Başıma yeni gelenler dhaa fenasi

Şaka mı yapıyorsunuz? Tinderın amacı sex zaten onu geçtim tanımadığınız adamın evine naısl korkmadan gidebiliyorsunuz? Kurban falan kes yavrum kadir gecesinde mi doğdun sadaka mı verdin bir şükür namazı kıl. Böbrekler sağlam yerinde değil mi

iyi de tinder ın amacı sex partner bulmak zaten. bu uygulama ile ilgili bir araştırma okumuştum. bir gazeteci profil açıp incelemiş falan. evet oradan tanışıp evlenenler de var ama yani ancak ilk sevişmede elektrik tutar vs vs de ilerler ilişkin.

bizim iş yerinden bi sürü arkadaş iş gezisine gidileceği zaman lokasyonunu o ülkeye göre değiştiriyordu mesela. 1 hafta önceden 1-2 kız ayarlayıp gidince takılıyorlardı akşamları.

bu amaçlar kullanılan bir yerden tanışıp adama 2. görüşmeden evlilik muhabbeti yapmak enteresan.

Hanimlar 24 yaşındayım ve ben bu adamlada dışarda vakit geçirdim zaten hemen evine gitmedim
Hanım kızım: Tinder programının amacı “gecelik, takılmalı ilişki yaşamak ” yani sex tir.. Türkiye’de sizler sevgili ya da ciddi ilişki arıyorsunuz yaa tinderda bile Şaşkınım.. karşındaki insan şansına medeniymiş ama takılma isteği olduğundan kibarca reddetmiş seni.. Evet aradığı sadece sex ve doğru yerde arıyormuş..Benzer isteklerin yoksa senin o uygulamada bulunman hata.. sen boşuna kapılma bu adama..düşünmede daha fazla, yoluna devam et ..

Abi bir de saf saf sormuşsun.
Ya neydi? :)

Bakire olmana üzüldü.
Ciddi düşünmediği için sorumluluk almak istemedi.

Neyse yine azıcık vicdanı varmış.
Seviyorum evleniriz diye iknaya çalışmamış.

Yeni tanıştığınız heriflerin evine gitmeyin siz de.
Insan iyice tanıyana dek insan içinde buluşup görüşmeli.

Böyle saçma sapan uygulamalardan biriyle tanışıp ne bekliyorsunuz ki ? Dua et fazlası olmadan kurtulmussun ama böyle uygulamalarda takılma her zaman böyle şanslı olmayabilirsiniz.
Hemen tanıştığınız bir adamın da evine koşmayın ayrıca nereden geliyor bu özgüven diye sorarım ya başınıza bişey gelse hiç mi düşünmüyorsunuz ?
Adamın amacı sadece sexmis bunu kafana sok kimseye de güvenme böyle uygulamalardan..

24 yaşında 1.5 aydır tanıdığınız adamın evine tek başınıza gidiyorsunuz?
Pes
Bu nasıl bir yokluktur.
Dua et tek parçasın

bu adamin amacı sizce sadace sexmiydi?
evet
tinder kullanan erkeklerin hepsinin amacı aynı.
seninki yine açık açık söylemiş niyetini.
bazısı ciddi ilişki arıyorum deyip kandırmaya çalışıyor, yıl olacak 2021, buna düşen kadınlar da ne bileyim

Ben anlamıyorum ortada sapıklar katıkler manyaklar doluyken bu ne rahatlık nasıl guvenebılıyorsunuz hemen tanıstıgınız bırının evıne gıdıyorsunuz bıde vırus var. Ya sıze tecavuz etseydı ınsanlara bukadar cabuk guvenme ve tabıkı amacı seks bellı degılmı hem neden yenı tanıstıgı bırıyle evlılık dusunsun hemde cogu erkek hemen ılk tanısmada evıne gıden kafına erkekler guvenıp evlenmez onlar sadece cınsellık ıcın ugrasır. Allahtan sansın yaver gıtmıste adam acık acık soylemıs nıyetını bence buna sukret ve senı kandırmadıgı ıcın tsk et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…