Başıma yeni gelenler dhaa fenasi

Bence gelinlik ile gitseydiniz niyetinizi daha iyi anlardı

Tinder evlenmelik koca bulma sitesi değil takılmalık beybi bulma sitesi. Ha takılırsınız aşık olursunuz evlenirsiniz o ayrı ama amacı mutlu yuva değil yani. Adamın amacı doğru sizinki yanlış olmuş. Ayrıca 24 yaşında gencecik kızsınız tinder nedir

Sana birşey diyeyim mi, gerçi şimdi umut olur buradakilere ama söylemeden geçemicem. Benim kuzenim tinderdan bulduğu kızla evlendi. Şuan gayette mutlular. Binde bir ihtimal ama olabiliyor işte bu gibi durumlarda.

E soylemis ya seks istiyorum sende bakiresin ben evlenmek istemiyorum demis iste daha ne desin adamcagiz gayet durustce soylemis.
Yapma etme sana yazık olur demis resmen

Ben tindera sevişecek eleman aramak için giriliyor diye biliyorum ama... Pilot da büyük ihtimal o yüzden girdi.

Tinder evlilik uygulamasi degil, bildigim kadariyla sevismek icin tanisiliyor orada. İstisnalar duydum o ayri.
Madem cinsellik dusunmuyorsunuz, koca ariyorsunuz tinderda tanisip adamin evine niye gidiyorsunuz? Boşuna zaman kaybi yaratmissiniz hem kendinize hem adama...

Sana birşey diyeyim mi, gerçi şimdi umut olur buradakilere ama söylemeden geçemicem. Benim kuzenim tinderdan bulduğu kızla evlendi. Şuan gayette mutlular. Binde bir ihtimal ama olabiliyor işte bu gibi durumlarda.
Benim de tinderdan tanışıp sevgili olan, yillardir aynı evde yasayan, evlenen arkadaşlarım var.
Ama hiç biri 'bakireyim,sevisemem' dememiştir:)
Amacına uygun kullanıp zamanla 'ne kadar iyiyiz,devam edelim' demislerdir

Pilot olduğundan eminmisiniz? Görünüşe göre tek niyeti sizinle beraber olmakmış ? Tabi böyle olmayabilir de insanları bu şekilde yargılamak ta yanlış bunu zamanla anlayabilirsiniz. Ama takıldığım bir nokta var , mesleği pilot ve tinderden arkadaş araması , zira çok gezen gören bir pilot icin gerçek hayatta arkadaş bulması hiç te zor degil ....

Benim de tinderdan tanışıp sevgili olan, yillardir aynı evde yasayan, evlenen arkadaşlarım var.
Ama hiç biri 'bakireyim,sevisemem' dememiştir:)
Amacına uygun kullanıp zamanla 'ne kadar iyiyiz,devam edelim' demislerdir
Evlenmeden olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…