Başıma gelen olay.

Ortaokul çağındaki çocuk bildiğin her şekilde her haltı anlar bilir. Çevreye göre ettikleri laflar normal olsa gerek. Keşke hiç belli etmeden arayabilseydin polisi ama o durumda aklına gelmemiştir sinirle. Çocuğu o şekilde alıkoyman suç onu da söyleyim. Haksızsın demiyorum ama ailesi çocuğumu alıkoydu psikolojisini bozdu diyebilirdi bi kat daha haksız çıkarırlardı seni. Üç gün sonra afedersiniz bu p*çler elle tacize de başlar tecavüz de eder senin benim parkta oynayan çocuğuma sapıklık da yapar kaçırır da

@WanHeda geçmiş olsun, çok sinir bozucu bir durum.
Hadi desen şöyle 20li yaşlarında biri laf attı, polisi araman, çevreden yardım istemen vb. hepsi akla gelirdi,
ama insan "Çocuk" denilenden beklemiyor değil mi? Ondan bu ruhundaki öfkeli karmaşa. O çocukların, ergenlerin cisminde, analarına, babalarına, tüm sülalelerine, mahalledekilere, topluma kızıyorsun.

O halde duymazdan gelip adımlarını hızlandırıp basıp gitseydin diyeceğim ama, çocuk bile olsa ,insan tepkisiz kalamaz ki.
Güzellikle söylesen "Ablam ama ayıp değil mi? Bu cümleler hiç sizin gibi yakışıklı gençlere yakışıyor mu?" diye, belki idrak ederlerdi ya...

Üzülme ama... Her anımız, her halimiz bir değil, o an öyle olmuş, öyle yaşanmış.
Bir daha tecrübe etmezsin inşallah böyle bir şeyi, kimse etmesin.

Burada yazılan kötü evliliklerde şiddet yaşanan evliliklerde yetişen çocuklar bunlar işte
ancak bu kadar olur
oradakiler de zaten onları yetistirenler olduğu için ses cikarmamislardir
sakin olun
bir daha olursa çarpın ağzına iki tane ya da sessizce geçip gidin

Bunların anası babası da böyle
Annesi açık giyme namusun elden gider der
Babası açıyorsa taciz ederim der
Kafa yapısı bu şekilde
Çocuklarının da seni taciz etmesi çok normal
Maalesef bu ülkede bu türün örneği çok fazla
Biraz sakinleş bir daha yapan olursa video kaydı al ya da çaktırmadan polisi ara onları kaçırmadan

aman ya bu zamanki çocuklardan ne beklersin. ana babalar saldım çayıra yetiştiriyorlar. o kadar çok ki. ama bi şe söylesen çocuğumun psikolojisi bozuluyo derler. bizim ülkede cahillik diz boyu ya. boşuna sinirlerinizi yıpratmayın. olmuş artık geçmiş olsun. elinize vurduğunda siz de patlatsaydınız dicem ama emin olun o zaman siz suçlu çıkardınız yine.

Ne desem bilemedim, bana çok tuhaf geldi. Siz nerde yaşıyorsunuz? Yani nasıl bir yerde oturuyorsunuz? Çok mu düşük kalite? Başka insanları da böyle taciz ediyorlar mı? Kusura bakmayın hiç böyle bişey duymadım hayatımda o yüzden şaşırdım. Çocuk deyip geçmiştir muhtemelen herkes. "Kesin öfkesini kaybedip tekme tokat daldı çocuklara" diye düşündüm ama öfke kaybı da çözüm olmamış. Suç onları öyle yetiştiren ailelerde. Yani tamam ergendir asi olur, ters olur ama sokakta hiç tanımadığı bir kadına küfür üstüne küfretmek çüşlük bi durum. Ya duymazdan geleceksiniz ya da döveceksiniz o çocukları bi daha yaparlarsa. Mesela bazı yerler var adı falan çıkmış, pis olaylar çok yaşanıyor ve polis de bişey yapamıyor artık, kar etmiyor. Öyle bir yerde mi yaşıyorsunuz acaba?

Ben çok şaşırdım kusura bakmayın, gelecek olan yorumları merak ediyorum.
Geçmiş olsun.
Merterde oturuyorum. Gece rahat rahat dışarı çıkabiliyoruz mahallemizde. Son bir kaç yıl istanbulda heryerde ne kadar kalite düşüşü olduysa o kadar düşüş olmuştur.
Yer mekan zaman yada kıyafetten bağımsız bu terbiyesizlik ahlaksızlık zihniyet meselesi...

