Başımıza bir de kıskançlık çıktı.

Ne demek telefonunuzu karıştırması ne münasebet? Ciddi ciddi karıştırması sizden şüphelendiğini gösterir. İnstagramınızı stalklaması, onunla görüşme demesi... Bence bu tipik kıskançlık değil, eşiniz bir kişiye odaklanmış durumda. Size güvenmiyor. Bana göre evliliğiniz yavaş yavaş bitiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
özellikle o kişiye tsktı birden bite evet. Ve benim canım hiçbi şey yapmak istemiyor bu konuyla ilgili. O kadar tükendim ki

eski konunuzu esinizle sorunlarinizi bilmiyorum ama benim kocam hayatta eline telefonumu alip bakamaz , sadece burada yazdiginiz turde bir mesaj gorse arkadasligini bitir diyemez , musade etmeyin bunlara
gerçekten anlamıyorum her yaz yamaç paraşütüne biniyorum mesela bi erkekle uçuyorum Yani hiçbi şey demedi bugüne kadar. Bu seferki davranışını anlamıyorum

feronikam kendini eksik hissediyor demekki, ezik moduna girmis... acik acik söyle oturup düsünsün özgüvenini sorgulasin. neden böyle birden krizlere girio? demekki kendini eksil hissedio

Bu şekilde konu açınca insanlar sizi haklı bulur tabi.onceki konunuzu bir okusunlar bence.esiniz düzelmiş. fakat siz zaten başka erkekleri beğendiğinizi;maaş,statü ,konusma gibi şeylerle eşinizi hep kiyasladiginizi,onu sevmediğinizi falan söylemişsiniz. E simdi siz bu kadar erkekle iş için görüşüyorum eşim niye böyle degil diye düşünüyorum derseniz ben sizin boşluktan bu arkadaşınızdan da hoslanabileceginizi düşünürüm.zira zaten her gördüğünüz erkekle eşinizi kıyaslarsanız zaten güvenilecek biri değilsiniz ki.niye kızıyorsunuz bide bana guvenmiyo diye.esiniz bide bu dusuncelerinizi bilmiyor.kisaca siz zaten eşinizi sevmiyor diğer erkekleri inceleyip aklinizi karistiriyormussunuz.biz daha ne diyelim.

Açıkçası ben bunu bekliyordum. Adam bir şekilde patlayacaktı. Çünkü sizin huyunuza gitmeye çalışıyordu ama sürekli iş yeri konuşmanız ve eşinize soğuk tutumunuz ona bunu düşündürmüş olmalıydı. Ben olsam alır karşıma kaybetmek istemiyorsam konuşurdum. Çünkü daha çok çıkmaza girecek ve düzelecek durumu bitirecek bu hal. Bu yazıdan değil, hepsinin toplamından yorum yapıyorum. Aile kavramını benimseyin ve eşinize de benimsetin öncelikle. Sevgiler.

feronikam kendini eksik hissediyor demekki, ezik moduna girmis... acik acik söyle oturup düsünsün özgüvenini sorgulasin. neden böyle birden krizlere girio? demekki kendini eksil hissedio
Canım bencede. Yani başka erkeklerle konulma meselesi değil bu. Onunla paylaşamadığım konuşamadığım şeyleri başkalarıyla paylaşmama sinir oldu sanırım yani bi de böyle iyice saçmaladı, instagram da tüm fotolarını beğenmiş tipini s... falan diye küfürler etti o an cidden kendini kaybetti.

Açıkçası ben bunu bekliyordum. Adam bir şekilde patlayacaktı. Çünkü sizin huyunuza gitmeye çalışıyordu ama sürekli iş yeri konuşmanız ve eşinize soğuk tutumunuz ona bunu düşündürmüş olmalıydı. Ben olsam alır karşıma kaybetmek istemiyorsam konuşurdum. Çünkü daha çok çıkmaza girecek ve düzelecek durumu bitirecek bu hal. Bu yazıdan değil, hepsinin toplamından yorum yapıyorum. Aile kavramını benimseyin ve eşinize de benimsetin öncelikle. Sevgiler.
destina seninle konuşmuştuk ya bende senle konuştuktan sonra ona karşı ılımlı olma kararı almıştım. Aileme odaklanacağım diye kendime söz verdim bir nevi. Psikoloğum da eşinle konuş artık diyor ama eşim bu konuşmayı kaldıramaz şu an. Yani acaba larımdan bahsetsem çok daha sinirlenir ve üzülür. Tam olarak konuşmanın içeriği ne olmalı sence?

