kim Ne bilsin sizin bir arkadaşınızın kayınvalidesine kendi hesabınızdan sitem edeceğinizi?

Evlenen oğlunu kendine koca zanneden kaynanalardan nefret ediyorum"
Bu ne basit, nasıl bir iğrenç bir söz ya...
Tamam kaynanınıza söylemediniz, o boş yere üstüne alındı ama bu ne biçim bir düşünce yapısıdır arkadaşım. Kaldı ki üstüne alınsada haklı çünkü yazdığınız şey hiç normal değil. Kim olsa üstüne alır.
Gel oğlum birlikte uyuyalım sözünü kendine koca sanmak olarak algılıyorsanız yada ne manada söylediğini bildiğiniz halde yukarıdaki şekilde yazdığınız gibi paylaşıyorsanız asıl problem sizde demektir.
Görümce kaynana falan bırakında kendi yazdığınız çirkinliğe odaklanın bence.

Yazdıklarımı duymuş ki bir aydır aramıyor.Bende aramayacaktım ama bugün bir arayayım dedim yinede. Zaten açmadı.
Sonuna kadar haklı. Ben olsam senin gibi birini ömür boyu silerim.
Paylaştığın şeyin çirkinliği basitliği bir yana kim nereden bilsin senin onu başkası için yazdığını? Kadın üstüne alınmakta sonuna kadar haklı.

Bu ne basit, nasıl bir iğrenç bir söz ya...
Tamam kaynanınıza söylemediniz, o boş yere üstüne alındı ama bu ne biçim bir düşünce yapısıdır arkadaşım. Kaldı ki üstüne alınsada haklı çünkü yazdığınız şey hiç normal değil. Kim olsa üstüne alır.
Gel oğlum birlikte uyuyalım sözünü kendine koca sanmak olarak algılıyorsanız yada ne manada söylediğini bildiğiniz halde yukarıdaki şekilde yazdığınız gibi paylaşıyorsanız asıl problem sizde demektir.
Görümce kaynana falan bırakında kendi yazdığınız çirkinliğe odaklanın bence.
Görümce haklı, başka kayınvalideniz mi var?
Başkasının ilişkilerini mi yorumluyorsunuz twitter hesabınızdan?
Sizi takip eden bir arkadaşınız olsam, kayinvalidenizle ilgili olduğunu düşünürüm.
Boşuna kadın zan altında kalıyor.
Kim Ne bilsin sizin bir arkadaşınızın kayınvalidesine kendi hesabınızdan sitem edeceğinizi?
İyide kendi kayınvalideme yazmadım, Başkalarının ilişkilerini yorumlamıyorum. Ben zaten ne için twitirı kullandığımı yazdım. Böyle yazdım diye ilişki yorumcusu ilan ettiniz ya pes.

Sonuna kadar haklı. Ben olsam senin gibi birini ömür boyu silerim.
Paylaştığın şeyin çirkinliği basitliği bir yana kim nereden bilsin senin onu başkası için yazdığını? Kadın üstüne alınmakta sonuna kadar haklı.
Hıhh taşlayıcı grup geldi. Allah aşkına kötü niyetli yazmadım ben ona da yazmadım.Yazdığım gibi kayınvalide olanlar üstüne alınıyor demekki. Neyse.

Vallahi kimseye açıklama yapmayın hele 14 yaşındaki ergen e hiç.Gittiginizde kv soğuk davranırsa sebebini sorun söylerse açıklama yaparsınız sormazsa da umursamayın kimsenin üstüne düşmeyin.

Vallahi kimseye açıklama yapmayın hele 14 yaşındaki ergen e hiç.Gittiginizde kv soğuk davranırsa sebebini sorun söylerse açıklama yaparsınız sormazsa da umursamayın kimsenin üstüne düşmeyin.
Soğuk davransa bile sebebini sormak istemiyorum çünkü ben ona karşı yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Sadece konu açılırsa anlatırım olanları

İyide kendi kayınvalideme yazmadım, Başkalarının ilişkilerini yorumlamıyorum. Ben zaten ne için twitirı kullandığımı yazdım. Böyle yazdım diye ilişki yorumcusu ilan ettiniz ya pes.

Siz benim hesabımı takip eden biri olsanız, aynı cümleyi okusanız, kimden bahsettiğimi düşünürsünüz? Bir arkadaşın kayinvalidesinden mi?

