Keşke ses etseydiniz. Ağır abazaymış kurtulmussunuz.Konumu bilenler bilir bunu en yakin arkadaşlarıma anlatamadim 2 nci görüşmemiz bu bahsettiğim kisiyle bir cafe de oturuyoduk işte elimi tutu ses etmedim bende sonra kalkti yanağımi öptü bir sey demedim onada neyse bu dedi yanina gelebilirmiyim karşı da ya bende tabi dedim cok özür dileyerek yaziyorum hanimlar şeyi kalkmisti resmen ayaga kalkinca farkettim sok sok oldum bir seyde diyemedim tabi neyse geldi yanima 5 dk sonra kalkalm dedim ayaga kalktı baktm ön tarafı islanmis midem bulandi tabi eve geldim direk engelledim de boyle bir sey nasl olur cok şaşırdım simdi engelli baska num msj atmış yüzüne vursam mi utansa bunu napsam?
Nasil elinde degil anlamadim hic mi kendine mukayet olamaz bi insan hadi oldu öylebir sey yerinde dur bari ne kalkyrsn gözüme sokar gibjOnun elinde mi ki yuzune vuracaksınız? Engellemissiniz yeterli bence
Normal mi bu sizceHassas bir anına denk gelmişsiniz
Ne diyebilirdim ki böyle bir durumda sok oldim benKeşke ses etseydiniz. Ağır abazaymış kurtulmussunuz.
Neden 2. görüşmede bu kadar yakınlaşmasına izin verdiniz ki ,engellemişsiniz bidaha muhattap olmayınKonumu bilenler bilir bunu en yakin arkadaşlarıma anlatamadim 2 nci görüşmemiz bu bahsettiğim kisiyle bir cafe de oturuyoduk işte elimi tutu ses etmedim bende sonra kalkti yanağımi öptü bir sey demedim onada neyse bu dedi yanina gelebilirmiyim karşı da ya bende tabi dedim cok özür dileyerek yaziyorum hanimlar şeyi kalkmisti resmen ayaga kalkinca farkettim sok sok oldum bir seyde diyemedim tabi neyse geldi yanima 5 dk sonra kalkalm dedim ayaga kalktı baktm ön tarafı islanmis midem bulandi tabi eve geldim direk engelledim de boyle bir sey nasl olur cok şaşırdım simdi engelli baska num msj atmış yüzüne vursam mi utansa bunu napsam?
Canm 2 nci buluşma ve ne bilim ben elimi tutmakla yani yanagimdan öpmekle boyle bir sey olcaginiİğrenç herıfler neden ılk buluşmada ızın verdın
Ay tövbe estağfurullah ya. Bu kadar küçük yakınlaşmada kendinden geçiyorsa daha ne denir bu insana. Pislik azgın şeyKonumu bilenler bilir bunu en yakin arkadaşlarıma anlatamadim 2 nci görüşmemiz bu bahsettiğim kisiyle bir cafe de oturuyoduk işte elimi tutu ses etmedim bende sonra kalkti yanağımi öptü bir sey demedim onada neyse bu dedi yanina gelebilirmiyim karşı da ya bende tabi dedim cok özür dileyerek yaziyorum hanimlar şeyi kalkmisti resmen ayaga kalkinca farkettim sok sok oldum bir seyde diyemedim tabi neyse geldi yanima 5 dk sonra kalkalm dedim ayaga kalktı baktm ön tarafı islanmis midem bulandi tabi eve geldim direk engelledim de boyle bir sey nasl olur cok şaşırdım simdi engelli baska num msj atmış yüzüne vursam mi utansa bunu napsam?
Benim sevgilimin öpüşürken başına gelmişti. Tabi biz evdeydik. Yanınızda m.basyon yapmadığını düşünüyorum. Heyecandan olmuştur. Yaşlar kaç?Normal mi bu sizce
Allaj affetsin cok güldümDoğduğu günden itibaren erkek yurdunda kalmış galiba jdjsja
Ya o 26 ama daha önce ilşkisi olmamis galibaBenim sevgilimin öpüşürken başına gelmişti. Tabi biz evdeydik. Yanınızda m.basyon yapmadığını düşünüyorum. Heyecandan olmuştur. Yaşlar kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?