Başımdaki bela

Ne malum sizin olduğu yahu? Açıpta bakacak değiller ya. Yurtiçi yurtdışı ne farkeder? Burada bir sicili olacak. Sinmenizi bekliyor. Sinmeyin. Tehdit ediliyorum diyin. Taciz ediliyorum diyin. Can güvenliğim yok diyin. Şikayet edin.
Aynen saçlarımın açık olduğu fotoğrafları zaten çok fazla sorun etmiyorum ama yinede tedirginim

Savciliga git ve sikayette bulun. Kesinlikle resim gonderme. Tehdit edildigini soyle. Tehdit ciddi bir suctur.

O attığı resimler ve mesajlarla doğrudan savcılığa gideceksiniz hanımefendi ilk işiniz bu olmalı
Yoksa durmaz istediklerini yollasaniz dahi durmaz
Daha dipe çökersiniz
Öyle bir hata asla yapmam zaten yeni fotoğraf göndererek ama adam ruh hastası

Adkiyenin icinde savcilik var. Savciliga gitmeniz gerek. Ruh hastasi bu beladan baska turlu kurtulamazsiniz.

Is yerine soyle baglamasinlar isten ayrildi desinler degilse bas edemezsin

Santral mi bağlıyor direk mi arıyor mesela işyeri telefonundan numara engelleme yapabiliyor musunuz? Yapamıyorsanız ses verdiğinde direk kapatın sosyal medyadan engelleyin engellemeden önce hakkında şikayette bulunduğunuzu İşte hangi suça giriyorsa o suçtan aranacağını ülkeye girdiğinde de tutuklanacağını belirtin ne yaparsan yap diye göz dağı verin
Korkar aman dilenirseniz o da bunu kullanır

elindeki resim yoksa niye tedirginsiniz? arkadasin biri instaya resim atiyormus ..biri gitmis o resimle face instagramda hesap acmis erkeklerle konusuyormus...abisinin arkadasi goruyor bir bakiyorlar manyagin teki hesap acmis ... dusunun kizin durumunu ... o hicte tedirgin olmadi ...

Santral mi bağlıyor direk mi arıyor mesela işyeri telefonundan numara engelleme yapabiliyor musunuz? Yapamıyorsanız ses verdiğinde direk kapatın sosyal medyadan engelleyin engellemeden önce hakkında şikayette bulunduğunuzu İşte hangi suça giriyorsa o suçtan aranacağını ülkeye girdiğinde de tutuklanacağını belirtin ne yaparsan yap diye göz dağı verin
Korkar aman dilenirseniz o da bunu kullanır
Malesef direk dahili numaramı arıyor. Gerçekten ülkeye giriş yaptığında tutuklanma durumu var mı

Merhaba herkese. Başımdan 10 sene önce talihsiz bir olay geçti. 18 yaşındayken internette nasıl olduğunu hatırlamadığım biriyle arkadaşlık kurdum muhabbet ettik benden 10 yaş kadar büyükmüş sonradan öğrendim. Kendisi yurtdışında yaşıyordu ama Türk. Hatta Türkiye’ye geldiğinde yaşadığım şehre geldi tanıştık film izledik bişeyler yedik. Fazla uzatmak istemiyorum. Benden çok hoşlandığını evlenmek istediğini falan söyledi bende yaşının çok büyük olduğunu henüz küçük olduğumu söyledim reddettim ama konuşmaya devam ettim aptalca bir şekilde. ben kapalı yani tesettürlü biriyim o zamanda saçlarımın açık olduğu ve dekolteli şekilde fotoğraflarımla beni tehdit ediyor yıllar sonra beni aramış bulmuş Twitter’dan ulaştı. Hatta iki tane çıplak sayılan resimler var ama bana ait değiller kendi resimlerimle onları bir arada gönderip seni yaşadığın şehire rezil ederim bana yeni fotoğraflarını atmazsan yazmış aptal herif. Üstelik üstsüz fotoğraf istiyor benden Üstelik evlenmiş boşanmış hatta çocuğu var. 2015tede aynı şekilde ulaşmıştı bana fakat bu defa iş yerime kadar bulmuş Google’da ismimi aratınca çalıştığım kurumdaki dahili numaramdan aradı üstelik taa yurtışından. İnsanca konuştum fotoğrafları sil arama beni evleniyorum dedim yalan söyledim takıntı olmuş bırakmıyor peşimi. İster istemez kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar çalıştığım yer kurumsal biryer ne olursa olsun şekilde fotograflarımın birinde olması beni çok huzursuz ediyor. O zamanlar yaptım bir hata. Bir dengesizlik yapar diye korkuyorum. Gönderdiği müstehcen resimlerde yüz Yok zaten ama senin derim diyor ne yapacağımı şaşırdım arada sırada pat diye arıyor iş yerimi pat diye mesaj atıyor Twitter’dan aklım çok bulandı yardım edin kimseye anlatamıyorum
Havlayan köpek ısırmaz canım. Bi halt yapamaz rahat ol kapat twitterni.numarani değiştir rahatsız edemesin. Bana boş atıyor gibi geldi.daha da rahatsız ederse savcılığa git.

elindeki resim yoksa niye tedirginsiniz? arkadasin biri instaya resim atiyormus ..biri gitmis o resimle face instagramda hesap acmis erkeklerle konusuyormus...abisinin arkadasi goruyor bir bakiyorlar manyagin teki hesap acmis ... dusunun kizin durumunu ... o hicte tedirgin olmadi ...
Çamur at izi kalsın taktiğinden dolayı tedirgini. Malesef anlatabiliyormuyum

Eşşek kadar adam bunları düşünemiyor da beni tehdit ediyor aklım almıyor
O muhtemelen korkacaginizi ve onun istediginizi yapacaginizi dusundugunden.
Gencken ufak bir flort olmus ya da kinusmussunuz. Bunda bir sey yok, suc da degil ama o bunu amacindan saptirip kullaniyor. Belki de aman yapma para veriyim falan mi demenizi bekliyor ki?

Havlayan köpek ısırmaz canım. Bi halt yapamaz rahat ol kapat twitterni.numarani değiştir rahatsız edemesin. Bana boş atıyor gibi geldi.daha da rahatsız ederse savcılığa git.
Bende öyle düşünüyorum ama elinde resimlerimin olması Canımı sıkıyor

O muhtemelen korkacaginizi ve onun istediginizi yapacaginizi dusundugunden.
Gencken ufak bir flort olmus ya da kinusmussunuz. Bunda bir sey yok, suc da degil ama o bunu amacindan saptirip kullaniyor. Belki de aman yapma para veriyim falan mi demenizi bekliyor ki?
Ruh hastasının TEK istediği benim vücudumun resimleri sapık ve iğrenç para falan istemiyor

tamamda karsinizdaki bunu kullaniyor iste firsat vermiyeceksiniz...niye gelip kimse beni tehdit edemiyor...
Ben hatamı zaten kabul ediyorum fotoğraflar konusunda sizin böyle bir hatanız olsa sizde tedirgin olurdunuz

Back
X