Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EeeeeeeeeHanımefendi sizin için görüşümümü değiştiricem.
Allah Allah bakma yorumuma, karşılık verme.
Sizin gibi düşünmek zorundayım illa. Yazan: Chickennova
Sakin, atarlanacak yerde degilsin, o kisi de ben degilimEeeeeeeee
Hayırdır o kişi değilsen kimsin.Sakin, atarlanacak yerde degilsin, o kisi de ben degilim
Atarlanacagin kisi ben degilim.byeHayırdır o kişi değilsen kimsin.
O zaman iletimi niye alıntılayıp kafana göre ortaya yazıyorsun.
Düşüncen ne ise kendin yaz.
İnsan sığ olduğu zaman çiğ de oluyor biliyormusunuz. Size de Aliye kibarca bir by by gibi by by.Atarlanacagin kisi ben degilim.bye
Hakaretini iade ediyorum, sana sitenin ahlak bekciligi sifati mi verildi, mesaja bak mesaja diye dolaniyosun da, eli sopali mudire teftisinde miyiz? Rahatsiz oldugun mesaj varsa sikayet edersin, sen ahlak ya da yargi mercii degilsin basimda. Baskalarina begenmediysen mesajimi okuma, yorum yapma diyosun, ama herkese yetisiyosun, senin mesajini alintilayip sana oyle cevap verdim, bi sıglik varsa senden kaynaklaniyo bu durumdaİnsan sığ olduğu zaman çiğ de oluyor biliyormusunuz. Size de Aliye kibarca bir by by gibi by by.
Şu mesajınızı okuyunca çok yerinde bı yorum yaptığımın farkındayım.Hakaretini iade ediyorum, sana sitenin ahlak bekciligi sifati mi verildi, mesaja bak mesaja diye dolaniyosun da, eli sopali mudire teftisinde miyiz? Rahatsiz oldugun mesaj varsa sikayet edersin, sen ahlak ya da yargi mercii degilsin basimda. Baskalarina begenmediysen mesajimi okuma, yorum yapma diyosun, ama herkese yetisiyosun, senin mesajini alintilayip sana oyle cevap verdim, bi sıglik varsa senden kaynaklaniyo bu durumda
Sikayet ettim, artik cvp yazmiyorumŞu mesajınızı okuyunca çok yerinde bı yorum yaptığımın farkındayım.
Size ne oluyor ki...
Yorumumu beğen beğenme...
Eeee şeyi kalkmış adamımı savunucam....
Yorumunuz da sığlık diz boyu, çiğlikde yanında bonus.
Hakaret değil size gerçekleri yazdım.
Ben size yazmadım siz hep yazdınız.Sikayet ettim, artik cvp yazmiyorum
Kabahati tek taraflı değil ilk buluşmada kendinizi öptürmeyecektiniz yani hemen karşı taraf suçlanıyor tutumunuz çok önemli yani benim düşüncem bu hal ve hareketlerini görünce direk kalkıp sizinle görüşmek istemiyorum diyip gitmek olacaktıİğrenç herıfler neden ılk buluşmada ızın verdın