Başıma gelen birbirinden saçma olaylar :(

moonlight_mj4ewr

Evlâd-ı Osmanlı
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
849
14
46
Diğer
Merhaba arkadaşlar ve ablalarım. Ben ilk üyeligimde salak gibi dalgınlıkla adımı yazmısım, simdi tekrar baska isimle kaydoldum.:) sıze basımdan gecen bu sacmalıgı size anlatıp en azından rahatlamak ve fıkırlerınızı duymak ıstedım.. Neyse hikayeme geceyim; ben 17 yasındayım, bu yazın baslarına dogru bı ılıskım oldu altı ay falan sürdü ve kasımın ortalarında bitirdim cok sükür.. Kendısı benım 1 yıldır pesimdeydi, onu asla ıstememe ragmen büyük laflarımın kurbanı oldum. Istememe sebebim ise aramızdaki uzaktan akrabalık, ve kültür farkı gıbı seyler.. neyse o kadar mal gibi davrandımkı sonucta ben de onu sevmeye baslamıstım. Tipi kötü deıl cunku hele gözlerı cok guzeldı..ama su anda hatırlamak bıle ıstemıyorum onu.. Bi aralar sırf onu görebılmek ıcın kardesımle dayımlara tatıle gıttım on gunlugune cunku o da o bölgedeydı, senede 2,3 kez anca görürdüm.. Bunun yanlıs oldugunu bılıyodum, hem annem istemıyordu asla, hem de o kadar dengesizdik ki. Nasıl ayrıldıgıma geliyim, zaten tam bi sacmalıktı bu iliski neyse. Benim ailem biraz tutucudur, yani dine bağlılar ben de dogal olarak öyle yetıştırıldım. Ama ınsan asık oldugunu sanınca sacmalıyor ıste..ben vicdanen o kadar rahatsızdımki, hergün telde konuşmalar, mesajlaşmalar, sonra o elimi de tutmuştu :( şu anda kendımden cok utanıyorum, bunca salaklıgı nasıl yapabıldım dıye. Oysaki aklı basında bır kızımdır normalde, bu tur seylerden hep kacarım.. ama bu sefer gerçekten sevdigımi sanmıştım. Yine de ben ayrıldım bu pişmanlık ve vicdan azabı inanın cok ağır geliyor bana, yaptıgımın kötü oldugunu da biliyorum cünkü onun sebebıyle hep belalar geldı basıma, dedıkodu oldu hakkımda fln.. Ayrıldım ama yine de vicdanen cok rahatsızım, ne yapabılırım sızce? Lütfen bana bı akıl verın tek üzüldüğüm bu flört meselesı ve el ele tutusmamız, o kadar rahatsızım ki anlatamam.. Bazı ınsanlar görüyorum (söz meclısten dısarı tabı) evlenecegı kesın olmayan bırıne guvenıp bırlıkte bıle oluyorlar..inanın bunları duyunca kanım donuyor.. Bi türlü bu vicdan azabından kurtulamıyorum psikolojım bozuldu resmen ya.. :(

Merhaba arkadaşlar ve ablalarım. Ben ilk üyeligimde salak gibi dalgınlıkla adımı yazmısım, simdi tekrar baska isimle kaydoldum.:) sıze basımdan gecen bu sacmalıgı size anlatıp en azından rahatlamak ve fıkırlerınızı duymak ıstedım.. Neyse hikayeme geceyim; ben 17 yasındayım, bu yazın baslarına dogru bı ılıskım oldu altı ay falan sürdü ve kasımın ortalarında bitirdim cok sükür.. Kendısı benım 1 yıldır pesimdeydi, onu asla ıstememe ragmen büyük laflarımın kurbanı oldum. Istememe sebebim ise aramızdaki uzaktan akrabalık, ve kültür farkı gıbı seyler.. neyse o kadar mal gibi davrandımkı sonucta ben de onu sevmeye baslamıstım. Tipi kötü deıl cunku hele gözlerı cok guzeldı..ama su anda hatırlamak bıle ıstemıyorum onu.. Bi aralar sırf onu görebılmek ıcın kardesımle dayımlara tatıle gıttım on gunlugune cunku o da o bölgedeydı, senede 2,3 kez anca görürdüm.. Bunun yanlıs oldugunu bılıyodum, hem annem istemıyordu asla, hem de o kadar dengesizdik ki. Nasıl ayrıldıgıma geliyim, zaten tam bi sacmalıktı bu iliski neyse. Benim ailem biraz tutucudur, yani dine bağlılar ben de dogal olarak öyle yetıştırıldım. Ama ınsan asık oldugunu sanınca sacmalıyor ıste..ben vicdanen o kadar rahatsızdımki, hergün telde konuşmalar, mesajlaşmalar, sonra o elimi de tutmuştu :( şu anda kendımden cok utanıyorum, bunca salaklıgı nasıl yapabıldım dıye. Oysaki aklı basında bır kızımdır normalde, bu tur seylerden hep kacarım.. ama bu sefer gerçekten sevdigımi sanmıştım. Yine de ben ayrıldım bu pişmanlık ve vicdan azabı inanın cok ağır geliyor bana, yaptıgımın kötü oldugunu da biliyorum cünkü onun sebebıyle hep belalar geldı basıma, dedıkodu oldu hakkımda fln.. Ayrıldım ama yine de vicdanen cok rahatsızım, ne yapabılırım sızce? Lütfen bana bı akıl verın tek üzüldüğüm bu flört meselesı ve el ele tutusmamız, o kadar rahatsızım ki anlatamam.. Bazı ınsanlar görüyorum (söz meclısten dısarı tabı) evlenecegı kesın olmayan bırıne guvenıp bırlıkte bıle oluyorlar..inanın bunları duyunca kanım donuyor.. Bi türlü bu vicdan azabından kurtulamıyorum psikolojım bozuldu resmen ya.. :(

Nasıl yani?
Biz ne yapabiliriz ki?
Hafızanızı mı kaybettirelim mesela yaşadığınız flörtü unutmanız için?

