- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
Ramazan başladı baslayalı dini konular hep. Bi eşim oruç tutmuo bi namaz kilmio smdide başımı acicam artık enteresan gelmeye başladı bu konular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resti çekersem düğün falan olayında yanımda olmaz diye çekiniyorum ama pat diye yapmam lazım sanırım saolunmantıklı aslında doğru söylemiş..
o zaman cesaretinizi toplayın ve açın başınızı babanızda sizi öyle görsün ..
izin yada fikir istemeyin..
İşe açık gelinlik bakmakla başlayabilirsinResti çekersem düğün falan olayında yanımda olmaz diye çekiniyorum ama pat diye yapmam lazım sanırım saolun
Resti çekersem düğün falan olayında yanımda olmaz diye çekiniyorum ama pat diye yapmam lazım sanırım saolun
Bunun yargılanacak bir tarafı yok. Anlayamıyorum. Yaratıcı insanı tercihlerinde özgür bırakıyor mecbur etmiyorken nedir bu ebeveynlerin tutumu? İbadetler ve tercihler ebeveynler ister diye yapılamaz. Karar sizin. Hiçbirşeye mecbur değilsiniz. Lütfen kendinizi kötü hissetmeyin.Hayırlı Ramazanlar hanımlar babam çok tutucu bir insan ..İstemediğim halde lisede kapandım uzun ısrarı sonucu...yıllardır buna alışmaya çalıştım ama alışamadım şuan açılmak istiyorum önemli olan insanın içinden geldiğince olması diye düşünüyorum açılınca aynı ben olucam tek değişen başımdaki örtü olucak nişanlanacağım kişiyle konuştum kendi kararın her türlü yanındayım dedi ama babamdan çekiniyorum bunu nasıl yapsam ? Lütfen yargılamayın
Ek olarak gerçekten kapanmamak için lisedeyken çok çabaladım içimden gelince yapayım dedim ama babam gitti bana hediye eşarp aldı bunu bugün takip çıkıcaksın yoksa kızım değilsin dedi yani bu olay yıllardır aklımdan çıkmıyor zoraki olmasa belki şuan bu düşüncede olmazdım
BEvlendikten sonra zor açılırsın bide kocanın ailesi bıdı bıdı edecek. Evlenmeden açıl. Gerçi bu kapanmak nedir ya ne biçim kelime neye kapanmış içinemi kapanmış
haklısınızSevdiğiniz adam oldukça mantıklı yorumlar yapıyor.
Kendi meselenize onu karıştırıp yoktan yere kötü etmeyin bence de.
Kişisel haklarınızı bir başınıza savunacak gücünüz yoksa yeterli olgunluğa sahip değilsiniz demektir.
Aldığınız hiç bir karar da sağlıklı görünmez bana.
Geçin babanızın karşısına ve bir bir anlatın duygularınızı, kararınızı..
Ne olacaksa olacak.
24 yaşındayımrest değil ki bu..
buna karar verdim zaten zorla yaptırmıştın biliyorsun bu kadar..
kaç yaşındasınız?
Sizin gibi düşünen insanlara ihtiyacım vardı saolunBunun yargılanacak bir tarafı yok. Anlayamıyorum. Yaratıcı insanı tercihlerinde özgür bırakıyor mecbur etmiyorken nedir bu ebeveynlerin tutumu? İbadetler ve tercihler ebeveynler ister diye yapılamaz. Karar sizin. Hiçbirşeye mecbur değilsiniz. Lütfen kendinizi kötü hissetmeyin.
Ben yari yasindayken ustesinden geldiysem sen de yapabilirsin. Dik dur ve kararli oldugunu gorsunler.24 yaşındayım