- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
Etraftaki insanların hiç bir şey yapmamış olmasına şaşırmadım. Toplumumuzun genelde yaptığı şey budur. İzlerler sadece aman dokunmayalım başımıza bela almayalım korkusu.
İnsanların hiç bir şey yapmasını istemedim zaten ben polisi aradım bir yandan çocuklaela uğraşıp bir yandan üstüme gelenlere derdimi anlatmaya çalışırken kendimi kaybettim ben. Konuşamadım polis alo alo dedi kapattım. Ne yapacağım ki polis gelene kadar beni parçalarlardı herhalde.
Terbiyesizler.
Maalesef bir benzeride benim başıma geldi,çevrenin tepkisi 0.
Geçmiş olsun...
oyy ne desem bilemedim..
geçmiş olsun..
keşke bırakmasaydın poliside çağırsaydın o çocuklara hak verenlere de sizi de şikayet edicem tacize çanak tutmaktan deseydin..
bu tür davranışlarda öfke kontrolünü sağlamak cidden zor..
zira karşında pişkin tipler varmış..
ben onları çocuk gibi göremedim bildiğin tacizci pislik yaratıklar..
o yüzden kendine yüklenme tepkilerin normal ..
Normalde asla bunlara papuç bırakmam ama insanların tepkisi beni yıktı. Biz güçlü olsak ne olacak.? Öfkemi kontrol etmek istiyorum öfkelenmek istemiyorum bunun için çabalıyorum. Çevredende o tarz bir tepki gelince kendimi kaybettim.

Enteresan bir durum. Naparım bilemedim. Yüksek ihtimalle kulaklığı takar yürür giderim.
Temas ediyorsa da döner suratına iki tane çakarım kusura bakmasın. 14 yaşındaki çocuk da o kadar çocuk değil yani.
Polisi arasan ne değişecek ki hedam. Yanlış yapmışsın...
Böylelerini asla tepkisiz bırakmam. Bugün ben arrık panik geçirmeseydim polisle konuşabilseydim o polis gelseydi o cock yarın aynısını yaparken belki bir daha düşünecekti. Şimdi bir şey olmaz. Kocaman kadını ağlattım diye övünüyordur. Yaptıkları yanına kar kalmamalı...