Tatlım psikolojini bozacak kadar kötü birsey yok ki ortada.. Anlamaya çalısıyorum huzursuzluğunu, yani hem yasın küçük hem de tutucu bir ailede yetismissin. Tamam ama biraz rahatlat kendini.. Hangimiz ilk elini tuttuğumuz kisiyle evleniyoruz ki . Karsımıza ilk seferinde doğru erkek çıkmayabiliyor.. Tabi ki ilk sevgilisiyle evlenenler ve çoook mutlu olanlar da vardır ama herkes o kadar sanslı olmayabiliyor :-) sen bence yasadıklarından ders çıkarmaya bak . Çünkü yasadıklarımız herzaman bize birsyler öğretiyor, olgunlastırıyor. Bir sonraki iliskimizde daha bilinçli daha kendinden emin davranmamızı sağlıyor ve daha sağlam daha güzel oluyor hersey :-)

hayır öyle degil bana unutturn demıyorum ama anlatmak ıstedım ıste tecrubesı olanlar bı nebze de belkı akıl verır benı rahatlatırlar dıye vıcdan azabı cekıyorum bu yaptıklarımı hafıfe alamıyorum ıste.. gulsen88 cok tesekkur ederım evet oyle ama ne bılıyım oyle rahat edemıyorum yıne de cok buyuk bı ders oldu bana..

Ohoo senin bir elini tutmus diye, psikolojinmi bozuldu, ben intihar edeyim bari konusturma beni :D

Son düzenleme:
Ailenin tutuculuğu sebebiyle böyle düşünmeni anlıyorum.
Ama insanın sevdiği erkeğin elini tutmasından daha masum bir şey olamaz.
Etrafımdaki kızlara bakarak senin çok saf biri olduğunu söyleyebilirim bu ufacık şey yüzünden rahatsız olman dolayısıyla.
Malesef yetiştirilme tarzıyla ilgili.
Genele bakarsak yaptığında yanlış hiçbir şey yok.
Vicdan azabı çekme.
Sevdin yaptın. Ki yaptığın da hiçbir şey değil. Rahat ol, önüne bak.
Ayrıca geçmiş bitmiş bir olay için üzülmenin de anlamı yok.
Geri getiremezsin zamanı.
Madem elele tutuşmak sana çok abes geliyor, bir dahaki ilişkinde tutmazsın, bu kadar basit.

Merhaba,
Eger elini tuttum diye kendine aci cektireceksen sen bilirsin ama bu flort dahilinde bir davranis, oyle bir anlatmissin ki salaklik aptallik diye, sanki karsi cinsi tanimaya calisan normal bir insan gibi degil de, tanisir tanismaz butun parasini karsindakine kaptirmis, dayak yemis, buna ragmen vazgecememis biri gibi. Ayrica herkesin evlenmeden once ne yasadigi kendini ilgilendirir, bir baskasini bu sozcuklerle yargilamaya hic hakkin yok. Buyuk konustugun, asla dedigin seyleri bir bakmissin ki yasiyorsun, bu yuzden bu sekilde dusunmekten ve konusmaktan kacin.

ben seni çok iyi anlıyorum canım, bence yapabileceğin şey tövbe etmek, yaşadıgın ilişkiyide bir tecrübe olarak değerlendirmek , belki boyle bişey yaşamasaydın sonraki başka bir duyguna kapılıp daha kötü şeyler yapacaktın.

Neden vicdan azabı duyuyorsun?¿ Günah diye mi yoksa ayıp diye mi?? Ayıp diyeyse herkes neler yapıyor saçma..Çok inançlı olduğun için günah diye üzülüyorsan Allah'ım affedicidir tövbe et, af dile..Hem bilmelisin ki başımıza gelen her şeyin sebebi var tevekkül et ve dua et..İleride belki daha çok kendini kaptırıp daha büyük hatalar yapmana engel olacaktır bu yaşadığın..aslında abartılacak hiçbir durumun yok inan :) yaşın çok küçük ve yaşadığın şeyi bu yüzden de büyütüyorsun bence:) İleride bunu sende görebileceksin :34: Canını sıkma ders al, yoluna devam et..

yorumlarınız icin cok tesekkurler.. elini tutmak bir yana, bu ilişkiyi annemle babam istemedigi halde bunu sürdürmem beni öyle bi hale soktuki.. aslında o zaman seviyordum ama gitgide sevmemeye başladım ve hatamı anladım ama yaptıklarıma pisman oldum işte olmaması gerekirdi ama oldu.. bu tür şeyleri hafife almamak gerek aslında çünkü hafife ala ala daha kötüleri yapılabiliyo.. Ne biliyim, konuyu açtım fikırlernızı almak ıstedım ya da kimseye anlatamadıgım şeyler oldugu icin buraya yazdım ama gercekten iyi geldi :) diger konulara falan bakıyorum aşk konusunda psikolojisi bozuk olan ınsanları öyle bı terslıyorlarkı daha cok uzuyorlar ben de bu kırıcı yorumlardan korkuyorum örnegin biz napalım, yapmasaydın gibi.. Lütfen kendinızi bnm yerime koyun ..:(
bu arada birbirinden saçma olaylar bu anlattıklarım işte..

Back
X