Başıma gelenler birilerine anlatmam lazim

Daha ikinci buluşmada nasıl oranizi buranizi hemen opturuyorsunuz ben oraya takıldım. Adam ne derse olur tabii derseniz adam da böyle yapar.

İnsan sığ olduğu zaman çiğ de oluyor biliyormusunuz. Size de Aliye kibarca bir by by gibi by by.
Hakaretini iade ediyorum, sana sitenin ahlak bekciligi sifati mi verildi, mesaja bak mesaja diye dolaniyosun da, eli sopali mudire teftisinde miyiz? Rahatsiz oldugun mesaj varsa sikayet edersin, sen ahlak ya da yargi mercii degilsin basimda. Baskalarina begenmediysen mesajimi okuma, yorum yapma diyosun, ama herkese yetisiyosun, senin mesajini alintilayip sana oyle cevap verdim, bi sıglik varsa senden kaynaklaniyo bu durumda

Hakaretini iade ediyorum, sana sitenin ahlak bekciligi sifati mi verildi, mesaja bak mesaja diye dolaniyosun da, eli sopali mudire teftisinde miyiz? Rahatsiz oldugun mesaj varsa sikayet edersin, sen ahlak ya da yargi mercii degilsin basimda. Baskalarina begenmediysen mesajimi okuma, yorum yapma diyosun, ama herkese yetisiyosun, senin mesajini alintilayip sana oyle cevap verdim, bi sıglik varsa senden kaynaklaniyo bu durumda
Şu mesajınızı okuyunca çok yerinde bı yorum yaptığımın farkındayım.
Size ne oluyor ki...
Yorumumu beğen beğenme...
Eeee şeyi kalkmış adamımı savunucam....
Yorumunuz da sığlık diz boyu, çiğlikde yanında bonus.
Hakaret değil size gerçekleri yazdım.

Şu mesajınızı okuyunca çok yerinde bı yorum yaptığımın farkındayım.
Size ne oluyor ki...
Yorumumu beğen beğenme...
Eeee şeyi kalkmış adamımı savunucam....
Yorumunuz da sığlık diz boyu, çiğlikde yanında bonus.
Hakaret değil size gerçekleri yazdım.
Sikayet ettim, artik cvp yazmiyorum

Kızlar erkekleri mi tanımıyosunuz yoksa çok mu abartıyosunuz anlamadım.Bir erkek bir kadından çok hoşlandığında da ereksiyon olabilir.İlla başka şeyler hayal etmesine gerek yok ki,bu çok doğal.Biraz heyecanlanmış olabilir,ne var bunda.Ayrıca eğer sana çok ters bişey yapmasıyla asla yüzüne vurma böyle bir şeyi,çok utanır sanıyorum.

Biraz kadinlar ya da gencler polyannamiyiz? Yani bizler el ele tutusup romantik bir an gecirebiliriz ama her erkek bizim gibi dusunmeyebilir.Ayrica arkadasin erken boşa(l)ma sorunu var muhtemelen pek erken ama :)

Canım bu çocuğun yaşı kaç ? Ergen olmalı galiba çünkü doymuş bilmiş bir erkeğin şeyi el tutmayla öyle kolay kolay kalkmaz bu çocuk belki de daha önce kimseyle opusmemis bile olabilir ..ikinci görüşme de el mi tutulur diyenleri siddetle kınıyorum arkadaslar ne olacak insanlar o ten uyumunu almak koşulu ile ilerletiyor iliskilerini .el tutmayla alışılıyor karşı insana bence ..sonuçta bayan ikinci görüşmede yatağa girmemiş 😀 canım sen direk ayrıl bundan görüşme engelle bu bir Abaza

İğrenç herıfler neden ılk buluşmada ızın verdın
Kabahati tek taraflı değil ilk buluşmada kendinizi öptürmeyecektiniz yani hemen karşı taraf suçlanıyor tutumunuz çok önemli yani benim düşüncem bu hal ve hareketlerini görünce direk kalkıp sizinle görüşmek istemiyorum diyip gitmek olacaktı

Ya boşver in... Millet akıllıya hasret siz deliye.... Bunun neyini soruyorsunuz... Eşiniz değil sevgiliniz değil... İlk görüşme olsun 3 CÜ görüşme olsun.... Çirkin bunlar.... Neresinden bakarsan bak.... Tam okuyamadım umarım internetten tanışmadınız... Hiç sağlıklı bulmam öyle ilişkileri amaç zaten hep net gerisi işin süsü..... Bence kesinlikle görüşmeyin adap bilmek önemli.... Bi insanı hem üslup hem hareketlerden tanırız....

Ben normal erkek bu diyemem.... Benim bildiklerim adaplı... Bu ne yani... Size ayıp... Normal değil.... İşareti en başta vermiş de size ilahi..... İlerlemeden çıkmışsınız bu işten.... Midem bulandı.... Benim bile 🙏

Back
X