Başıma gelenler birilerine anlatmam lazim

Pardonda 2. görşşmende öpmesine izin vermek nedir? Ayrıca onu bırak korona var onu bari düşünür insan? O zaten aptal terbiyesiz biri belli. Ama sende hatalısın kusura bakma
Hoşuma giderse ikinci buluşmada sevişirim tü kaka ben 😀😀 insanları yargılamayın ya size ne ister öptürür ister Tokat atar . Şeylerinin kahyasımısınız .

Yani bir şeyler hissetmesi tabiri caizse şevke gelmesi gayet normal uzun süre kadınlardan uzak kalmış bir erkekse. Sorun bunun üstünü kapatacağı yerde üstüne gidip zevk almaya çalışmış olması, orda nefsini dizginlemeliydi ilk buluşma ve açık ortamdasın yahu!

Bende ona şaşırdım kimisi diyor heycan dan olmuştur boşalma degildir diye ama bilemiyorum

Ya ne alaka? Heyecan duysa, yıllarca sevgilisi vs olmasa da köpek değil ki, bu kadar ilkel davranmasını açıklayacak bir durumu yok. Kişisel eğitimini yapamamış, sapık, teşhirci. Sürekli kafada seni cinsel obje olarak görüp, sohbet edemeyeceğin davar. Lütfen ama lütfen uzak durun böylelerinden. Bir de iyice tanımadan, hoşlantı duymadan siz istemeden elinizi tutmaya biri çekinmeli. Hemen denemiş, elini tutayım, yanağını öpeyim, ses çıkarmadı yanına geleyim. Normal değil. Sevgiyle, değer vererek yaklaşmalı. Aç kurt gibi izin verir diye düşünüp, sonradan pipi resmî gönderen abazalar....

Resmen kibar biri olduğunuz için sinyal diye düşünmüş. Sizin suçunuz yok. Sakın görüşmeyin

Back
X