Başıma yeni gelenler dhaa fenasi

Evladım bilmediğiniz sularda yüzmeye çalışmayın boğulursunuz.

Bakire olmasam sorun olur muydu demişsiniz birde şaka gibi, madem üye oldunuz birileriyle görüşüyorsunuz, Tinder nedir ne amaçla kullanır öğrenseydiniz.

Eğer bu kafadaysan elalemin evini geç markete bile tek gitme bence nvvfjvhxvbznvm İnternette de mario falan oyna sadece

Otur azcik müge anlı Esra Erol izle

Sonra da adamlar camlardan kızları atıp intihar diyorlar. Şule kadar ses getirip birileri toplumla birlikte ayaklanmazsa öyle intihar denilip geçilirsin. O da zor yani. Her olay da Şule kadar ses getirmiyor

Herkes amaci seks demis. Ya saeece seks olsa, 1.5 ay ograsmazdi. Ilk evine davet ettiginde isterde hatta daha öncesi. One night stand denilen bisey var.

Belli ki adamin iliskiden beklentileri, konu sahibininki ile uyusmuyor. Sirf seks oldu diye "beni kandirdin" yada "evlenelim hadii" baskilari ile oğrasmak istemiyordur

Evet

Cesaretlere gel.. Hangi akla hizmet tanışma sitesinden tanıştığınız birinin evine gidebildiniz?? Hiç etrafınıza bakmıyor musunuz siz?? Hiç mi olanları görmüyorsunuz?? Televizyon falan da izlemiyorsunuz herhalde??

Bu tinder midir nedir bu siteyi de ilk olarak burda duydum burda öğrendim ve gördüğüm kadarıyla bu sitenin amacı zaten sex.. Hadi diyelim site masum bir site ama tanıştığınız adamın tavrından sonra zaten net ortada adamın amacının sex olduğu.. Ve siz bundan hala emin olamamışsınız, adama mesaj falan atmışsınız, bize falan soruyorsunuz.. Çok mu temiz kalplisiniz yoksa başka birşey mi bilmiyorum ama acilen gerçek hayata dönün.. Kendinizi ziyan edersiniz.. Verilmiş sadakanız varmış ki adam acımış size..

Tinderda zaten insanlar bu amaç için tanışıyor. Öyle bir insan değilseniz keşke hiç bulaşmasaydınız.

Tinder flört sitesi değil, cinsellik amaçlı kullanılır. Ayrıca sizi üzecek ama evet gayet amacı cinsellik.

Sonra da adamlar camlardan kızları atıp intihar diyorlar. Şule kadar ses getirip birileri toplumla birlikte ayaklanmazsa öyle intihar denilip geçilirsin. O da zor yani. Her olay da Şule kadar ses getirmiyor
Nice Şule'ler, ncie Duygu'lar gitti bu ülkede.
Ben çok korkarım tanımadığım birinin evine gitmeye. Millette ne cesaret var anlamıyorum.

Tinderden ne cikacak tabi ki sevismelik insan.
Iyi aile cocugu kendine helal sut emmis kiz mi ariyor saniyordunuz evlenmelik?

Gerçekten geçmiş konuşalarınıza bakınca şuan başınıza bi iş gelmemiş ama siz böyle devam ederseniz gelicek. Uzak durun tinderdan arap doktor bulmuşsunuz pilottan öncede. Ondan öncede tinder nasıl bir yer diye sormuşsunuz ilerde dersiniz beni ne doktorlar ne mühendisler istedi die

adamda neye uğradığıni saşırmıştır
bide gül falan yollamış
tinderin nezaketli erkegine denk gelmiş allahtan

İnternetten tanışıp evine gitmek nedir ya? Hiç mi haber okumuyorsun? Hiç mi tv izlemiyorsun? Seni orda kesse kimsenin haberi olmaz.
Lütfen dikkat edin, bırakın eve gitmeyi arabasına bile binmeyin tanımadığınız insanların!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…