Başıma yeni gelenler dhaa fenasi

Yav uygulamayı niye kötülüyorsunuz? Amacı sevişmek için partner bulmak olan bir uygulama. Bu amaca sahip insanlar üye oluyor, partner buluyor ve sevişiyor. Niye saçma sapan olsun? Saçma sapan olan tinderden koca arayan konu sahibi

Cevap yazmak için yazmışsınız bende zaten böyle uygulamadan biriyle tanışıp ona guvenmemesi gerektiğini söyledim okuyup öyle yazın komik olmayın

Tinder seks için bir uygulama değil, arkadaşlık uygulaması ve tinderda tanışıp evlenen cok insan var. ( benim de cok arkadaşım var, hepsininde evlendikleri kişiler ile evlenmeden önce ilişkisi oldu. bu sadece Türkiye de sorun oluyor nedense). Türkiye’deki algı yanlışlığı nedeniyle konu buralara evriliyor. İnternet olsn, tinder olsn vs tabiki tanımadan doğru dürüst karşındaki kişiyi anlamadan eve gitmen hata. (paikopat vs olabilir) ikincisi adam eve çağırıyor ise niyeti zaten direk belli etmiş, evine gitmeden kendi beklentini doğru aktarman gerekti. 1,5 aydır görüşüyoruz diyorsn ama sen tek yönlü adamın senin sevgilisi oldugunu düşündüğünü anlıyorm. adam tinder birçok kızla yazışıp görüşüyordur. instagramı var ise cogunlu takipçileri ve takip ettikleri kızdır. yani 1,5 ayda tinderdan bir erkeği sevgili yapmak imkansız. tinder olsn instagram olsn sokakta olsn erkeklerin hepsinin amacı belli. bunu bil, erkeklerin saçma oyunlarına gelme.

Bazi arkadaşlar uygulamanın içeriğini karıştırmış sanırım partner bulup sevisme amaçlı olduğuna inaniyolar..

Buda demek oluyorki her ülkenin Tinder anlayışı farklı

sex yapmayınca adam ayrılmış
hadi bilin bakalım bu adamın amacı sex miymiş değil miymiş
ilahi

Sorunun cevabı konunun içerisinde gizli .d
valla tindere girip de evlenmelik koca aramak çakalların arasına girmiş ceylan olmak gibi bir şey.

kaç yaşındasın bilmiyorum ama şu dürzünün niyetinin sadece karı kız götürmek olduğunu anlayacak kadar masum kalmışsın üzüldüm. hayat masumlar için cehennem.

Niyeti evlenmek olan adam bence sosyal medyada orda burda kız avına çıkmaz. Düzgün adam zaten sosyal medyaya kalmaz. Tinder kullanan bir erkeğe nasıl güvenebilirsiniz aklım almıyor ama en azından yatın kalkın şükredin bence. Masumluğunuza çok daha kötü niyetli bir erkek denk gelebilirdi en azından bu beyfendi evindesiniz diye birşey yapmaya kalkmamış. Bir daha da sosyal medyadan tanışıp daha önce hiç yüzyüze görüşmediğiniz birinin evine gitmeye kalkmayın bence. Kadının nazlandığını sanıp üzerine giden erkek çok acı bir tecrübe yaşamak istemezsiniz.

Bence siz 3.sayfa cinayet haberlerine çıkmadığınıza şükredin.Belli ki çok fazla deneyiminiz yok konuda.

1.5 ay ne konuştunuz peki? Yani konu hiç mi oraya gelmedi de bir kahvaltı masasında ortaya çıktı durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…