Başıma dert aldım

Mesajla açıkla geç
O da sırf uğraşmamak için

Herkese merhaba. Uzatmadan konuya girmek istiyorum. Bir akrabamın kayınvalidesi oğluna ;
oğlum bugün gel birlikte uyuyalım diyor ama gelinde yukarıda oturuyor .Ve zaten bir sürü sorun yaşadı ve evliliği bitti kadının. Benim de bu durum sinirimi bozdu.Tabiki benimde bir sürü sorunum var kayınvalidemle. Tweeter hesabım var ve gündemdeki kadın cinayetleri veya başka konularla ilgili içimden gelen her şeyi yazıyordum. Bu durumu da ele alarak şöyle bir Tweet attım."Evlenen oğlunu kendine koca zanneden kaynanalardan nefret ediyorum" diye.
Fakat ismimi değiştirmedim çünkü yanlış bir şey yapmıyordum. Görümcem de beni bulup stalklıyor. Bu yazının altına hmm yazıyor. Bende buna annene mi alındın dedim başka kaynanan mı var yazdı. Bende annenle ilgili bir sorun mu varda aramızda sen böyle düşündün dedim o da yo yazmış. Bugün kayınvalidemi aradım cevap vermedi ki telefon elinden hiç düşmez.Yani görümcem ya başka şekilde anlattı ya da yazdıklarımı gösterdi.14 yaşında görümcem ve daha önce eşim ve benimle ilgili de yalan söyledi yalanı ortaya da çıktı.Ama ne dedi ne yaptı bilmiyorum. Fakat ben ona yazmadım ki. Ya da benim kayınvalidem öyle bir şey yapmadı.Ki zaten şuan aynı şehirde bile değiliz iki aydır.Durduk yere kendi başıma bela aldım.Ve bir hafta sonra oraya gideceğiz sizce ne yapmalıyım. Konuyu açıp anne sana ithafen yazmadım yanlış anlama diye açıklama yapayım mı yoksa konu bir yerde açılırsa mı söyleyeyim. Bu arada taşlayıcı gruplar için de şunu belirtmek istiyorum. Ben bu sözü kayınvalideme yazmış olsaydım bile onun bana söylediği küfür, hakaretin yanında az kalırdı. Ama yanlış anlaşılmak istemiyorum benim derdim bu.
Yarası olan gocunur der susarım...

Yazdığınızı üzerine alınması normal geldi bana. Benim kayınvalidemle sorunum olmasa bile, böyle bi şey yazıp paylaşsam görümcelerim aynı şeyi düşünür.

Yok canım eşime söyledim zaten eşim seslenmedi.Oralı bile olmadı.Çünkü Kayınvalidem zaten herkese diyor beni sevmediğini istemediğini. Ben ona hiç saygısızlık yapmadım ve onun sorunlu olduğunu biliyorlar.
Kayinannecinle zaten limoniysen boyle bir paylasimi ustune alinmasi normal o ergen görümce fena emann hee ben lafimi ortaya koyarim begenen alir giderrr begenmeyen trene bakar gibi bakar bir dilber hala ol 🤣zaten inanmicak

Gercekten hata yapmissiniz. Yazarken birilerinin gorebilecegini dusunmeliydiniz. Ayrica kimse baskasinin kayinvalidesi için boyle seyler yazmakla ugrasmaz. Sizin derdiniz arkadasiniz ya da onun kayinvalidesi degil bence. Kendi kayinvalidenizi sevmiyorsunuz belliki. Sirf dusmanliktan yazilmis gibi duruyor. Eşiniz onemsemiyorsa bosverin, cunku aciklamaya calismak sizi daha da dibe batirir gibi. Belki yanina giderken kucuk bi hediyeyle gidip gonlunu alabilirsiniz.

Gercekten hata yapmissiniz. Yazarken birilerinin gorebilecegini dusunmeliydiniz. Ayrica kimse baskasinin kayinvalidesi için boyle seyler yazmakla ugrasmaz. Sizin derdiniz arkadasiniz ya da onun kayinvalidesi degil bence. Kendi kayinvalidenizi sevmiyorsunuz belliki. Sirf dusmanliktan yazilmis gibi duruyor. Eşiniz onemsemiyorsa bosverin, cunku aciklamaya calismak sizi daha da dibe batirir gibi. Belki yanina giderken kucuk bi hediyeyle gidip gonlunu alabilirsiniz.
Diyorum ki herhangi bir kayınvalidenin okuması amacıyla yazmadım.Aramız kötü de olsa iki aydır zaten uzaktayım ve kötü bir şey yaşamadım kayınvalidemle.Benim derdim zaten yanlış anlaşılmak. Birileri yazdıkarımı okusun, görsün laf sokayım değil. Zaten açık sözlüyüm bir derdim olursa kendi kayınvalideme ağzımla söylerim. Bir kere içimde tutamam ben.
Evet eşim önemsemedi konuyu.Sadece mizahlı bir şekilde söyle bakim neden anamdan nefret ediyorsun gibi yazıp arkasına gülen emoji gönderdi.Eşim çokta takmıyor. Lafı açılırsa da anne sana yazmadım. Bir tanıdığımın evliliği bitti deyip konuyu anlatmaya karar verdim.

