• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başıma gelene inanamıyorum :(

böylelerini toplayıp hayvanat bahçesindeki kafeslere kilitleyeceksin.
hayvanlara hakaret olmaz mı?
hayvanları bu gibi mahlukatlarla kıyaslamak saygıdeğer hayvanlara hakaret olur.
eski eşimden çok şidddet gördüm ve kimse kusura bakmasın onu bir köpekle kıyaslayıp da köpeğe hakaret etmiş olamam .köpek o mahlukatın yanında şerefli ve değerli bir varlıktır.tüm samimiyetimle yazıyorum öyledir.
canım çok geçmiş olsun sakın dönme o mahlukata (mahlukat diyorum başka kelime bulamadım)

okuz ozur dilerim diyicegine bide sen hassassin diyo duble okuz yemin ederim birine bi sadaka bisey ver kurtuldun bole bi adamdan

hayvanlara hakaret olmaz mı?
hayvanları bu gibi mahlukatlarla kıyaslamak saygıdeğer hayvanlara hakaret olur.
eski eşimden çok şidddet gördüm ve kimse kusura bakmasın onu bir köpekle kıyaslayıp da köpeğe hakaret etmiş olamam .köpek o mahlukatın yanında şerefli ve değerli bir varlıktır.tüm samimiyetimle yazıyorum öyledir.
canım çok geçmiş olsun sakın dönme o mahlukata (mahlukat diyorum başka kelime bulamadım)

kıyaslamadım ki. yoksa kesinlikle hayvanların daha insan olduğunu düşünüyorum. o masumlar kafeslerde, böyle caniler de sokaklarda.

Aksama anneme soylicem bidaha etrafimda pismanim diye dolanamicak gerekirse polise gidicem :(

Gerekiyor yavrum farkında degil misin?

Bu manyak öyle hemen bırakırmı sanıyorsun...

Adam lafına tahammül etmemiş kulağını patlatmış..

TEZ ZAMANDA HEMEN YARIN GİT O DR U BUL RAPORUNU YAZDIRT.FDARP RAPORU OLARAK TUTTURT.
SENİ RAHATSIZ EDERSE RESMİNİ ÇEKER MAİL ATARSIN TELEFONUNA.POPOSU SIKIŞIR DÜŞER YAKANDAN !!!

GEREKİRSE DEME...YA GEREKİRSE DİYE DARP RAPORUNU AL...VAKİT KAYBETME...POLİSE SONRADA VEREBİLİ,RSİN.AMA DR SENİ UNUTABİLİR.KULAĞIN İYİLEŞEBİLİR VS VS...

GEÇMİŞ OLSUN

Hemen polise gidip sikayetci olun. Gecmis olsun.
Kendime yapilmis kadar sinirlendim. Ben kendi ellerimle o adamin bogazini sikardim herhalde. Surundururdum. Siz hemen dava acin bence.

başınıza gelenlere çok üzüldüm geçmiş olsun şimdi nasılsınız

Geçmiş olsun, çok çok çok geçmiş olsun. İnşallah iyisindir canım şimdi. Duymada falan bir problem kalır mı Allah korusun. Ben yorum bile yapmıyorum o adama. İyi insanmışsın Rabbim seni korumuş. Bir de evlenseydin bununla Allah korusun. Aynı eve girmeden bilinmiyor ama seninki göstermiş Allah'tan. Allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın. Rapor al ama onunla asla muhatap olma. İyice kinlenir Allah korusun seni. Annene de söyle bence.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım eski sağlığına kavuşursun.
Ve o öküzden geç de olsa kurtulduğun için sevinmelisin.

Ay benimde onun kafasını patlatasım geldi.Allahım insan sevdiğine bunu yapar mı elime versen nerelerini patlatırım bilmiyorum o kadar sinirlendim canım çok geçmiş olsun ..

Öncelikle geçmişler olsun.Kesinlikle gidip şikayetçi olun. hassas deyip kulak zarını delmiş h.... herif. Kusura bakmayın ama ben çok sinirlendim. İnşallah iyisindir ,kalıcı bir hasar olmaz kulağında inşallah.

[h=2]Mutsuz ama güvende :([/h]
tanistigmida once arkadasim oldu cok iyi bir insandi muhabbeti cok güzeldi sonradan duygularini acti bende onu sevmeye calismak istedim cünkü cok düzgün biriydi karnimda kelebekler ucmuyordu ona karsi ama yinede tanimak kaybetmemek istedim. ilk basta bana cok güzel davraniyordu 6 ay sonra kuzenlerinin yazligina gittik antalyada ama orda anladim onla anlasamacagimizi ayni cati altinda 1 HAFTA yetti :(

sinirli kiskanc cekilmez bi adam.. cok uykum geldi saat 2 oldu yatalim diyorum bey efendi balkonda oturmak istiyor die kapiyi carpiyo HALKA KÜPE TAKMAMU ISTEMEDI cikardim ama küstüm nie küstüm diye bana öyle bir TOKAT ATTIKI ;( bide vicdan yapip sonradan güya
saglikocagina götürmek istedi acidi bana cenem agridi cunki 2 gün :/ özür diledi ben ne lanet bi adamim gereksiz bi konu icin sana tokat attim bilmem ne ama orda o yazlikta nefret etim ondan resmen

bu mart ayındaki konunuz.
tokat atmış size. neden devam ettinizki. bitseydi şimdi kulağınızda bu rahatsızlık olmazdı.huylu huyundan vazgeçmez. bunu kimse unutmasın.​

