Başımı açacapım yardım

Ben de bazen kapalı bayanların türban takışlarına bayılıyorum. Ay ne güzel diyorum saça şekil verme derdi yok. Benim banyodan çıkıp savurduğum saçlarımdan çok daha güzel duruyorlar bir de inan bana.:rapci:

Konumu nasıl kapatacağım bilmiyorum, bunca sorunum varken bir de şikayet sorunu, şikayet edileceğine uyarılsaydım. Lütfen cevap yazmayın ve konu kapatılsın.

Ben kötü bi niyetle konu açmadım. Konumu kapatıp özür diliyorum. Şikayetinizi almanızı rica ederim. Çok üzgünüm. 44 yasında ailesini- yanında kızı ile kalan bir kadınım.

Madem 44 yaşındasınız, oturun bir düşünün.
Burada daha önce bu şekilde çok konu açıldı ve illa sonu dine bağlandı. Oradan inanç içindeki yorum farkları, yorum farkının tartışması, sonra "Ben Kur'ana bakarım"lı atışmalar ki herkes bakıyor ama herkes bir ayrı... Biri der oradan şu şu yorumlar doğrudur, diğeri hayır öyle değil böyle... Kimi der "Adet" kimi der "Emir" vs vs....

Bu konu hassas bir konu çoğu kişi için ve hep aynı yere kaydığı-kaydırıldığı için yasaklı konulardan biri. Baş örtüsü, din ile bağdaştırılan bir şey olduğundan, din ile ilgili yorumlar geliyor ister istemez.
Biz daha şekli, niyeti, inancı yorumlamada polemiksiz kalamazken, sizin kendinizle-çevre etkisi ile böyle gel gitler yaşamanız gayet doğal. Sadece şunu söyleyebilirim ki 44 yaşına kadar "Ne için?" sorusunun cevabını "El için" olarak aldıysanız, bence biraz da "Kendim için" kısmını irdeleyin.

Mezara yalnız gireceksiniz. Günahı sevabı kısmı sizin inancınızla ilintili, ancak "El için" doğmadıysak, "El için" ölmüyorsak, "El için" de yaşamamak lazım.

Konunuz şikayet sebebiyle kapatılır zaten, siz takılmayın.

Allah dert vermesin, mandal toka önemli :D

Ama bizim yardım niye gerekli o kısmı anlamadık? Saçını toplamaya gelemem valla.

Mune konumu kapatır mısın,
Icinizden ne geliyorsa oyle yaşayın. Kapali da olsaniz acik da olsaniz herkes konusacak bir seyler bulur. Neden elalemin sacma sapan laflari yuzunden kendinizi uzesiniz?
Kisirin tuzu az olmus diye bile konusur bu millet bosverin

Ben kötü bi niyetle konu açmadım. Konumu kapatıp özür diliyorum. Şikayetinizi almanızı rica ederim. Çok üzgünüm. 44 yasında ailesini- yanında kızı ile kalan bir kadınım.
44 yasindasiniz anladigim kadariyla bosandiniz ve ailenizin yanina yerlestiniz
aile baskisi da yasiyorsunuz
bir ise girio calisin , kendi ayaklarinizin uzerinde durun ve istediginiz sekilde yasayin
ya o kadar cok uziluyorum ki sizin gibi kadinlari gordukce , insallah hayallerinizi gerceklestirirsiniz

Konuyu dinle nasıl bağladınız anlamıyorum, burada ailesinin yanında kızıyla yaşayan giydiğinden yediğine karışılan kavgalara sebep olan bir kadın var. Ben cesaret istiyorum sadece.

arkadaşım 44 yaşında kendi saçın hakkındaki kararı veremiyormusun?
çalışmıyormusun?

Konuyu dinle nasıl bağladınız anlamıyorum, burada ailesinin yanında kızıyla yaşayan giydiğinden yediğine karışılan kavgalara sebep olan bir kadın var. Ben cesaret istiyorum sadece.

ben sizi çok iyi anladım,
sizin mandal toka takıp saçınızı savurma hayaliniz, şeker hastası bir çocuğun çikolata yeme hayali gibi...
ama isterseniz yapabilirsiniz siz, artık 40 lı yaşlarında yetişkin bir kadınsınız, bırakın kim ne düşünürse düşünsün, ne derse desin, bu hayat sizin ve sadece bir kere yaşayacaksınız, istediğinizi yaşamadan ölmeyin.

Başınızı açtığınızda baskı kuracak aileniz,bunun gönülden gelerek yapılacak bir şey olduğunu idrak edemiyorsa hiç ciddiye almayın.
Saç sizin kime ne?

Lise 2 den beri başı kapalıyım. Artık başımı açmak istiyorum. Rüyalarında saçlarımı kat kat kestirmişim dışardayım görüyorum. Annem de yanımda birşey demiyor görüyorum. Öyle boyatıp çok gösterişli olmak da hoşuma gitmiyor. Saçını toplayıp mandal tokayla bağlayan kadınlara bakıp bakıp iç geçiriyorum. Tek isteğim mandal tokayla saçlarımı toplayıp güneşin altında rüzgarda dolaşmak.
Ruyada kat kat kestirip gezmek kismina guldum, sorry:KK53:

Lise 2 den beri başı kapalıyım. Artık başımı açmak istiyorum. Rüyalarında saçlarımı kat kat kestirmişim dışardayım görüyorum. Annem de yanımda birşey demiyor görüyorum. Öyle boyatıp çok gösterişli olmak da hoşuma gitmiyor. Saçını toplayıp mandal tokayla bağlayan kadınlara bakıp bakıp iç geçiriyorum. Tek isteğim mandal tokayla saçlarımı toplayıp güneşin altında rüzgarda dolaşmak.
Başlığa cevap,neden,tek başına yapamıyormusun o_O

Back
X