Başıma gelenler birilerine anlatmam lazim

Bence arkanıza bakmadan kaçın ağır bir abazalık durumu var

Hayir kastettigim o degildi adam bo

Tabi ki ben bunu kastetmedim.fizyolojik bir durum oldugunu düşünüyorum, ha yerinden kalkmamaliydi art niyet burda başlıyor.ama organinin kalkmasi hep elinde olmuyor diye düşünüyorum cunku 4 yasina girecek oglum var onunda istemsiz kalkiyor vs ben bu acidan baktim
Kusura bakmayın,
Sizin çocuğunuzun doğası gereği bu durum normal.
Yapılması gerekenler çok farklı ilgisini dağıtmak.

Bu adamın ki terbiyesizlik baktın bişeyler oluyo git WC ye. Karşınızdaki bayana bu durumu yaşatmak hoş değil.

Kusura bakmayın,
Sizin çocuğunuzun doğası gereği bu durum normal.
Yapılması gerekenler çok farklı ilgisini dağıtmak.

Bu adamın ki terbiyesizlik baktın bişeyler oluyo git WC ye. Karşınızdaki bayana bu durumu yaşatmak hoş değil.
Hanfendi toplu taşımada bile olabiliyor bu durum. İlla tahrik olmaları da gerekmiyor hatta. Olmuştur, olabilir cinsellikle alakalı şeylere bu kadar abartı tepki vermeye gerek yok. Onun dışında evet wc ye gitmeliydi, bir şekilde gizlemeliydi konu sahibinin yanına oturması çok yanlış. Ama niye kalktı kalkmasaydı dikkatini dağıtsaydı derseniz öyle bir dünya yok.

Elinde degilmis o sirada, sokak ortasinda nasi tutsun eleliyle kadinin elini tutyomis,acaba prostati mi var, belki altina kacirdi

Ay ya prostati var, ya sistiti, isemistir altina, herkes diyo li
Şu yoruma bak.
Elinde değilmiş bilmemne bilmemne...

Hanfendi toplu taşımada bile olabiliyor bu durum. İlla tahrik olmaları da gerekmiyor hatta. Olmuştur, olabilir cinsellikle alakalı şeylere bu kadar abartı tepki vermeye gerek yok. Onun dışında evet wc ye gitmeliydi, bir şekilde gizlemeliydi konu sahibinin yanına oturması çok yanlış. Ama niye kalktı kalkmasaydı dikkatini dağıtsaydı derseniz öyle bir dünya yok.
Hanımefendi sizin için görüşümümü değiştiricem.
Allah Allah bakma yorumuma, karşılık verme.
Sizin gibi düşünmek zorundayım illa.

Bence ilk görüşmede dokunma filan olmamalı. Karşılıklı oturup kahve için yani. Ne adama öptürücem kardeşim kendimi. Kahveyi suratına çarpıp çeker giderim. Burası şey yerimi adama bak. Kendine bi zahmet hakim olsun. Taş devrinde mi yaşıyoruz

Back
X