Başıma iş açıldı

Hat sizin üzerinize ne demek, hat sizin demek. Hat üzerine alınmış telefon da sizin demek. Hemen polise gidip "falan kişi telefonumu gasp etti" diyorsun sonra seyreyle cümbüşü.

Ama ben size inanamıyorum. Kendi ellerinizle gidip hattı da vermişsiniz, telefonu da almışsınız hadi oldu bitti diyelim de, annesi adresi vermiyor, ulaşabileceğiniz bir telefon vermiyor oturup kadına neredeyse acıyacaksınız. Bu zamanda kimse ulaşılmaz değil.

Seneler önce arkadaşıma, mobil hat çıkardık onun yaşı tutmadığı için, benim adıma almıştık kontörlüydü daha sonra, faturaya dönmüştü ek olarak cep telefonu almıştı ödüyordu ama evlenince nedense 1 senedir hiç ödememiş borcunu, kendisi 1 saatlik uzaklıkta bir yere gelin, gitti ulaşamıyorum ona, şimdi ben borçlu gözüküyorum, bankaya kredi veya kredi kartına başvurunca bu telefon borcu çıkıyor, ordan bir darbe aldım zaten , artık başvuru yapmıyorum, avukat abimi aramış kardeşinizin borcu var diye, şuan icralık mıyım bilmiyorum ama olucam, onun yaptığı bu, borcuda ben ödemek istemiyorum, çünkü durumum iyi değil, kendi ihtiyaçlarım var, çamaşır makinesi bozuldu aylardır alamıyorum yenisini, abimin eşine çıkarıp yıkıyorum ama kadının 3 tane çocuğu var 2 de kendisi makine hep dolu, yıkıyor yinede ama ben çekiniyorum yenisini almam gerekiyor anneannemin taksitli olarak, sürekli alışveriş yaptığı çok bilindik bir mağaza var, ben sana kefil olurum al ordan dedi, tamam dedim ama orada da telefon borcu çıkıpta vermezseler yerin dibine girerim çünkü çok utanç verici birşey bilgisayardan bakıpta aa sizin bu kadar borcunuz varmış ödememişsiniz veremeyiz demeleri :KK43:
Merhaba, tüm mesajları okumadığım için yazan olmuş mu bilemiyorum. Ama avukatı kişisel verileri koruma kuruluna şikayet edin. Sizin borcunuzla alakalı ailenizi arayamaz. Bununla ilgili emsal karar bulabilirsiniz internette.

Milletteki rahatliga bak elinin ucunda borcun odenmesino bekliyor. 7 binlik telefon alip muhtemeken nakite cevirip yediler. Ben olsam simdi onun oturdugu yere kadat gitmistim sac bas yolmustum. Adres vermeyen annesini bile rezil ederdim mahalleye. Ben parayi cok severim ne borc veririm ne alirim. Dilenciye bile 2 lira vermem 1 lira veririm dusun. Hem sevaba gireyim hem param cebimde kalsin hesabi. Saka gibisiniz yaaa. Dolandirilmak ayridir belki bemde ilerde dolandirlirim ama tanimagm dolandiriir beni tandiilkarima o firsati vermem yani.

Arkadasiniza cok temiz sinir oldum..Dayanın annesinin kapısına alın adresi abinizle,ya da ulasın esine ,ne var ne yok dokün icinizi soyleyin.Eşini mutlaka haberdar edin.Yok mu sosyal medyası,atin bir mesaj.Bozulsun aile huzuru da ,azıcik insansa esi bir noluyoruz der yani.Ne biçim insanlar var.

7 bin tl, pahalı bir telefon almış faturaya ek olarak
Telefonu faturalıya döndürürken neden onay verdiniz peki? Evlenmiş barklanmis demek yaşı tutuyormus kendine yeni bir hat alsaymis ya da numarayı kendi üzerine devir alsaymis. Borcu olan numara şu an kapalı mı peki neden ulaşamıyorsunuz? Bunun bir yolu olmalı bence. Hattı faturaliya geçirirken sizin onayınız olmadan yapamaz, fatura üzerine telefon alırken de hat sahibinin onayı gerekli, bu işlemler için operatör bayisine kimliğinizle bizzat başvurmanız gerekiyor. Tüm bunlara onay verdiyseniz geçmiş olsun. Vermediyseniz şikayetçi olun

Back
X