Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygularıma tercüman olmuşsunuz özellikle ilk cumleyleÇoğu kişi salak salak yorumlar yapmıs empati kurun biraz.O kadar yıldır kapalı kadın cesaret edemiyor belli ki.Benim diyeceğim bu yaşta kadınsınız kimseye göre hareket etmeyin hayat kısa tadını çıkarın sacınızı da açın.Kafa açıp kapatmakla insan cennete gitmiyor içinizin temizliği önemli herseyden önce.
Evet benim bi arkadasim vardi kışın bere takmaya basladi yakininakiler de biliyodu zaten 2ay bere taktiktan sonra birgun saclari acik geldi kimse de sasirmadi bu mantikliben uzun süre sonra kapanmak isteyene de açılmak isteyene de aynı tavsiyeyi söylüyorum.
birden yapmayın, yavaş yavaş değişin, hem çevreniz alışır, hem siz alışırsınız.
Örneğin uzun manto giyiyorsanız bu kış kısa mantoya geçin, eşarp yerine şal takın, şalı biraz gevşek bırakın, bir kaç ay böyle gidin, sonra mantoyu çıkarın, uzun kollu giyinin, ondan sonra yavaştan kısaltın kolları - paçaları gibi gibi.
dün kapalı gittiğin işe bugün saçı açıp tişörtle gidersen illa ki ilgi çekersin, ve bu ilgiden rahatsız olabilirsin ama bu şekilde alıştırırsan, çevredekiler tepkisiz kalacaklardır. Tabi ki daha önemlisi siz adaptasyon sorunu çekmeyeceksiniz.
Evet benim bi arkadasim vardi kışın bere takmaya basladi yakininakiler de biliyodu zaten 2ay bere taktiktan sonra birgun saclari acik geldi kimse de sasirmadi bu mantikli
Ya insanlar cok acimasiz oldu. Birinin tesetturunden veya baska birinin kiyafetine karismalari yorum yapmaları asil utanilacak sey bu.ya ben insanın böyle bir değişimde çekinmesini gayet doğal karşılıyorum,
zira kapalılık açıklık artık neredeyse bir simge halini aldı, dolayısıyla kişi bu değişimi yaşadığında alıştığı çevresinden dışlanabilir, bundan korkması da gayet insanidir.
benim de bir tanıdığım kendi arkadaş çevresinden gizli gizli kuran okuyordu, saçını kapama hayalleri kuruyordu ama cesaret edemiyordu, kırk yıllık arkadaşlarının onu anlamayacak olmasından endişe ediyordu.
16yasinda kapandim ben vicdan azabi cekerek ruyalarimda korkutuldum kapanmadigim icin hergun acikken disari ciktigimda gunaha giedigimi hissettim ve bi sabah kalktim kapandim hala kapaliyim cokk sukur hicc acilmak istememLise 2 den beri başı kapalıyım. Artık başımı açmak istiyorum. Rüyalarında saçlarımı kat kat kestirmişim dışardayım görüyorum. Annem de yanımda birşey demiyor görüyorum. Öyle boyatıp çok gösterişli olmak da hoşuma gitmiyor. Saçını toplayıp mandal tokayla bağlayan kadınlara bakıp bakıp iç geçiriyorum. Tek isteğim mandal tokayla saçlarımı toplayıp güneşin altında rüzgarda dolaşmak.