Eğer bu kafadaysan elalemin evini geç markete bile tek gitme bence nvvfjvhxvbznvm İnternette de mario falan oyna sadeceHanimlar ben tinder diye bir siteden 1.5 ay once bir pilotla tanistim neyse her şey güzeldi sevgili olduk fln ilgili alakali cickler almis bana sonra evine çağırdı gittim kahvaltı fln yakınlaşma oldu biraz ikinciye çağırdı tekrardan gittim benimle sex yapmak istedi ama ben daha önce yapmadgm icin istemedim bakiremisin dedi evet dedim adam nerdeyse ağlayacaktı bakireyim diye dedim olmasam senin için sorun olurmuydu hayr hatta daha iyi olurdu daha rahat birseyler yaşardık dedi bende dedim ona göre birini bul oda direk bana sende o zman ona göre birini bul dedi eve geldim yine hata mi ettim dedim msjattim erken olduğunu söyledim zman ve ciddi olduğunu bilmem lazm dedim ama sırf sana sahip olmak icin evlenemem dedi hakszlk olur bu bana senide zorlayamama bir şeylere buda sana hakszlk olur dedi beni terk etti bu adamin amacı sizce sadace sexmiydi?
Otur azcik müge anlı Esra Erol izleHanimlar ben tinder diye bir siteden 1.5 ay once bir pilotla tanistim neyse her şey güzeldi sevgili olduk fln ilgili alakali cickler almis bana sonra evine çağırdı gittim kahvaltı fln yakınlaşma oldu biraz ikinciye çağırdı tekrardan gittim benimle sex yapmak istedi ama ben daha önce yapmadgm icin istemedim bakiremisin dedi evet dedim adam nerdeyse ağlayacaktı bakireyim diye dedim olmasam senin için sorun olurmuydu hayr hatta daha iyi olurdu daha rahat birseyler yaşardık dedi bende dedim ona göre birini bul oda direk bana sende o zman ona göre birini bul dedi eve geldim yine hata mi ettim dedim msjattim erken olduğunu söyledim zman ve ciddi olduğunu bilmem lazm dedim ama sırf sana sahip olmak icin evlenemem dedi hakszlk olur bu bana senide zorlayamama bir şeylere buda sana hakszlk olur dedi beni terk etti bu adamin amacı sizce sadace sexmiydi?
Sonra da adamlar camlardan kızları atıp intihar diyorlar. Şule kadar ses getirip birileri toplumla birlikte ayaklanmazsa öyle intihar denilip geçilirsin. O da zor yani. Her olay da Şule kadar ses getirmiyorAllah aşkına max 1.5 aydır tanıdığınız insanın evine nasıl gidebiliyorsunuz? Tecavüz etse, zorla birşeyler yapmaya kalkışsa hatta psikopat çıkıp öldürse ne yapacaksınız? Şaka gibisiniz ya, insan önce bir tanır dışarıda 3 5 defa buluşur iyice tanıyınca kahvaltıya gider. Evet adamın amacı seks. Sizin yakınlaşmanızdan güç alarak böyle birşey teklif etmiş. Hayır diyince ısrar etmemiş. Üstüne siz ciddi olduğumuzu bilmeliyim demişsiniz o da sırf cinsellik yaşamak için "olur olur zaten evleneceğiz" masalı anlatıp sizi kandırmak dahi istememiş. Bu adamın gerçekten dürüst bir adam olduğunu gösterir. Ayrıca bir zahmet tinderda koca aramayın, orası koca aranacak en son yer. Ha buldunuz diyelim görüşmeden önce kırmızı çizgilerini Zil, hayat görüşlerinizi anlatın iyice tanıyıp buluşun. En azından böyle sürprizler yaşamazsınız.
