- 10 Ocak 2011
- 1.484
- 756
- 133
- Konu Sahibi tagsforlikes
Elinde 10 sene önce foton nasıl kalabiliyor evlenmiş falan atıyor olmasın... Artı sende deki yedi sülalene birde çocuğuna ulaşırım herkese nasıl bir adam olduğunu ispatlarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence polise gidinMerhaba herkese. Başımdan 10 sene önce talihsiz bir olay geçti. 18 yaşındayken internette nasıl olduğunu hatırlamadığım biriyle arkadaşlık kurdum muhabbet ettik benden 10 yaş kadar büyükmüş sonradan öğrendim. Kendisi yurtdışında yaşıyordu ama Türk. Hatta Türkiye’ye geldiğinde yaşadığım şehre geldi tanıştık film izledik bişeyler yedik. Fazla uzatmak istemiyorum. Benden çok hoşlandığını evlenmek istediğini falan söyledi bende yaşının çok büyük olduğunu henüz küçük olduğumu söyledim reddettim ama konuşmaya devam ettim aptalca bir şekilde. ben kapalı yani tesettürlü biriyim o zamanda saçlarımın açık olduğu ve dekolteli şekilde fotoğraflarımla beni tehdit ediyor yıllar sonra beni aramış bulmuş Twitter’dan ulaştı. Hatta iki tane çıplak sayılan resimler var ama bana ait değiller kendi resimlerimle onları bir arada gönderip seni yaşadığın şehire rezil ederim bana yeni fotoğraflarını atmazsan yazmış aptal herif. Üstelik üstsüz fotoğraf istiyor benden Üstelik evlenmiş boşanmış hatta çocuğu var. 2015tede aynı şekilde ulaşmıştı bana fakat bu defa iş yerime kadar bulmuş Google’da ismimi aratınca çalıştığım kurumdaki dahili numaramdan aradı üstelik taa yurtışından. İnsanca konuştum fotoğrafları sil arama beni evleniyorum dedim yalan söyledim takıntı olmuş bırakmıyor peşimi. İster istemez kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar çalıştığım yer kurumsal biryer ne olursa olsun şekilde fotograflarımın birinde olması beni çok huzursuz ediyor. O zamanlar yaptım bir hata. Bir dengesizlik yapar diye korkuyorum. Gönderdiği müstehcen resimlerde yüz Yok zaten ama senin derim diyor ne yapacağımı şaşırdım arada sırada pat diye arıyor iş yerimi pat diye mesaj atıyor Twitter’dan aklım çok bulandı yardım edin kimseye anlatamıyorum
İyi de yaptığı suç ve senin elinde delil var, tehdit mesajları var. Esas sen onu polise sikayet edeceğini söyle defolup gitsinMerhaba herkese. Başımdan 10 sene önce talihsiz bir olay geçti. 18 yaşındayken internette nasıl olduğunu hatırlamadığım biriyle arkadaşlık kurdum muhabbet ettik benden 10 yaş kadar büyükmüş sonradan öğrendim. Kendisi yurtdışında yaşıyordu ama Türk. Hatta Türkiye’ye geldiğinde yaşadığım şehre geldi tanıştık film izledik bişeyler yedik. Fazla uzatmak istemiyorum. Benden çok hoşlandığını evlenmek istediğini falan söyledi bende yaşının çok büyük olduğunu henüz küçük olduğumu söyledim reddettim ama konuşmaya devam ettim aptalca bir şekilde. ben kapalı yani tesettürlü biriyim o zamanda saçlarımın açık olduğu ve dekolteli şekilde fotoğraflarımla beni tehdit ediyor yıllar sonra beni aramış bulmuş Twitter’dan ulaştı. Hatta iki tane çıplak sayılan resimler var ama bana ait değiller kendi resimlerimle onları bir arada gönderip seni yaşadığın şehire rezil ederim bana yeni fotoğraflarını atmazsan yazmış aptal herif. Üstelik üstsüz fotoğraf istiyor benden Üstelik evlenmiş boşanmış hatta çocuğu var. 2015tede aynı şekilde ulaşmıştı bana fakat bu defa iş yerime kadar bulmuş Google’da