- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Seneler önce arkadaşıma, mobil hat çıkardık onun yaşı tutmadığı için, benim adıma almıştık kontörlüydü daha sonra, faturaya dönmüştü ek olarak cep telefonu almıştı ödüyordu ama evlenince nedense 1 senedir hiç ödememiş borcunu, kendisi 1 saatlik uzaklıkta bir yere gelin, gitti ulaşamıyorum ona, şimdi ben borçlu gözüküyorum, bankaya kredi veya kredi kartına başvurunca bu telefon borcu çıkıyor, ordan bir darbe aldım zaten , artık başvuru yapmıyorum, avukat abimi aramış kardeşinizin borcu var diye, şuan icralık mıyım bilmiyorum ama olucam, onun yaptığı bu, borcuda ben ödemek istemiyorum, çünkü durumum iyi değil, kendi ihtiyaçlarım var, çamaşır makinesi bozuldu aylardır alamıyorum yenisini, abimin eşine çıkarıp yıkıyorum ama kadının 3 tane çocuğu var 2 de kendisi makine hep dolu, yıkıyor yinede ama ben çekiniyorum yenisini almam gerekiyor anneannemin taksitli olarak, sürekli alışveriş yaptığı çok bilindik bir mağaza var, ben sana kefil olurum al ordan dedi, tamam dedim ama orada da telefon borcu çıkıpta vermezseler yerin dibine girerim çünkü çok utanç verici birşey bilgisayardan bakıpta aa sizin bu kadar borcunuz varmış ödememişsiniz veremeyiz demeleri