- 26 Temmuz 2013
- 1.114
- 1.007
- 138
- Konu Sahibi fikrifirar
Nasıl şikayette bulunmadın anlamadım...İnsanlar eşlerinin bile bunu yapmasına izin vermezken o kimki senin hayatında?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ayrilmak istedigimi mutlu olmadigimi anlasamadigimizi söylüyordum.. Kafa yapimi degistirirsem anlasacakmişacakmisiz sorunlari ben cikariyormusum ben kisitlanmayi sevmiyormusum bunlar iyi seyler degilmis... Artik sinirlendim ve bagirmaya basladik birbirimize bana faise olursun benden ayrilirsan dedi ve ofkesine hakim olamayip vurdu bide diyo vurmadim kafani tuttum yuzume bak diye sadece ama demekki elim agir kacmis demezmi. Doktordan cikinca yuzu yoktu tabi terk ettim beni sakin bidaha arama uzak dur dedim hala ariyo acmiyorum ama umrymda degil sagligimi dusunuyirum sadece insalah iyilesirim piskolojim bozuldu. Ondan kurtulduguma sukrediyorum pesumi birakmiyodu simdi karsima cikamaz hem yuzu yok hem mahfederim onu cunku sagligimdan oldum :/
Ya feminist olucam yakında ciddiyim bak
Bide adamız diye ortalıkta dolaşırlar..
Tedavisi var mı
Zaten ayrilmak istedigimi mutlu olmadigimi anlasamadigimizi söylüyordum.. Kafa yapimi degistirirsem anlasacakmişacakmisiz sorunlari ben cikariyormusum ben kisitlanmayi sevmiyormusum bunlar iyi seyler degilmis... Artik sinirlendim ve bagirmaya basladik birbirimize bana faise olursun benden ayrilirsan dedi ve ofkesine hakim olamayip vurdu bide diyo vurmadim kafani tuttum yuzume bak diye sadece ama demekki elim agir kacmis demezmi. Doktordan cikinca yuzu yoktu tabi terk ettim beni sakin bidaha arama uzak dur dedim hala ariyo acmiyorum ama umrymda degil sagligimi dusunuyirum sadece insalah iyilesirim piskolojim bozuldu. Ondan kurtulduguma sukrediyorum pesumi birakmiyodu simdi karsima cikamaz hem yuzu yok hem mahfederim onu cunku sagligimdan oldum :/
kızlar şoktayım dün gece ve bu gün yaşadıklarıma inanamıyorum.. şiddete meilli öfke kontrolü olmayan bi erkek arkadasım var (vardı) 2 yıldır beraberdik ama son 6 ay hep kavga ile geçti
dün gece kavga ettik bankta oturuyoduk ayrılmak istediğime söyledim iki eliyle kafama daha dogrusu kulaklarıma vurdu tuutt kafamı salladı aglamaya başladım sonuç = duymuyorumhemen acile gittik doktor sol kulagında kanama var kbb git dedi bu sabahta izin aldım 2 saat ve kbb gittim KULAK ZARIM DELİNMİŞ inanamıyorum bu yaşasadığıma kimseye anlatamıyorum dişçiye gittim dedim :'( anneme bile demedim ayrıldım bitti asla affetmem o caniyi bide ben sana vurmadım sen cok hassassın ısteyerek yapmadım demezmi allahın belası..
yemin ediyorum ne evlenmek istiyorum ne flört etmek ömrümün sonuna kadar yalnıs yasayabılırım erkeklerden nefret ettim piskolojım cok bozuk hala inanamıyorum benım kulak zarımı patlattı ya![]()