ismimi aratınca çalıştığım kurumdaki dahili numaramdan aradı üstelik taa yurtışından. İnsanca konuştum fotoğrafları sil arama beni evleniyorum dedim yalan söyledim takıntı olmuş bırakmıyor peşimi. İster istemez kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar çalıştığım yer kurumsal biryer ne olursa olsun şekilde fotograflarımın birinde olması beni çok huzursuz ediyor. O zamanlar yaptım bir hata. Bir dengesizlik yapar diye korkuyorum. Gönderdiği müstehcen resimlerde yüz Yok zaten ama senin derim diyor ne yapacağımı şaşırdım arada sırada pat diye arıyor iş yerimi pat diye mesaj atıyor Twitter’dan aklım çok bulandı yardım edin kimseye anlatamıyorum
Suç duyurusunda bulun bariz tehtid ediyorMerhaba herkese. Başımdan 10 sene önce talihsiz bir olay geçti. 18 yaşındayken internette nasıl olduğunu hatırlamadığım biriyle arkadaşlık kurdum muhabbet ettik benden 10 yaş kadar büyükmüş sonradan öğrendim. Kendisi yurtdışında yaşıyordu ama Türk. Hatta Türkiye’ye geldiğinde yaşadığım şehre geldi tanıştık film izledik bişeyler yedik. Fazla uzatmak istemiyorum. Benden çok hoşlandığını evlenmek istediğini falan söyledi bende yaşının çok büyük olduğunu henüz küçük olduğumu söyledim reddettim ama konuşmaya devam ettim aptalca bir şekilde. ben kapalı yani tesettürlü biriyim o zamanda saçlarımın açık olduğu ve dekolteli şekilde fotoğraflarımla beni tehdit ediyor yıllar sonra beni aramış bulmuş Twitter’dan ulaştı. Hatta iki tane çıplak sayılan resimler var ama bana ait değiller kendi resimlerimle onları bir arada gönderip seni yaşadığın şehire rezil ederim bana yeni fotoğraflarını atmazsan yazmış aptal herif. Üstelik üstsüz fotoğraf istiyor benden Üstelik evlenmiş boşanmış hatta çocuğu var. 2015tede aynı şekilde ulaşmıştı bana fakat bu defa iş yerime kadar bulmuş Google’da ismimi aratınca çalıştığım kurumdaki dahili numaramdan aradı üstelik taa yurtışından. İnsanca konuştum fotoğrafları sil arama beni evleniyorum dedim yalan söyledim takıntı olmuş bırakmıyor peşimi. İster istemez kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar çalıştığım yer kurumsal biryer ne olursa olsun şekilde fotograflarımın birinde olması beni çok huzursuz ediyor. O zamanlar yaptım bir hata. Bir dengesizlik yapar diye korkuyorum. Gönderdiği müstehcen resimlerde yüz Yok zaten ama senin derim diyor ne yapacağımı şaşırdım arada sırada pat diye arıyor iş yerimi pat diye mesaj atıyor Twitter’dan aklım çok bulandı yardım edin kimseye anlatamıyorum
Yüzümün göründüğü fotograflar sadece saçlarımın açık olduğu ve göğüs dekolteli bluz giydiğim fotoğraflar diğerleri bana ait değil. Ve zaten diğer fotograflarda yüz yokBirşey yapamaz seni korkutmaya çalışıyor. Eğer elinde çıplak fotoğrafın yoksa.. yüzünün göründüğü fotoğrafın olmadığına emin miisn? Eğer yoksa seni korkutacak bişi yok. Naparsan yap de, korkmadığını belli et, savcılığa git ki arkandan fotoğraf atarsa elinde delil olsun ve o da senden korksun.
Amaaa eğer yüzünün belli olduğu fotoğraf varsa iş değişir. Yine de korkma, biraz uğraşırsın ama kurtulursun
Duydu mu ailesi?Bakın lisede yakın arkadaşım bu şekilde tehdit edilmişti ve gönderme diye yalvardığımız halde başka başka fotolar atmıştı. En sonunda adam fotoları birleştirip video yapmış bunu yayınlayacağım dedi kıza. Ailene atacağım dedi.
