Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok 7 yıldır türkiyede buşimdi anladım..
hatırladım konunuzu. yeni mi gelmiş buraya.
o halde kalkıp yanınıza oturmuş sonuca ulaşmak için net.
Arabistan’ı, şeriatı bu yaşında, o da bir erkek sayesinde araştırarak öğrenen birinin ne alaka olduğunu anlamaması normal tabii. Demek ki tam özümseyememişsiniz. Bence biraz daha araştırın.![]()
Agac diplerine iseye iseye yurumus adamhe altına işemiş:))
konu sahibesi sonra ne oldu? beraber kalkmadınız mı kafeden? nasıl yürüdü öyle?
en merak uyandırıcı yerleri yazmamışsınız..
Napicak eninde sonunda kalkicak ayaga, masa ortusunu dolayip cikicak hali yok yaBöyle durumlar yaşanabiliyor ellerinde değil ama ayağa kalkması iğrenç. Normalde erkekler saklar ayağa kalkmazlar öyle kör göze parmak gibi ahahahajsj
Senin şu profildeki tuğla ne olacak peki her görmemde gülüyorum bak![]()
Bilerek salabiliyorlar mı ?İnşallah çiştir
Belki kurumasini bekleyip oyle kalkmistirNapicak eninde sonunda kalkicak ayaga, masa ortusunu dolayip cikicak hali yok ya![]()
Ben bildiğim için vakitlice çıktıydım zatenHanımlar ben geldim, geldim yani bayağı bildiğiniz buradayım, şu an konudayım, bir süre daha konuda olabilirim, mesajı alan sağdan doğru lütfen rica ediyorum![]()
Korkmak ne alaka.Sakin yahu. Evet ellerinde olan bir durum değil sebepsiz bile olabiliyor. Adamın gizlememesi, yılışık hareketleri iğrenç demişim zaten. Bu kadar korkmayın her şeyden.
Kusura bakmayın,Hayir kastettigim o degildi adam bo
Tabi ki ben bunu kastetmedim.fizyolojik bir durum oldugunu düşünüyorum, ha yerinden kalkmamaliydi art niyet burda başlıyor.ama organinin kalkmasi hep elinde olmuyor diye düşünüyorum cunku 4 yasina girecek oglum var onunda istemsiz kalkiyor vs ben bu acidan baktim
Hanfendi toplu taşımada bile olabiliyor bu durum. İlla tahrik olmaları da gerekmiyor hatta. Olmuştur, olabilir cinsellikle alakalı şeylere bu kadar abartı tepki vermeye gerek yok. Onun dışında evet wc ye gitmeliydi, bir şekilde gizlemeliydi konu sahibinin yanına oturması çok yanlış. Ama niye kalktı kalkmasaydı dikkatini dağıtsaydı derseniz öyle bir dünya yok.Kusura bakmayın,
Sizin çocuğunuzun doğası gereği bu durum normal.
Yapılması gerekenler çok farklı ilgisini dağıtmak.
Bu adamın ki terbiyesizlik baktın bişeyler oluyo git WC ye. Karşınızdaki bayana bu durumu yaşatmak hoş değil.
Şu yoruma bak.Elinde degilmis o sirada, sokak ortasinda nasi tutsun eleliyle kadinin elini tutyomis,acaba prostati mi var, belki altina kacirdi
Ay ya prostati var, ya sistiti, isemistir altina, herkes diyo li
Hanımefendi sizin için görüşümümü değiştiricem.Hanfendi toplu taşımada bile olabiliyor bu durum. İlla tahrik olmaları da gerekmiyor hatta. Olmuştur, olabilir cinsellikle alakalı şeylere bu kadar abartı tepki vermeye gerek yok. Onun dışında evet wc ye gitmeliydi, bir şekilde gizlemeliydi konu sahibinin yanına oturması çok yanlış. Ama niye kalktı kalkmasaydı dikkatini dağıtsaydı derseniz öyle bir dünya yok.
Hanımefendi sizin için görüşümümü değiştiricem.Şu yoruma bak.
Elinde değilmiş bilmemne bilmemne...