- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Çocukluk arkadaşımdı faturalı daha avantajlı diye gecmek istedi izin verdim düzenli ödedi 2 sene bende ödüyor zaten diye güvendim telefon almasınada izin verdim onuda ödüyordu ama evlenince ne olduysa ödemeyi bırakmış
Ay nasıl insanlar varya7 bin tl, pahalı bir telefon almış faturaya ek olarak
İşte hiç kimseye kefil olmamak lazım böyleSeneler önce arkadaşıma, mobil hat çıkardık onun yaşı tutmadığı için, benim adıma almıştık kontörlüydü daha sonra, faturaya dönmüştü ek olarak cep telefonu almıştı ödüyordu ama evlenince nedense 1 senedir hiç ödememiş borcunu, kendisi 1 saatlik uzaklıkta bir yere gelin, gitti ulaşamıyorum ona, şimdi ben borçlu gözüküyorum, bankaya kredi veya kredi kartına başvurunca bu telefon borcu çıkıyor, ordan bir darbe aldım zaten , artık başvuru yapmıyorum, avukat abimi aramış kardeşinizin borcu var diye, şuan icralık mıyım bilmiyorum ama olucam, onun yaptığı bu, borcuda ben ödemek istemiyorum, çünkü durumum iyi değil, kendi ihtiyaçlarım var, çamaşır makinesi bozuldu aylardır alamıyorum yenisini, abimin eşine çıkarıp yıkıyorum ama kadının 3 tane çocuğu var 2 de kendisi makine hep dolu, yıkıyor yinede ama ben çekiniyorum yenisini almam gerekiyor anneannemin taksitli olarak, sürekli alışveriş yaptığı çok bilindik bir mağaza var, ben sana kefil olurum al ordan dedi, tamam dedim ama orada da telefon borcu çıkıpta vermezseler yerin dibine girerim çünkü çok utanç verici birşey bilgisayardan bakıpta aa sizin bu kadar borcunuz varmış ödememişsiniz veremeyiz demeleri
Benim salaklığım nasıl olsa ödüyor dedim ödüyorduda ama sonradan hiç ödememişAy nasıl insanlar varyabaskasının üstüne telefon almak bide ödememek bu arada nasıl almıs pardon siz olmadan olmuyor o iş mümkün değil
İnşallah sagolun.İşte hiç kimseye kefil olmamak lazım böyleçok üzücü benimde babam çok çekti bu kefil işlerinden yıllarca borç ödedik inşallah bi yolunu bulursun canım
Şaşırdım vallahi ne yapıcağımı insanların nerde olduğu belli değil mesaj attım sosyal medyadan engellemiş eşi beni çirkefleşicem ama çirkefleşemiyorum karşımda insan yok annesi desen benden fazla bağırıyor kavga etmemek için zor tuttum kendimi en iyisi ben gidip bir avukatla görüşeyim moralim çok bozuk
Öyle mi giderim tabi, her yolu denicem artık.Kaymakamlıkta tüketici heyetleri oluyor önce oraya git.
Öyle mi giderim tabi, her yolu denicem artık.
Haklısınız tabi bende suçluyum ne diye güvendim ki ne gerekirse yapıcam artık insanlıktan anlamıyorlar çünküGit şikayetçi ol polis adresini bulur. 7 bin ne demek madem ödeyemiycek aşmasın bir zahmet. Sende de suç çok aslında babana güvenmeyecek devirdeyiz. Ödemezse geçmiş olsun
Baro bedavadan avukat tayin eder size .Haklısınız tabi bende suçluyum ne diye güvendim ki ne gerekirse yapıcam artık insanlıktan anlamıyorlar çünkü
Doğru telefon konu sahibi ustüneMadem telefon senin, telefonunu geri istediğini, satıp onun ödemediği borcu kapatacağını belirten bir mesaj yazsan.
Kayıp yada çalıntı ihbarı ile telefon Bulunabiliyor mu tam bilmiyorum ama telefonu kullanıma kapattırabilirsin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?