Başıma yeni gelenler dhaa fenasi

üzgünüm ama sizinle sadece seks için görüşmek istemiş, yani amacı o. Sizin bir hatanız yok ama böyle sitelere dikkat edin, oradaki erkeklerin çoğunun amacı bu.

Adamin pilot olduğu kesin yalandır inanma.
Evet ciddi bi iliski falan da degil amacı

Dua edin yaşıyorsunuz, istemediğiniz için önce tecavüz sonrada camdan aşağı atılabilirdiniz... Sonrada intihar mı etti cinayet miydi haberlere bakar üzülürdük bizde... Ya hiç mi akıl yok be kardeşim hiç mi düşünmüyorsun aileni... pilot arıyorsan önce kendin pilot olcan yeter artık hayallere son verin..

Hanimlar 24 yaşındayım ve ben bu adamlada dışarda vakit geçirdim zaten hemen evine gitmedim

1.5 ayda kaç kere buluştujuz... Nasıl cesaret edebilirsiniz başka bir adamın evine nasıl gidersiniz.... Kaç kadın öldürüldü. Adam ilaç atsa, tecavüz eyse, şantaj yapsa ne olacak.

Bunlar olan şeyler dikkatli olun.

tinderdan biriyle görüşüp bakire olduğunu söyleyince herseyin beklediğin gibi gitmesini sanman saçmalık olmuş biraz.
bakire olmasam senin için sorun olurmuydu diye sormuşsunuz birde
neden olsun adam ciftlesecek birini arayan arizona kertenkelesi dansi yapiyormus zaten
yasiniz kac ben en cok onu merak ettim sanirim baya baya gencsiniz lütfen netten tanistiginiz kimsenin evine gitmeyin.
adam durustmus allahtan

Sordugun sorunun cevabini kendin anlayabilecek kapasitede olmasan tinder midir nedir o sitelere girmezdin. Insanlar istedikleri zamanda iliskiye girerler bu onlarin özgürlüklükleri amaa nasil bir cesaretki adamin evine gidiyorsun. Ne bekliyordun adam dizlerine kapanıp tek taşla evlenmemi teklif edecekti. Adam sana tecavüz etse resimlerini cekse (çekmediğininde garantisi hala yok)seni tehdit etse ne yapacaksin. Birsürü sadist manyak insan var ya kesip doğrasa seni yazık degilmi. Valla böyle durumlarda ailelerinize acıyorum. Bir evlat kolay büyümüyor. Besle büyüt sonra hayatini kendi elleriyle mafetsin

Aa ask olsun olur mu hicc evinin kadini cocuklarinin anasi olmani istemis

Kuzum adam acikca soylemis daha ne yapacak?

Tinder dediğimiz uygulamanın amacı bu zaten ucuz kurtulmuşsunuz dikkatli olun lütfen

Tinder zaten yatak arkadaşlığı sitesi. Niyetin bu değilse neden adamın bir buçuk ayını yedin???
Uyuz oldum sana valla
Niyetin ciddi ilişkiyse tanışmanın bin ayri uygulaması var , git onlarla tanış.
Ama hem tinder kullanıp hem 'evlenmeden olmaz' demen tam bir saçmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…