Hıhh taşlayıcı grup geldi. Allah aşkına kötü niyetli yazmadım ben ona da yazmadım.Yazdığım gibi kayınvalide olanlar üstüne alınıyor demekki. Neyse.

Siz kayınvalidenizin tek gelini olsanız,
Kayinvalide de sosyal medyada,
Hayırsız gelinlerin canı cehenneme yazsa,
Üstünüze alınmaz misiniz?

Bildiğim kadarıyla bir insanın elli farklı kayınvalidesi olmaz, bu bağlamda muhtemelen seninde yoktur. O zaman şu yazdığın şeyi var olan bir adet kayınvalidenin üstüne alınması çok doğal. Twitterda seni takip eden çoğu arkadaşında o yazdığın şeyi kayınvaliden için yazdığını düşündü, emin ol böyle düşündü.
Hadi herşeyi geç, ya o yazdığın şey müthiş çirkin ve basitlik akan bir yazı. Oğlum birlikte uyuyalım diyen bir anneyi sen gel bana kocalık yap olarak algılıyorsan ki yazdığın bu anlama geliyor, problem sende demektir. En azından aksettiriş biçimin bu.
Ayrıca hem başkası için yazdım diyorsun, hemde başkasının ilişkileri hakkında yorum yapmadım, beni ilişki yorumcusu ilan ettiniz diyorsun. Bu ne çelişki...
Doğruyu söyleyenede taşlayıcı demen ayrıca bir komik. Senin yazdığın garabet normalde benim söylediklerim mi taşlamak oluyor?.

Siz kayınvalidenizin tek gelini olsanız,
Kayinvalide de sosyal medyada,
Hayırsız gelinlerin canı cehenneme yazsa,
Üstünüze alınmaz misiniz?
Önce alınırım fakat kendimi biliyorsam hayırsız gelin de değilsem üzerinde durmam. Zaten sorarım ben kızım niy e yazdın, anne neden yazdın diye.

Tamam ama o zaman o kayınvalide de öyledir ki üzerine alınıyor. Kendinden emin olan birisi bana yazmış diye düşünmez.

Peki. Öyle olsun.
Oyledir diye değil, ona söylediniz diye alınmıştır. Haksiz da sayılmaz.
Size söylenen her sey gerçekten sizi yansıtmıyordur öyle değil mi?
Bir sinir anında anneniz nankör dese, bu siz nankör olduğunuz icin olmaz.
Yada kardesinizle tartışırsınız, ağzınızdan salak çıkar, karşınızdaki salak olduğu için değildir.
Yada kayınvalideniz sizin vefasiz olduğunuzu söylüyordur, onun değerlerine göre oyle de olsa, size gore değildir, ama bu onun bunu söylemesine engel değil.
14 yasindaki gorumcemden 12 yasindan beri cekiyorum alinganligina sahip birinin bu kadar aman canim bosver, alinmasaydi madem savunmasi komik geliyor kusura bakmayin.
Siz de alınmayın madem.
Kendinizi açıklama gereği duymayın
Suç gelini tarafından bilmem ne kayinvalidelerden nefret ediyorum yazısına alınan kayınvalidede.

14 yaşındaki görümceye çok yüz vermişsin. O kim ki senin durumuna, hm falan yazıyor. Ona bir ayar ver. Yerini haddini bilsin.
Nasıl ayar vereyim bi kaç aydır uzaktayım. Fakat geçen whatsapp dan yazmış oha engellemiş diye
Kim engellemiş dedim
Wp dan engelledin sandım diyor.Sizce ne yapmalıyım o haddini bilsin?

Vallahi burdaki tek yanlış sizin o bebeyi dikkate alıp annene mi alındın diye cvp vermeniz olmuş.
Hiç açmayın bile konuyu sorarsalar size yazmadım der geçersiniz.

Şimdi birincisi sizin bu sözü paylaşmanız çok doğru olmamış ateş olmayan yerden duman çıkmaz bu söz çok doğru bence

İkincisi yarası olan gocunur
Ama yinede kvdeniz işin doğrusunu bilmediği için düşünür ne yapıyorm ki diyip canını sıkabilir

Kvden gelinlere hitaben kırıcı bişe yazsa sizde ister istemez banamı bu söz dersiniz
Demem demeyin

Konusu açılırsa yada kvdenizi mesafeli görürseniz açıklansınz ne için yazdğnızı

Back
X