• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başimiz Saolsun

Patti

Çizgisiz Avarel
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
2.323
405
363
Arkadaşlar o kadar uzgunumki Nigde üniversitesi erciyes gezisinde 9 oöğrenci hayatini kaybetti nefes alamiyorum
Çok üzgünüm 28 tanede yarali varmis 3 tanesi agir yarali ne olur dualarimizi esirgemeyelim.
Rabbim ailelerine dayanma gücü versin amin.
Okuyup dua edenlerden Allah Razi olsun.

Ve geziye giden aracin 3 yildir kontrolleri yapilmiyormus!!!! Bu kadar ihmalkarlik yaziklar olsun:(((:(((
Rabbim sabirlar versin

Son düzenleme:
Bir Kayserili olarak Erciyese giden o yolu çok iyi bilirim. Dikkat gerektiren dönemeçler vardır..Sanırım akşam saatlerinde olmuş kaza öyle bir yolda keşke gündüz çıksalarmış yola...Olacağı varmış diyelim. Rabbim geride kalanlara sabır, ölen gençlerimizede rahmet etsin Amin

Yine kaç ocağa ateş düştü.Gencecik insanlar kimbilir ne hayalleri vardır arkasında bıraktığı neler vardır:43:
İzlerken gözlerim doldu dayanamadım.
Benim abim de trafik kazasında vefat etti.Allah onların ailesine de bize verdiği gibi sabır versin.
Dayanmak çok zor.Odasına giriyorsun bomboş...

Benim sevdiceğim de gezide İstanbul'da.İnşallah sağ salim döner...

Kazada ölen kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum acılı ailelerinede sabırlar diliyorum mekanları cennet olur inşallah,yaralı kurtulan kardeşlerimizede acil şifalar diliyorum inşallah bir an önce iyileşip ayağa kalkarlar.

Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin
ihmaller bitmiyor ki...

Arkadaşları içinde çok büyük travma.. Allahim sonsuz sabir versin inşallah.. Vefat edenlerin mekanları cennetten bahçeler olsun..

Çok üzüldüm gerçekten. Ölenlere rahmet, kalanlara sabır...

Can candır elbette ama gençlere hiç kıyamıyorum :14:.

allah rahmet eylesin geride kalan ana babalara sabır versin
Akşam gördüm haberlerde çok üzüldüm
nur içinde yatsınlar

Allah rahmet eylesin, Allah sabır versin ailelerine...

aksamdan beri ambulans sesleri durmadı duydukca annem bişey oldu içim sıkılıyo dedi sonra bu olayı öğrendik..bende kayseriliyim ve babam görmüş o olay yerini..Allah rahmet eylesin..Allahım sabır versin yakınlarına..yaralılarda bi an önce iyileşir inşallah..

Allah rahmet eylesin.Sevdiklerine yakınlarına sabırlar versin çok zor.Ateş düştüğü yeri yakıyor :(

üniversitenin kendi düzenlediği gezi değilmiş sanırım. keşke kışın yapmasalarmış ama napacaksın ölüm herkesin yakınında böyle olmasa mutlaka yine ecel bulacaktı onları hepsi birer sebep. Bir de şu şöforler taşıdıklarının karpuz değil can olduğunu anlasalar..

offf offf bu haberi okuduğum an başım döndü.. gencecik insanlardı kime üzüleceğini bilmiyor insan şimdi aileleri perişandır ALLAH sabır versin,ölen kardeşlerimizin mekanları cennet olsun YA RABBİM MERHAMETİNİ VE RAHMETİNİ ESİRGEME NUR İÇİNDE YATSINLAR (amin)

Biz kendi başımıza 2010 model araçla gitmiştik gizli olarak Erciyese değil ama başka kayak merkezine ve araç yan yattı ki bu kardeşlerimizin gittiği araç çok eski ne emniyet kemeri ne kar lastiği ne fenni muayene hiçbir şey yokmuş ailelerine Allah sabır versin..

Back
X