- 25 Aralık 2024
- 325
- 570
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunBen kumar yüzünden boşandım 4 sene sabredebıldım gerisi boş bosandık dıye tüm esyamızıda sattı halada oynuyormus yanı asla degısmıyorlar ona göre karar verın
Kumar oynayan bırı ıcın abınızden borç almak yapılması gereken en son hareket..Çok yalancı ve manıpulatıf olurlar..Herkese merhaba birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var.En yakınlarıma bile anlatamadığım bir süreçteyim.Konuya gelecek olursak ben 10 yıl sevgili olduğum biriyle evlendim.Evliliğimizin 4. yılı ve çocugum yok.Evliligim de hiç bir problem yoktu. Eşim çok anlayışlı,her zaman bana yardım eden, mutlu olmam için gözümün içine bakan herkesçe takdir edilen biriydi. Evimizi ve arabamızı aldık borcumuz yoktu yani ben öyle olduğunu sanıyordum.Abimin bilgiyasayarinda eşimin maili açık kaldığı için Nes.ine üzerinden iddia kuponlarını gördük.Sordugumda önce inkar etti.Sonra nes.ne sitesine girip kontrol ettiğimde son 1 yıldır oynadığını tespit ettim.Toplam borcu 550 bin.Nasil bulastin diye sorduğumda fabrikada herkesin oynadığını biraz borcu olduğunu ve onu kapatmayi denemek için girdiğini sürekli kapatırım umuduyla devam ettiğini söyledi. Abimden borç aldık benim bilezigim vardı onu tekrar yapması karşılığında verdim.Kalan borcu birkaç ay maaşının bir kısmını verdiğinde bitecek.Maasınin kalan kısmıyla da en az 1 sene boyunca abime olan borcunu ödeyecek.Tum hesaplarinin kontrolünü bana verdi cok pisman olduğunu söylüyor sürekli ağlıyor Namaza başladı tövbe ettim dedi.Şuan da sadece abim biliyor annem babam memlekette onların haberi yok, onlara da yüz yüze söylemek istediğim için memlekete gittiğimde söyleyeceğim.Ne yapacağımı şaşırdım.O kadar herkesçe örnek gösterilen adamın itibarı yerle bir oldu.Ögrendigimden beri buz gibiyim yataklarimiz ayrı.Ama bir yandan da inanmak istiyorum ne yapacağımı şaşırdım.Bu arada daha önce hiç böyle bir şey yaptığını düşünmüyorum.Geçmise dönük hesaplarda oynadığına dair bilgi yok.Kizlar yaşayan var mı.Suan aile terapistine gitmek istiyorum ama ona bütçe ayiramiyorum. Ücretsiz destek alabileceğimiz yerler var mı.Basina gelip düzelen var mı
Kumar oynayan bırı ıcın abınızden borç almak yapılması gereken en son hareket..Çok yalancı ve manıpulatıf olurlar..Herkese merhaba birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var.En yakınlarıma bile anlatamadığım bir süreçteyim.Konuya gelecek olursak ben 10 yıl sevgili olduğum biriyle evlendim.Evliliğimizin 4. yılı ve çocugum yok.Evliligim de hiç bir problem yoktu. Eşim çok anlayışlı,her zaman bana yardım eden, mutlu olmam için gözümün içine bakan herkesçe takdir edilen biriydi. Evimizi ve arabamızı aldık borcumuz yoktu yani ben öyle olduğunu sanıyordum.Abimin bilgiyasayarinda eşimin maili açık kaldığı için Nes.ine üzerinden iddia kuponlarını gördük.Sordugumda önce inkar etti.Sonra nes.ne sitesine girip kontrol ettiğimde son 1 yıldır oynadığını tespit ettim.Toplam borcu 550 bin.Nasil bulastin diye sorduğumda fabrikada herkesin oynadığını biraz borcu olduğunu ve onu kapatmayi denemek için girdiğini sürekli kapatırım umuduyla devam ettiğini söyledi. Abimden borç aldık benim bilezigim vardı onu tekrar yapması karşılığında verdim.Kalan borcu birkaç ay maaşının bir kısmını verdiğinde bitecek.Maasınin kalan kısmıyla da en az 1 sene boyunca abime olan borcunu ödeyecek.Tum hesaplarinin kontrolünü bana verdi cok pisman olduğunu söylüyor sürekli ağlıyor Namaza başladı tövbe ettim dedi.Şuan da sadece abim biliyor annem babam memlekette onların haberi yok, onlara da yüz yüze söylemek istediğim için memlekete gittiğimde söyleyeceğim.Ne yapacağımı şaşırdım.O kadar herkesçe örnek gösterilen adamın itibarı yerle bir oldu.Ögrendigimden beri buz gibiyim yataklarimiz ayrı.Ama bir yandan da inanmak istiyorum ne yapacağımı şaşırdım.Bu arada daha önce hiç böyle bir şey yaptığını düşünmüyorum.Geçmise dönük hesaplarda oynadığına dair bilgi yok.Kizlar yaşayan var mı.Suan aile terapistine gitmek istiyorum ama ona bütçe ayiramiyorum. Ücretsiz destek alabileceğimiz yerler var mı.Basina gelip düzelen var mı
Ailenize neden söyleyeceksiniz ki?Herkese merhaba birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var.En yakınlarıma bile anlatamadığım bir süreçteyim.Konuya gelecek olursak ben 10 yıl sevgili olduğum biriyle evlendim.Evliliğimizin 4. yılı ve çocugum yok.Evliligim de hiç bir problem yoktu. Eşim çok anlayışlı,her zaman bana yardım eden, mutlu olmam için gözümün içine bakan herkesçe takdir edilen biriydi. Evimizi ve arabamızı aldık borcumuz yoktu yani ben öyle olduğunu sanıyordum.Abimin bilgiyasayarinda eşimin maili açık kaldığı için Nes.ine üzerinden iddia kuponlarını gördük.Sordugumda önce inkar etti.Sonra nes.ne sitesine girip kontrol ettiğimde son 1 yıldır oynadığını tespit ettim.Toplam borcu 550 bin.Nasil bulastin diye sorduğumda fabrikada herkesin oynadığını biraz borcu olduğunu ve onu kapatmayi denemek için girdiğini sürekli kapatırım umuduyla devam ettiğini söyledi. Abimden borç aldık benim bilezigim vardı onu tekrar yapması karşılığında verdim.Kalan borcu birkaç ay maaşının bir kısmını verdiğinde bitecek.Maasınin kalan kısmıyla da en az 1 sene boyunca abime olan borcunu ödeyecek.Tum hesaplarinin kontrolünü bana verdi cok pisman olduğunu söylüyor sürekli ağlıyor Namaza başladı tövbe ettim dedi.Şuan da sadece abim biliyor annem babam memlekette onların haberi yok, onlara da yüz yüze söylemek istediğim için memlekete gittiğimde söyleyeceğim.Ne yapacağımı şaşırdım.O kadar herkesçe örnek gösterilen adamın itibarı yerle bir oldu.Ögrendigimden beri buz gibiyim yataklarimiz ayrı.Ama bir yandan da inanmak istiyorum ne yapacağımı şaşırdım.Bu arada daha önce hiç böyle bir şey yaptığını düşünmüyorum.Geçmise dönük hesaplarda oynadığına dair bilgi yok.Kizlar yaşayan var mı.Suan aile terapistine gitmek istiyorum ama ona bütçe ayiramiyorum. Ücretsiz destek alabileceğimiz yerler var mı.Basina gelip düzelen var mı