İş o kadar uzamıştı ki hayatı mahvoldu kızın. Dikkat edin lütfen foto atmayın. Savcılığa gidin
tehdit ve kişiye özel bilgilerden dolayı savcılığın o arkadaşa neler yapabileceğini bir bilse bu dediklerini aklından dahi geçiremezdi. önce bir avukattan bilgi alın gerekirse onun türkiyeye giriş yapacağını garanti altına alın sonra da savcıya gittiğinizde o gün gelir savcı onu çağırır ve büyük ihtimalle de içerde misafir eder.Merhaba herkese. Başımdan 10 sene önce talihsiz bir olay geçti. 18 yaşındayken internette nasıl olduğunu hatırlamadığım biriyle arkadaşlık kurdum muhabbet ettik benden 10 yaş kadar büyükmüş sonradan öğrendim. Kendisi yurtdışında yaşıyordu ama Türk. Hatta Türkiye’ye geldiğinde yaşadığım şehre geldi tanıştık film izledik bişeyler yedik. Fazla uzatmak istemiyorum. Benden çok hoşlandığını evlenmek istediğini falan söyledi bende yaşının çok büyük olduğunu henüz küçük olduğumu söyledim reddettim ama konuşmaya devam ettim aptalca bir şekilde. ben kapalı yani tesettürlü biriyim o zamanda saçlarımın açık olduğu ve dekolteli şekilde fotoğraflarımla beni tehdit ediyor yıllar sonra beni aramış bulmuş Twitter’dan ulaştı. Hatta iki tane çıplak sayılan resimler var ama bana ait değiller kendi resimlerimle onları bir arada gönderip seni yaşadığın şehire rezil ederim bana yeni fotoğraflarını atmazsan yazmış aptal herif. Üstelik üstsüz fotoğraf istiyor benden Üstelik evlenmiş boşanmış hatta çocuğu var. 2015tede aynı şekilde ulaşmıştı bana fakat bu defa iş yerime kadar bulmuş Google’da ismimi aratınca çalıştığım kurumdaki dahili numaramdan aradı üstelik taa yurtışından. İnsanca konuştum fotoğrafları sil arama beni evleniyorum dedim yalan söyledim takıntı olmuş bırakmıyor peşimi. İster istemez kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar çalıştığım yer kurumsal biryer ne olursa olsun şekilde fotograflarımın birinde olması beni çok huzursuz ediyor. O zamanlar yaptım bir hata. Bir dengesizlik yapar diye korkuyorum. Gönderdiği müstehcen resimlerde yüz Yok zaten ama senin derim diyor ne yapacağımı şaşırdım arada sırada pat diye arıyor iş yerimi pat diye mesaj atıyor Twitter’dan aklım çok bulandı yardım edin kimseye anlatamıyorum
Ah harikasınız ya içimi rahatlattı bu yazdıklarınıztehdit ve kişiye özel bilgilerden dolayı savcılığın o arkadaşa neler yapabileceğini bir bilse bu dediklerini aklından dahi geçiremezdi. önce bir avukattan bilgi alın gerekirse onun türkiyeye giriş yapacağını garanti altına alın sonra da savcıya gittiğinizde o gün gelir savcı onu çağırır ve büyük ihtimalle de içerde misafir eder.
O sana gonderdigi resim ve mesajlari silme al yanina dogru savciliga sikayeteMerhaba herkese. Başımdan 10 sene önce talihsiz bir olay geçti. 18 yaşındayken internette nasıl olduğunu hatırlamadığım biriyle arkadaşlık kurdum muhabbet ettik benden 10 yaş kadar büyükmüş sonradan öğrendim. Kendisi yurtdışında yaşıyordu ama Türk. Hatta Türkiye’ye geldiğinde yaşadığım şehre geldi tanıştık film izledik bişeyler yedik. Fazla uzatmak istemiyorum. Benden çok hoşlandığını evlenmek istediğini falan söyledi bende yaşının çok büyük olduğunu henüz küçük olduğumu söyledim reddettim ama konuşmaya devam ettim aptalca bir şekilde. ben kapalı yani tesettürlü biriyim o zamanda saçlarımın açık olduğu ve dekolteli şekilde fotoğraflarımla beni tehdit ediyor yıllar sonra beni aramış bulmuş Twitter’dan ulaştı. Hatta iki tane çıplak sayılan resimler var ama bana ait değiller kendi resimlerimle onları bir arada gönderip seni yaşadığın şehire rezil ederim bana yeni fotoğraflarını atmazsan yazmış aptal herif. Üstelik üstsüz fotoğraf istiyor benden Üstelik evlenmiş boşanmış hatta çocuğu var. 2015tede aynı şekilde ulaşmıştı bana fakat bu defa iş yerime kadar bulmuş Google’da ismimi aratınca çalıştığım kurumdaki dahili numaramdan aradı üstelik taa yurtışından. İnsanca konuştum fotoğrafları sil arama beni evleniyorum dedim yalan söyledim takıntı olmuş bırakmıyor peşimi. İster istemez kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar çalıştığım yer kurumsal biryer ne olursa olsun şekilde fotograflarımın birinde olması beni çok huzursuz ediyor. O zamanlar yaptım bir hata. Bir dengesizlik yapar diye korkuyorum. Gönderdiği müstehcen resimlerde yüz Yok zaten ama senin derim diyor ne yapacağımı şaşırdım arada sırada pat diye arıyor iş yerimi pat diye mesaj atıyor Twitter’dan aklım çok bulandı yardım edin kimseye anlatamıyorum
duydular ve de gördüler sonra babası adamı savcılığa verdi ama arkadaşı okuldan aldıDuydu mu ailesi?
duydular ve de gördüler sonra babası adamı savcılığa verdi ama arkadaşı okuldan aldı
Eee noolmuş ben 43 yasindayim dekolte giyiyorum sen genc kızken giymişsin ayıp değil ki. Utanacak bir şey yokYok elindeki resimlerde saçlarım açık bide dekolteli bluz giymiştim