Başıma dert aldım

İyi de konu sahibi whatsapp dan ne bileyim akrabalarının ekli olduğu sosyal medya hesabından yapmamış bu paylaşımı, kimsenin ekli olmadığı twitter hesabından yapmış. Görümce aramış taramış bulmuş konu sahibinin hesabını.
Onlara laf sokmak istese onların da göreceği bir platform da yapardı.
Onlar görmeden başkaları gorsun istemiş gıbı geldi banA

Tabiki arayıp aciklamalisin yani bunu sormana gerek yok insanların kalplerini kırmaya luzum yok durduk yere

Sizi tanıyor olsaydım ben de kayın validenize yazdığınızı düşünürdüm. Bir insan neden sorun etmediği şeyi sosyal medyada paylaşsın ki.
Şu anda düzeltmeye çalışmanız da fayda etmez. Bir kere üstlerine alınmışlar. Hele ki aranızda sorun da varsa hayatta değiştiremezsiniz düşüncelerini. Boşverin, umursamayın, konu geçerse, "aaa yanlış anlamışsınız ben şu kişi için demiştim" filan deyip önemsiz bir paylaşım gibi davranın.

İyi de konu sahibi whatsapp dan ne bileyim akrabalarının ekli olduğu sosyal medya hesabından yapmamış bu paylaşımı, kimsenin ekli olmadığı twitter hesabından yapmış. Görümce aramış taramış bulmuş konu sahibinin hesabını.
Onlara laf sokmak istese onların da göreceği bir platform da yapardı.
Kesinlikle hiç biri ekli değildi hesabımda. Evet stalklıyor beni, didik ediyor ki buluyor.

3 senelik evlilik hayatımda şunu öğrendim. Ne kadar kendini ispat etmeye yani yaptıklarının yanlış olmadığını kimseyi kırmak istemediğini ispat etmeye çalışırsan o kadar kötü oluyorsun insanların gözünde.
Konusu açılırsa olayı anlatırsın. Açılmazsa susarsın. Zaten kv sana küfür etmiş öyle demişsin salla gitsin.

Valla kardeş ben kv min tek geliniyim, böyle bir şey paylaşsa ben direk üzerime alınırım gayet de mülayim bir gelin olmama rağmen :KK53:
Sormasam dahi içimde büyür, nankörluk yaptı deyip her olayda buyuturum. Paylaştığınız twit basit değil ki. Bence bir açıklamayı hakkediyor. Sonra siz ugrasirsiniz.

Kaynana kücük görümceyi gectim.. O ne bicim paylasim ben kendi adima utanirdim böyle birsey paylasmaya, hatta bu tür bir paylasim yapani görsem ister kendi kaynanasina olsun ister baskasina iyi birsey aklima gelmez.
Bir hanim efendiye yakismayan hareketler bunlar ve paylasimin icerigi cok ayip ve ters.

“Oğlunu ailesinden koparıp aralarını bozabileceğini düşünen gelinlerden nefret ediyorum” diye bir şey paylaşsa mesela kv, birinci dereceden üzerinize alınırsınız bence, ben alınırdım yani, öyle bişey yapmıyorum o zaman bana yazmamıştır diyip o gece rahat uyuyabilecek var mı?
Bana yazmasa bile elalemin ağzına laf verdi diye sinirlenirdim ve dev kırılırdım.

Bence gereksiz bir tweet olmuş.Madem sizin Twitter kullanmanıza kızıyor vs. tabi hakkınız sosyal medya sizin ama sanki kv'ze ithaf etmiş gibi algılanmışsınız. Genel anlamda kadın cinayetleri, istismar gibi konularda bizlerde tepki gösteriyoruz ama dediğim gibi yanlış anlaşılmış ve anlatılmışsınız.

Back
X