EvetHanimlar ben tinder diye bir siteden 1.5 ay once bir pilotla tanistim neyse her şey güzeldi sevgili olduk fln ilgili alakali cickler almis bana sonra evine çağırdı gittim kahvaltı fln yakınlaşma oldu biraz ikinciye çağırdı tekrardan gittim benimle sex yapmak istedi ama ben daha önce yapmadgm icin istemedim bakiremisin dedi evet dedim adam nerdeyse ağlayacaktı bakireyim diye dedim olmasam senin için sorun olurmuydu hayr hatta daha iyi olurdu daha rahat birseyler yaşardık dedi bende dedim ona göre birini bul oda direk bana sende o zman ona göre birini bul dedi eve geldim yine hata mi ettim dedim msjattim erken olduğunu söyledim zman ve ciddi olduğunu bilmem lazm dedim ama sırf sana sahip olmak icin evlenemem dedi hakszlk olur bu bana senide zorlayamama bir şeylere buda sana hakszlk olur dedi beni terk etti bu adamin amacı sizce sadace sexmiydi?
Cesaretlere gel.. Hangi akla hizmet tanışma sitesinden tanıştığınız birinin evine gidebildiniz?? Hiç etrafınıza bakmıyor musunuz siz?? Hiç mi olanları görmüyorsunuz?? Televizyon falan da izlemiyorsunuz herhalde??Hanimlar ben tinder diye bir siteden 1.5 ay once bir pilotla tanistim neyse her şey güzeldi sevgili olduk fln ilgili alakali cickler almis bana sonra evine çağırdı gittim kahvaltı fln yakınlaşma oldu biraz ikinciye çağırdı tekrardan gittim benimle sex yapmak istedi ama ben daha önce yapmadgm icin istemedim bakiremisin dedi evet dedim adam nerdeyse ağlayacaktı bakireyim diye dedim olmasam senin için sorun olurmuydu hayr hatta daha iyi olurdu daha rahat birseyler yaşardık dedi bende dedim ona göre birini bul oda direk bana sende o zman ona göre birini bul dedi eve geldim yine hata mi ettim dedim msjattim erken olduğunu söyledim zman ve ciddi olduğunu bilmem lazm dedim ama sırf sana sahip olmak icin evlenemem dedi hakszlk olur bu bana senide zorlayamama bir şeylere buda sana hakszlk olur dedi beni terk etti bu adamin amacı sizce sadace sexmiydi?
Tinder flört sitesi değil, cinsellik amaçlı kullanılır. Ayrıca sizi üzecek ama evet gayet amacı cinsellik.Hanimlar ben tinder diye bir siteden 1.5 ay once bir pilotla tanistim neyse her şey güzeldi sevgili olduk fln ilgili alakali cickler almis bana sonra evine çağırdı gittim kahvaltı fln yakınlaşma oldu biraz ikinciye çağırdı tekrardan gittim benimle sex yapmak istedi ama ben daha önce yapmadgm icin istemedim bakiremisin dedi evet dedim adam nerdeyse ağlayacaktı bakireyim diye dedim olmasam senin için sorun olurmuydu hayr hatta daha iyi olurdu daha rahat birseyler yaşardık dedi bende dedim ona göre birini bul oda direk bana sende o zman ona göre birini bul dedi eve geldim yine hata mi ettim dedim msjattim erken olduğunu söyledim zman ve ciddi olduğunu bilmem lazm dedim ama sırf sana sahip olmak icin evlenemem dedi hakszlk olur bu bana senide zorlayamama bir şeylere buda sana hakszlk olur dedi beni terk etti bu adamin amacı sizce sadace sexmiydi?
Nice Şule'ler, ncie Duygu'lar gitti bu ülkede.Sonra da adamlar camlardan kızları atıp intihar diyorlar. Şule kadar ses getirip birileri toplumla birlikte ayaklanmazsa öyle intihar denilip geçilirsin. O da zor yani. Her olay da Şule kadar ses getirmiyor
adamda neye uğradığıni saşırmıştırTinder zaten yatak arkadaşlığı sitesi. Niyetin bu değilse neden adamın bir buçuk ayını yedin???
Uyuz oldum sana valla
Niyetin ciddi ilişkiyse tanışmanın bin ayri uygulaması var , git onlarla tanış.
Ama hem tinder kullanıp hem 'evlenmeden olmaz' demen tam bir saçmalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?