Kendisi de doktor yalnızAdam uzun zamandır yalnız olabilir.
İstemeden boşalmış olabilir.
Doktorlar daha iyi bilir de belki de elinden bir şey gelmiyordur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi de doktor yalnızAdam uzun zamandır yalnız olabilir.
İstemeden boşalmış olabilir.
Doktorlar daha iyi bilir de belki de elinden bir şey gelmiyordur.
Benim söylediklerim ile ne alakası var?Kendisi de doktor yalnız
Ne alakaAdam Arabistanlı, haklı bi yerde.![]()
nesi saçma ,şimdi o görmek istemediği görüntüyü gördü ve iğreti geldi , bi insanı tanıyıp etmeden abaza mı niyeti sadece cinsellik mi nedir anlamadan yakınlaşmasına izin vermesini soruyoruz hep bi acelecilik ve sonrası hayal kırıklığı pişmanlık iğreti olma bundan bahsediyorum daha 2. buluşmada bu kadar yakınlaşmanın bi alemi yok bi karşında otursun da tanı diye söyledim arkadaşaYa yok 2. Bulusmadan elini neden tutturdun yok neden öptürdün ne saçma seyler bunlar. Ama cafeler de öpmesi yanina oturmak istemesi falan cok mide bulandirici. Bir de kendine mukayet olamayabilir okey ama bu kadar kücük seyden tahrik olan erkek ağır abazadır.
Boyle bir rahatsızlığı olsa bilmezmi yani ona göre önlem almazmiBenim söylediklerim ile ne alakası var?
Bu bir rahatsızlık değildir belki de.Boyle bir rahatsızlığı olsa bilmezmi yani ona göre önlem almazmi
Uzun zamndir yalnuz olduğunu biliyorum ilişkisi olmamiş biriyle birlikte olduğunuda sanmam yaniBu bir rahatsızlık değildir belki de.
Uzun zamandır hiç kimseyle sevişmemişse en küçük temasta kendini bırakıvermiştir.
Elini tutuyoruz alt tarafi evlenmiyoruz ki. Ki bu seyler klasiktir iliskide ilk bulusmada cafede bulusulur ikinci bulusmada elele tutuşulur, ücüncü-dördüncü bulusmada öpüşülür. Abaza biri daha ilk bulusmada hatta mesajlasirken sinyallerini verir. Bu olaylar kirkinci bulusmada yaşansaydi bile cok itici olurdu. Bu adam onuncu bulusmayi bekleseydi de aynu seyler yasanacakti.nesi saçma ,şimdi o görmek istemediği görüntüyü gördü ve iğreti geldi , bi insanı tanıyıp etmeden abaza mı niyeti sadece cinsellik mi nedir anlamadan yakınlaşmasına izin vermesini soruyoruz hep bi acelecilik ve sonrası hayal kırıklığı pişmanlık iğreti olma bundan bahsediyorum daha 2. buluşmada bu kadar yakınlaşmanın bi alemi yok bi karşında otursun da tanı diye söyledim arkadaşa
Hadi diyelim engel olamadı ve dediğiniz duruma geldi, en azından insan halinden utanır yerinde oturur, üstüne o halde yanınıza gelmek istemesi sanki size göstermek istemiş edepsiz. Engellemekle iyi etmişsiniz, muhatap olmayın hiçbir şekilde.Canm 2 nci buluşma ve ne bilim ben elimi tutmakla yani yanagimdan öpmekle boyle bir sey olcagini
Evet oturduğu yerde kalsa ben bunu görmezdim dediginiz gibi zaten kuscaktm nerdeyse oldugum yere cok tiksindimHadi diyelim engel olamadı ve dediğiniz duruma geldi, en azından insan halinden utanır yerinde oturur, üstüne o halde yanınıza gelmek istemesi sanki size göstermek istemiş edepsiz. Engellemekle iyi etmişsiniz, muhatap olmayın hiçbir şekilde.
Böyle bi kural kaide yok , 1. buluşmada bu olur 2. buluşmada şu olur böyle saçma bişey yok ya siz öyle düşünüyorsunuz diye öyle olması gerekmiyo ortada bi aşk sevgi tutku olursa bu 2. buluşma 3. buluşmaya da bakmaz ama bi insanı tanımak da yakınlaşmayla olmaz ,abaza biri mesaj da kendini belli etmemişse görüşürken eder ki etmiş zatenElini tutuyoruz alt tarafi evlenmiyoruz ki. Ki bu seyler klasiktir iliskide ilk bulusmada cafede bulusulur ikinci bulusmada elele tutuşulur, ücüncü-dördüncü bulusmada öpüşülür. Abaza biri daha ilk bulusmada hatta mesajlasirken sinyallerini verir. Bu olaylar kirkinci bulusmada yaşansaydi bile cok itici olurdu. Bu adam onuncu bulusmayi bekleseydi de aynu seyler yasanacakti.
Aynen oyle msjda vs bi yanlış konuşmasını görmedim dediğiniz gibiBöyle bi kural kaide yok , 1. buluşmada bu olur 2. buluşmada şu olur böyle saçma bişey yok ya siz öyle düşünüyorsunuz diye öyle olması gerekmiyo ortada bi aşk sevgi tutku olursa bu 2. buluşma 3. buluşmaya da bakmaz ama bi insanı tanımak da yakınlaşmayla olmaz ,abaza biri mesaj da kendini belli etmemişse görüşürken eder ki etmiş zaten
Neden sence ayağa kalktı bu yanimda oturuken saklamaya çalıştı amaBöyle durumlar yaşanabiliyor ellerinde değil ama ayağa kalkması iğrenç. Normalde erkekler saklar ayağa kalkmazlar öyle kör göze parmak gibi ahahahajsj
Neye izin vermiş yahu, yanaktan öpmüş elini tutmuş sadece. Birlikte olmuş gibi konuşmayın.İğrenç herıfler neden ılk buluşmada ızın verdın
Doktor sevgilim olunca benBenim söylediklerim ile ne alakası var?
Yanında otururken sakladıysa daha fazla zevk alabilmek için yanına oturmuşturNeden sence ayağa kalktı bu yanimda oturuken saklamaya çalıştı ama
Gerçekten öyle iyyNeye izin vermiş yahu, yanaktan öpmüş elini tutmuş sadece. Birlikte olmuş gibi konuşmayın.
Konuya yorumum; olmayacağını defalarca söylemiştik, ıyyy yani.