Evet bahsetmistim daha öncede kurtulamiyorum ayrilmiyo demistim. Emek verdim hep duzelticem kendimi dedi zorladim kendimi. Ama bu tokati affedemem o gun acilde kesip attim herseyi cunku resmen sagligimdan oldu kimse sagligimdan degerli degil. Artik beni tehtit edemez yüzü yok ailesinin duymasindan cok korkuyo bu olayi. Kimseye bisey demeyecegim yeterki hayatmdan uzak dur dedim kabul etti. Ondan intikam almak istemiyorym cunku bana daha beterini yapar :(

Evet bahsetmistim daha öncede kurtulamiyorum ayrilmiyo demistim. Emek verdim hep duzelticem kendimi dedi zorladim kendimi. Ama bu tokati affedemem o gun acilde kesip attim herseyi cunku resmen sagligimdan oldu kimse sagligimdan degerli degil. Artik beni tehtit edemez yüzü yok ailesinin duymasindan cok korkuyo bu olayi. Kimseye bisey demeyecegim yeterki hayatmdan uzak dur dedim kabul etti. Ondan intikam almak istemiyorym cunku bana daha beterini yapar :(
gidip o doktordan raporunu al
verdiği sözü tutacağını ne biliyosun?
gene seni rahatsız ederse?
raporun fotokopisini çektirip burnuna sokarsın.
lütfen git al o raporu polise şikayet etmiceksende al elinde olsun.

Affederseniz kendinize ve ailenize hakaret etmiş olursunuz.....Çok şaşırdım.....Derhal rapor alıp dava açın....Sakın bu olayın üstünü küllemeyin.....Yoksa pişman olursunuz.....

doktor hap ve burun sipreyi verdi asla kulagına su kacırma dedı (ortakulak ıltahabı yapmasın dıemiş) kendı kendıne iyileşir bu gibi durumlarda dedi rahatladım

ama ekrandan gösterdi bana delik olan yeri ve şok oldum suan aglamamak icin zor duruyorum işyerinde kimseye bişey demedim diyemedim :(

evet ben de bunu söyleyecektim ,genelde kendi kendine iyileşir,annemde de olmuştu.

[h=2]Mutsuz ama güvende :([/h]
tanistigmida once arkadasim oldu cok iyi bir insandi muhabbeti cok güzeldi sonradan duygularini acti bende onu sevmeye calismak istedim cünkü cok düzgün biriydi karnimda kelebekler ucmuyordu ona karsi ama yinede tanimak kaybetmemek istedim. ilk basta bana cok güzel davraniyordu 6 ay sonra kuzenlerinin yazligina gittik antalyada ama orda anladim onla anlasamacagimizi ayni cati altinda 1 HAFTA yetti :(

sinirli kiskanc cekilmez bi adam.. cok uykum geldi saat 2 oldu yatalim diyorum bey efendi balkonda oturmak istiyor die kapiyi carpiyo HALKA KÜPE TAKMAMU ISTEMEDI cikardim ama küstüm nie küstüm diye bana öyle bir TOKAT ATTIKI ;( bide vicdan yapip sonradan güya
saglikocagina götürmek istedi acidi bana cenem agridi cunki 2 gün :/ özür diledi ben ne lanet bi adamim gereksiz bi konu icin sana tokat attim bilmem ne ama orda o yazlikta nefret etim ondan resmen

bu mart ayındaki konunuz.
tokat atmış size. neden devam ettinizki. bitseydi şimdi kulağınızda bu rahatsızlık olmazdı.huylu huyundan vazgeçmez. bunu kimse unutmasın.​

evet o zaman ayrılsaydı,şimdi kulağına bişey olmayacaktı ,yine devam ederse birkaç ay sonra daha ciddi bişey için buraya konu açabilir.

kızlar şoktayım dün gece ve bu gün yaşadıklarıma inanamıyorum.. şiddete meilli öfke kontrolü olmayan bi erkek arkadasım var (vardı) 2 yıldır beraberdik ama son 6 ay hep kavga ile geçti

dün gece kavga ettik bankta oturuyoduk ayrılmak istediğime söyledim iki eliyle kafama daha dogrusu kulaklarıma vurdu tuutt kafamı salladı aglamaya başladım sonuç = duymuyorum :( hemen acile gittik doktor sol kulagında kanama var kbb git dedi bu sabahta izin aldım 2 saat ve kbb gittim KULAK ZARIM DELİNMİŞ inanamıyorum bu yaşasadığıma kimseye anlatamıyorum dişçiye gittim dedim :'( anneme bile demedim ayrıldım bitti asla affetmem o caniyi bide ben sana vurmadım sen cok hassassın ısteyerek yapmadım demezmi allahın belası..

Yuh yani böyle birşeyde ilk defa duydum. Kaçın acil kaçın berbt bi durum resmen. Çok üzüldüm durumunuza

Back
X