Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada en öenmli detayı atlamışım; kapanmadan önce bir gece rüyamda kıyamet koptuğunu ve ben kendimi '' Allah' ım lütfen şimdi alma canımı ben daha kapanacaktım, huzuruna böyle çıkmak istemiyorum' diye ağlarken gördüm.![]()
hikayen çok hoş
ben kapandığımda arkadaşımın babası bana , ''yaşlı teyzeler gibi olmuşsun ''demişti
valla benim için kimsenin ne düşündüğü önemli değil yeterki mevlam razı olsun
gerçektende en önemlisini unutmuşsun.
ikinci bir şans gibi...ne mutlu sana...![]()
hep beğeniyorsun,sen de bizimle hikayeni paylaşmak istemez misin ?
Bende liseyi bitiridiğimin yazında 18 yaşımda kapandım.Çocukluğumdan beri zaten hiç açık giysiler giymedim,sevmezdim de hele ergenlik döneminde iyice bi kapatır olmuştum kendimi
Lisede bitince kapanmaya karar verdim,babam sağolsun hep desteklerdi,öğütler verirdi kızım Allah'ın emri bu alıştır kendini diye.
Yani aslında çocukluğumdan beri amacım belliydi,ağaç yaşken eğilir derler ya hakikaten doğruydu,annem babam Allah onlardan razı olsun dini eğitimimizi çok güzel verdiler bize,inşallah bende evlatlarımı böyle hayırla yetiştirebilirim![]()
Bende liseyi bitiridiğimin yazında 18 yaşımda kapandım.Çocukluğumdan beri zaten hiç açık giysiler giymedim,sevmezdim de hele ergenlik döneminde iyice bi kapatır olmuştum kendimi
Lisede bitince kapanmaya karar verdim,babam sağolsun hep desteklerdi,öğütler verirdi kızım Allah'ın emri bu alıştır kendini diye.
Yani aslında çocukluğumdan beri amacım belliydi,ağaç yaşken eğilir derler ya hakikaten doğruydu,annem babam Allah onlardan razı olsun dini eğitimimizi çok güzel verdiler bize,inşallah bende evlatlarımı böyle hayırla yetiştirebilirim![]()
çok seviyorum çocuğunun geleceğini düşünüp,''yaşken''eğitim veren aileleri !
maşaallah
Aynen canım,eğitim ilk ailede başlar sözü çok doğru
Benim annem ben kapanmadan bir kaç ay önce örtünmüştü ama hep namazını kılardı. İtiraf etmeliyim ki ben ailemden elle tutulur dini bir eğitim görmedim, bana dinimi eşim öğretti Allah razı olsun..ben ona hep sorardım; hayatım etrafta tesettürlü onca kız avrken beni nasıl seçtin diye. o da bana hep; ben senin içindeki güzelliği sezdim ve Rabbim yanılmadığımı gösterdi dedi.
![]()
güzel bir konu olmuş arkadaşım.keşke bende böyle hoş bir kapanma hikayesi anlaabilseydim.maalesef benim ki travmatik bir durum.daha 6-7 yaşlarındayken baba zoruyla ve kazara başörtüsüz oyun oynamaya çıksam sopayla karşılaştığım bir anıdır benim için![]()
güzel bir konu olmuş arkadaşım.keşke bende böyle hoş bir kapanma hikayesi anlaabilseydim.maalesef benim ki travmatik bir durum.daha 6-7 yaşlarındayken baba zoruyla ve kazara başörtüsüz oyun oynamaya çıksam sopayla karşılaştığım bir anıdır benim için![]()
Konu çok hoşuma gitti. Bende inşallah yarın yazıcam.
babanın yaklaşımı çok kötü![]()
ama üzülme canım sonuçta sen ne amaçla tesettür düşünüyorsun o önemli,aileler bu konularda cahil olabiliyorlar ama evlat olarak biz cahil olmak zorunda değiliz dimi
o yaşlarda unutarak başımı kapatmadığım için az dayak yemedim.ama bunun tepkisini maalsef ve maalesef ki üniversitede açılarak gösterdim ve yaptığım en büyük hata diye düşünüyorum.baskıyla olacak örtünmenin insana hiçbir katkısı olmuyor maalesef.ama yinede Rabbime iyi bir kul olmak adına dinimin emrini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum