• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başıma gelene inanamıyorum :(

Nasıl şikayette bulunmadın anlamadım...İnsanlar eşlerinin bile bunu yapmasına izin vermezken o kimki senin hayatında?

Geçmiş olsun ;( seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde öyle bir sevgilim vardı 2 yıllıktı ve aynı şekilde bana bankamatiğin önünde bi vurmuştu kulağım patladı sanmıştım.Burda okuduklarımdan sonra erkeklerden cidden çok soğudum

ah bu erkek bozuntularınu napmalı bilmiyormki..

Canım çok geçmiş olsun , umarım daha güzel sakin bi hayata en kısa zamanda kavuşursun..

çok geçmiş olsun.. pislik herif.. affetmenin a sını bile etmeyin. şükür kurtulmuşsunuz.

nasıl rapor almazsın nasıl şikayetçi olmazsın nasıl eş dost akraba anne baba kim varsa ayaklandırmazsın, tövbe Yarabbim kedi yavrusu musun sen, dalını kıranın ağacını sökeceksin arkadaşım sen dayak yiyebilecek bir kızmısın ne yapacaksın susup otıuracakmısın peşini bırakacak mı

bi arkadaş feminist olucam bu gidişle demiş

bi kadın zaten feminist olmalıdır değilse sıkıntı vardır bence.

feminizm yanlış mı algılanıyo bilmiyorum ki.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun.Her şerde hayır vardır.Gerçek yüzünü erken gördün ve hayatını karartmadın o caniyle.

Arkadasım hemen doktordan rapor al o psıkoptı polıse sıkayet et,
Ne demek bır daha gorusmem tamam ? yanına mı kalıcak manyagın yaptıgı ..

Hadı bugun sen bununla kurtuldun dıyelım , baska bır ınsanın canına maal olursa neolucak o manyak herıf ?
Boyle ınsanları gormezden gelırsek coğalırlar unutma,
Mutlaka sıkayet et lutfen sana yapılan ezıyete susma
Geçmiş olsun , inşallah kalıcı bır hasar olmaz.

burada yapılması gereken hakkında şikayetçi olmak .adınıza çok üzüldüm inanın.geçmiş olsun

oha yani..affedirsin ama çok ilginç insanlar var ya...çok geçmiş olsun...ayrıldınız tam olarak demi..böyleleri insanın peşini de bırakmaz..Allah korusun ya...

Zaten ayrilmak istedigimi mutlu olmadigimi anlasamadigimizi söylüyordum.. Kafa yapimi degistirirsem anlasacakmişacakmisiz sorunlari ben cikariyormusum ben kisitlanmayi sevmiyormusum bunlar iyi seyler degilmis... Artik sinirlendim ve bagirmaya basladik birbirimize bana faise olursun benden ayrilirsan dedi ve ofkesine hakim olamayip vurdu bide diyo vurmadim kafani tuttum yuzume bak diye sadece ama demekki elim agir kacmis demezmi. Doktordan cikinca yuzu yoktu tabi terk ettim beni sakin bidaha arama uzak dur dedim hala ariyo acmiyorum ama umrymda degil sagligimi dusunuyirum sadece insalah iyilesirim piskolojim bozuldu. Ondan kurtulduguma sukrediyorum pesumi birakmiyodu simdi karsima cikamaz hem yuzu yok hem mahfederim onu cunku sagligimdan oldum :/

Zaten ayrilmak istedigimi mutlu olmadigimi anlasamadigimizi söylüyordum.. Kafa yapimi degistirirsem anlasacakmişacakmisiz sorunlari ben cikariyormusum ben kisitlanmayi sevmiyormusum bunlar iyi seyler degilmis... Artik sinirlendim ve bagirmaya basladik birbirimize bana faise olursun benden ayrilirsan dedi ve ofkesine hakim olamayip vurdu bide diyo vurmadim kafani tuttum yuzume bak diye sadece ama demekki elim agir kacmis demezmi. Doktordan cikinca yuzu yoktu tabi terk ettim beni sakin bidaha arama uzak dur dedim hala ariyo acmiyorum ama umrymda degil sagligimi dusunuyirum sadece insalah iyilesirim piskolojim bozuldu. Ondan kurtulduguma sukrediyorum pesumi birakmiyodu simdi karsima cikamaz hem yuzu yok hem mahfederim onu cunku sagligimdan oldum :/

Mahvetseydin çoktan mahvederdin. Hiç birşey yapamazsın. Bu konu ciddi bir konuda iddalı olunacak bir durum yok.
Raporunu al ve şikayet et.
Hala arayabildiğine göre senin bir şekilde karşılık vereceğinden emin. Hatta naz yaptıgını bile düşünüyor olabilir.
Hem cezasını alsın hem de gözü korksun.

bu ne bicim erkekmiş
erkeğim demesin sakın tamam mı
pislik torbası
sana nasıl şiddet uygular
çok geçmiş olsun
ama için rahat olsun her zar delinmesi kalıcı hasar bırakmıyor
senin gibi durumlarla cok karsılasıyoruz
zamanla iyileşir
banyo yaparken dikkat et kulağına su kacırma

ama herseyden önemlisi bu zavallıdan uzak dur

Seni biliyorum... Önceki üyeliğimde de konularına yazardım
Şimdi;

- Halka küpe takma deyip küstün diye sana TOKAT atan,
-Mesleğini beğenmediğin,
-Aşık mı sevgi mi olduğunu bilmediğin,
-Hatta onu öpmek istemediğin,
- Ve hatta kulak zarını patlatan,

birinden neden ayrılmadın? Aşktan falan bahsetme aşık olmadığında bal gibi ortadaydı
Kendi düşen ağlamaz

Son düzenleme:

MAhfedemezsin...Şu anda rapor almadığın sürece hiç bir şey yapamazsın.Ayrıca ilerisi için barışmaya da meyillisin, yazdıkların bile çok hafif, biz burda senin adına senden daha öfkeliyiz.Allah hayır etsin...

kızlar şoktayım dün gece ve bu gün yaşadıklarıma inanamıyorum.. şiddete meilli öfke kontrolü olmayan bi erkek arkadasım var (vardı) 2 yıldır beraberdik ama son 6 ay hep kavga ile geçti

dün gece kavga ettik bankta oturuyoduk ayrılmak istediğime söyledim iki eliyle kafama daha dogrusu kulaklarıma vurdu tuutt kafamı salladı aglamaya başladım sonuç = duymuyorum :( hemen acile gittik doktor sol kulagında kanama var kbb git dedi bu sabahta izin aldım 2 saat ve kbb gittim KULAK ZARIM DELİNMİŞ inanamıyorum bu yaşasadığıma kimseye anlatamıyorum dişçiye gittim dedim :'( anneme bile demedim ayrıldım bitti asla affetmem o caniyi bide ben sana vurmadım sen cok hassassın ısteyerek yapmadım demezmi allahın belası..

kurtulmuşsun
dua et seni tehdit etmıyor ruh hastası erkekcik

yemin ediyorum ne evlenmek istiyorum ne flört etmek ömrümün sonuna kadar yalnıs yasayabılırım erkeklerden nefret ettim piskolojım cok bozuk hala inanamıyorum benım kulak zarımı patlattı ya :(

canım mutlaka darp raporunu al ve bir daha karşına çıkarsa polise şikayet edeceğini söyle..

Back
X