Yani ben olsam ben de sert tepki verirdim diye dusunuyorum. Bu seni kotu biri yapmaz. Sonucta ortaokul civari cocuklar cok da amaan cocuk o modunda gecistirilmez bence, yaptiklarinin da gayet farkindalar yani.
Ben biraz gozlerini korkuturdum sanirim bu sekilde davranip ki.seyi rahataiz etmeye haklari yok.
Etraftakilerin de agizlarinin payini verirdim. Saygisiz hadsiz insanlar.

Polisi aramamın sebebi oydu ama insanların üstüme gelmesi korkuttu. Kolay kolay korkmam kimseden hakkımı ararım ama telefonla konuşamadım öyle salakça birşey oldu. Panik atak geçirdim öyle millet üstüme gelince.

Offff bu taciz olayını kim yaşamamıştır ki. Lanet olsun hepsine.

Liseye giderken durağa doğru yürüyordum yanımdan bir araba geçti. Şöförün yanında duran genç camdan kafasını çıkartıp a..... yalayayım diye bağırdı.

Ben o an yerin dibi olsa da oraya girsem diye düşündüm. Kafamı öne eğip yürümeye devam ettim. Çevremde kimse var mı yok mu diye başımı bile kaldıramadım.

Nasıl bi gençlik bu. Yıllar evvelinde böyleydi yine böyle devam ediyor.

Toplumca tacize ses çıkarmayız biz veya kadının sokak ortasında dayak yemesine.
O yüzden şaşırtmasın bu sizi.
Ben bunu kabul etmiyorum sesimi çıkartıyorum olay büyüdü ve insanlar beni dinlemedi üstüme yürüyünce korktum. Linç edilmeme değmez dedim bilmiyorum.

Ben çok kere çocukların içlerinden kötülük gelerek yaptığına şahit oldum. Yani inanmıyorum çocuktur yapar fikrine.
Bu bahsettiğim çocukların ailesi de melek gibidir
Edep çocuk, genç, yaşlı içten gelen birşeydir. Yemek yemek su içmek gibi..

Polisi aramamın sebebi oydu ama insanların üstüme gelmesi korkuttu. Kolay kolay korkmam kimseden hakkımı ararım ama telefonla konuşamadım öyle salakça birşey oldu. Panik atak geçirdim öyle millet üstüme gelince.
Korkmalisin da zaten normal olan bu, cunku cocuk deyip gectiklerimiz neler tasiyor yaninda ya da neler yapiyor. Insanlar da olayin ic yuzunu anlamak yerine hemen linc etme moduna gecme potansiyelinde oldugu icin en dogrusunu yapmissin. Kim olsa korkar. Ama tani insan icine de sindiremedigi icin sinir harbi yasiyor icinde. Ben bile burdan sinir oldum yani.

@WanHeda geçmiş olsun, çok sinir bozucu bir durum.
Hadi desen şöyle 20li yaşlarında biri laf attı, polisi araman, çevreden yardım istemen vb. hepsi akla gelirdi,
ama insan "Çocuk" denilenden beklemiyor değil mi? Ondan bu ruhundaki öfkeli karmaşa. O çocukların, ergenlerin cisminde, analarına, babalarına, tüm sülalelerine, mahalledekilere, topluma kızıyorsun.

O halde duymazdan gelip adımlarını hızlandırıp basıp gitseydin diyeceğim ama, çocuk bile olsa ,insan tepkisiz kalamaz ki.
Güzellikle söylesen "Ablam ama ayıp değil mi? Bu cümleler hiç sizin gibi yakışıklı gençlere yakışıyor mu?" diye, belki idrak ederlerdi ya...

Üzülme ama... Her anımız, her halimiz bir değil, o an öyle olmuş, öyle yaşanmış.
Bir daha tecrübe etmezsin inşallah böyle bir şeyi, kimse etmesin.
Emin ol onlar guzellikten de anlamiyor ya. O kadar degisik oluyorlar ki sen "ayip degil mi ablacim" desen " ayibin yolu kayip ya da ayip baska yerde oluyor" diye bir de dalga gecerler:KK67:

Back
X