- Konu Sahibi moonlight_mj4ewr
Merhaba arkadaşlar ve ablalarım. Ben ilk üyeligimde salak gibi dalgınlıkla adımı yazmısım, simdi tekrar baska isimle kaydoldum.:) sıze basımdan gecen bu sacmalıgı size anlatıp en azından rahatlamak ve fıkırlerınızı duymak ıstedım.. Neyse hikayeme geceyim; ben 17 yasındayım, bu yazın baslarına dogru bı ılıskım oldu altı ay falan sürdü ve kasımın ortalarında bitirdim cok sükür.. Kendısı benım 1 yıldır pesimdeydi, onu asla ıstememe ragmen büyük laflarımın kurbanı oldum. Istememe sebebim ise aramızdaki uzaktan akrabalık, ve kültür farkı gıbı seyler.. neyse o kadar mal gibi davrandımkı sonucta ben de onu sevmeye baslamıstım. Tipi kötü deıl cunku hele gözlerı cok guzeldı..ama su anda hatırlamak bıle ıstemıyorum onu.. Bi aralar sırf onu görebılmek ıcın kardesımle dayımlara tatıle gıttım on gunlugune cunku o da o bölgedeydı, senede 2,3 kez anca görürdüm.. Bunun yanlıs oldugunu bılıyodum, hem annem istemıyordu asla, hem de o kadar dengesizdik ki. Nasıl ayrıldıgıma geliyim, zaten tam bi sacmalıktı bu iliski neyse. Benim ailem biraz tutucudur, yani dine bağlılar ben de dogal olarak öyle yetıştırıldım. Ama ınsan asık oldugunu sanınca sacmalıyor ıste..ben vicdanen o kadar rahatsızdımki, hergün telde konuşmalar, mesajlaşmalar, sonra o elimi de tutmuştu
şu anda kendımden cok utanıyorum, bunca salaklıgı nasıl yapabıldım dıye. Oysaki aklı basında bır kızımdır normalde, bu tur seylerden hep kacarım.. ama bu sefer gerçekten sevdigımi sanmıştım. Yine de ben ayrıldım bu pişmanlık ve vicdan azabı inanın cok ağır geliyor bana, yaptıgımın kötü oldugunu da biliyorum cünkü onun sebebıyle hep belalar geldı basıma, dedıkodu oldu hakkımda fln.. Ayrıldım ama yine de vicdanen cok rahatsızım, ne yapabılırım sızce? Lütfen bana bı akıl verın tek üzüldüğüm bu flört meselesı ve el ele tutusmamız, o kadar rahatsızım ki anlatamam.. Bazı ınsanlar görüyorum (söz meclısten dısarı tabı) evlenecegı kesın olmayan bırıne guvenıp bırlıkte bıle oluyorlar..inanın bunları duyunca kanım donuyor.. Bi türlü bu vicdan azabından kurtulamıyorum psikolojım bozuldu resmen ya..