Herkese merhaba. Uzatmadan konuya girmek istiyorum. Bir akrabamın kayınvalidesi oğluna ;
oğlum bugün gel birlikte uyuyalım diyor ama gelinde yukarıda oturuyor .Ve zaten bir sürü sorun yaşadı ve evliliği bitti kadının. Benim de bu durum sinirimi bozdu.Tabiki benimde bir sürü sorunum var kayınvalidemle. Tweeter hesabım var ve gündemdeki kadın cinayetleri veya başka konularla ilgili içimden gelen her şeyi yazıyordum. Bu durumu da ele alarak şöyle bir Tweet attım."Evlenen oğlunu kendine koca zanneden kaynanalardan nefret ediyorum" diye.
Fakat ismimi değiştirmedim çünkü yanlış bir şey yapmıyordum. Görümcem de beni bulup stalklıyor. Bu yazının altına hmm yazıyor. Bende buna annene mi alındın dedim başka kaynanan mı var yazdı. Bende annenle ilgili bir sorun mu varda aramızda sen böyle düşündün dedim o da yo yazmış. Bugün kayınvalidemi aradım cevap vermedi ki telefon elinden hiç düşmez.Yani görümcem ya başka şekilde anlattı ya da yazdıklarımı gösterdi.14 yaşında görümcem ve daha önce eşim ve benimle ilgili de yalan söyledi yalanı ortaya da çıktı.Ama ne dedi ne yaptı bilmiyorum. Fakat ben ona yazmadım ki. Ya da benim kayınvalidem öyle bir şey yapmadı.Ki zaten şuan aynı şehirde bile değiliz iki aydır.Durduk yere kendi başıma bela aldım.Ve bir hafta sonra oraya gideceğiz sizce ne yapmalıyım. Konuyu açıp anne sana ithafen yazmadım yanlış anlama diye açıklama yapayım mı yoksa konu bir yerde açılırsa mı söyleyeyim. Bu arada taşlayıcı gruplar için de şunu belirtmek istiyorum. Ben bu sözü kayınvalideme yazmış olsaydım bile onun bana söylediği küfür, hakaretin yanında az kalırdı. Ama yanlış anlaşılmak istemiyorum benim derdim bu.
14 yasında görümceye bak sen🤦🏻‍♀️
Kvdeme de yazmıs olabilirim hesap mı vercem yani el kadar bebeye😏
Ben olsam ne dediyse dedi onlar bisey demeden konuyu acmam kvdeme.

14 yasında görümceye bak sen🤦🏻‍♀️
Kvdeme de yazmıs olabilirim hesap mı vercem yani el kadar bebeye😏
Ben olsam ne dediyse dedi onlar bisey demeden konuyu acmam kvdeme.
Yok zaten daha kimse bir şey demedi. Sadece kvdeme görümcem ne anlattı bilmiyorum ama bana küs ve telefona da cevap vermedi. Benim en büyük yanlışım şu hep açık arıyor görümcem. Daha öncede sadece bana değil abisi ile ikimizle ilgili yalan söylemişti. Ve açık aradığı çok belli.

Hiç açıklama yapmaya uğraşmayın, kendi niye üstüne alınıyor yapmadığı bir şeyi. Boş verin. Üstelik sizi sevmeyen, küfür eden bir insan. Eşimin annesi diye saygı sınırını siz bozmayın yeter, fazlasına gerek yok.
Sıkmayın canınızı.

İyi de konu sahibi whatsapp dan ne bileyim akrabalarının ekli olduğu sosyal medya hesabından yapmamış bu paylaşımı, kimsenin ekli olmadığı twitter hesabından yapmış. Görümce aramış taramış bulmuş konu sahibinin hesabını.
Onlara laf sokmak istese onların da göreceği bir platform da yapardı.

Kız akıllı mesajı almış, anneye iletmiş. Siz aslında baskasi üzerinden kendi kvalidenize laf sokmuşsunuz. Aranızda hiç sorun olmasa normal olabilirdi bu mesaj.

Back
X