Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım saç senin, inanç senin, karar senin, bize ne?
Bu konular yasak burada, şikayet ettim bilesiniz; hususi polemik çıkarmak için mi yapıyorsunuz nedir yani?
Ailenin yanindan tasin kizinla bir hayat kurKonuyu dinle nasıl bağladınız anlamıyorum, burada ailesinin yanında kızıyla yaşayan giydiğinden yediğine karışılan kavgalara sebep olan bir kadın var. Ben cesaret istiyorum sadece.
Ben kötü bi niyetle konu açmadım. Konumu kapatıp özür diliyorum. Şikayetinizi almanızı rica ederim. Çok üzgünüm. 44 yasında ailesini- yanında kızı ile kalan bir kadınım.
Icinizden ne geliyorsa oyle yaşayın. Kapali da olsaniz acik da olsaniz herkes konusacak bir seyler bulur. Neden elalemin sacma sapan laflari yuzunden kendinizi uzesiniz?Mune konumu kapatır mısın,
44 yasindasiniz anladigim kadariyla bosandiniz ve ailenizin yanina yerlestinizBen kötü bi niyetle konu açmadım. Konumu kapatıp özür diliyorum. Şikayetinizi almanızı rica ederim. Çok üzgünüm. 44 yasında ailesini- yanında kızı ile kalan bir kadınım.
Konuyu dinle nasıl bağladınız anlamıyorum, burada ailesinin yanında kızıyla yaşayan giydiğinden yediğine karışılan kavgalara sebep olan bir kadın var. Ben cesaret istiyorum sadece.
Konuyu dinle nasıl bağladınız anlamıyorum, burada ailesinin yanında kızıyla yaşayan giydiğinden yediğine karışılan kavgalara sebep olan bir kadın var. Ben cesaret istiyorum sadece.
Mune konumu kapatır mısın,
Ruyada kat kat kestirip gezmek kismina guldum, sorryLise 2 den beri başı kapalıyım. Artık başımı açmak istiyorum. Rüyalarında saçlarımı kat kat kestirmişim dışardayım görüyorum. Annem de yanımda birşey demiyor görüyorum. Öyle boyatıp çok gösterişli olmak da hoşuma gitmiyor. Saçını toplayıp mandal tokayla bağlayan kadınlara bakıp bakıp iç geçiriyorum. Tek isteğim mandal tokayla saçlarımı toplayıp güneşin altında rüzgarda dolaşmak.
Başlığa cevap,neden,tek başına yapamıyormusunLise 2 den beri başı kapalıyım. Artık başımı açmak istiyorum. Rüyalarında saçlarımı kat kat kestirmişim dışardayım görüyorum. Annem de yanımda birşey demiyor görüyorum. Öyle boyatıp çok gösterişli olmak da hoşuma gitmiyor. Saçını toplayıp mandal tokayla bağlayan kadınlara bakıp bakıp iç geçiriyorum. Tek isteğim mandal tokayla saçlarımı toplayıp güneşin altında rüzgarda dolaşmak.