Bu şekilde konu açınca insanlar sizi haklı bulur tabi.onceki konunuzu bir okusunlar bence.esiniz düzelmiş. fakat siz zaten başka erkekleri beğendiğinizi;maaş,statü ,konusma gibi şeylerle eşinizi hep kiyasladiginizi,onu sevmediğinizi falan söylemişsiniz. E simdi siz bu kadar erkekle iş için görüşüyorum eşim niye böyle degil diye düşünüyorum derseniz ben sizin boşluktan bu arkadaşınızdan da hoslanabileceginizi düşünürüm.zira zaten her gördüğünüz erkekle eşinizi kıyaslarsanız zaten güvenilecek biri değilsiniz ki.niye kızıyorsunuz bide bana guvenmiyo diye.esiniz bide bu dusuncelerinizi bilmiyor.kisaca siz zaten eşinizi sevmiyor diğer erkekleri inceleyip aklinizi karistiriyormussunuz.biz daha ne diyelim.
evet sma o erkeklerden hoşlanma gibi bi durum söz konusu değil. Sadece kıyaslama vardı evet. Kıyaslamam aldatacağım demek değildir diye düşünüyorum kı aldatmam yani birinden hoşlanma gibi durumum olsa ilk size burada söylerim paylaşırım artı boşanırım da hemen....

Canım bencede. Yani başka erkeklerle konulma meselesi değil bu. Onunla paylaşamadığım konuşamadığım şeyleri başkalarıyla paylaşmama sinir oldu sanırım yani bi de böyle iyice saçmaladı, instagram da tüm fotolarını beğenmiş tipini s... falan diye küfürler etti o an cidden kendini kaybetti.

yok mu onun kadin arkadasi?

Siz önceki konunuzda eşinizle diğer erkekleri kıyasladığınızı söylemiştiniz. Acaba bunu eşinize belli etmiş olabilir misiniz?
yani düşünüyorum ama belli etmedim. Açıkça konuşmadım bu konuları hiç. İma da etmedim. Her şeyimi apaçık buraya yazıyorum bi de terapide konuşuyorum.

Sizde haklısınız, gercek askı yasayamayanlar boyle düşünür genelde.
Ayrıca o eşini ezdiren vs tipler hakkindada size katılıyorum fakat konu sahibinin eşi bu tanıma tam uymuyor gibi.
Hanımefendiciğim, benim aşkı bilip bilmediğimi bilmeden aklınız sıra kibirlenmenizi görmezden gelirsem eğer, fikirleriniz çok tatlış çok minnoş, bir eşiniz erkek arkadaşınız varsa çok şanslı bir adam ne güzel. Ama gerçek dünyaya dönmemiz lazım, çiftlerin birbirine psikolojik ve/veya fiziksel zarar verdiği ilişkilerde aşktan söz edilemez. Böyle bir ilişki bir çeşit hastalıktır, sağlıklı bir ilişkide eşler birbirlerinin ruhunu besler ancak o zaman aşktan söz edebiliriz. Bu güzellikler biterse aşk da biter bu kadar basit.

Ben anlayamadım sizi, niye kesemeyisiniz? Yan okuldaymış, millet aynı okulda olduğu kişi ile bile kesebiliyor. Şimdi ben düşündüm, eşime şu kişi ile konuşmayı kes dedim ve kesmedi, benden daha mı kıymetli o kişi der ve boşarım, o daha kıymetli ise ona gitsin. Eğer ki eşi bensem benden daha kıymetli olmamalı kimse hayatında, çocukları hariç. Bedenimi, hayatımı paylaştığım adamdan telefonumu da gizlemem gerçi ben, karıştırmasına da kızmazdım.

destina seninle konuşmuştuk ya bende senle konuştuktan sonra ona karşı ılımlı olma kararı almıştım. Aileme odaklanacağım diye kendime söz verdim bir nevi. Psikoloğum da eşinle konuş artık diyor ama eşim bu konuşmayı kaldıramaz şu an. Yani acaba larımdan bahsetsem çok daha sinirlenir ve üzülür. Tam olarak konuşmanın içeriği ne olmalı sence?
Canım nacizane düşüncem önce kendini düzeltmelisin. Eşini ailen olarak görmelisin çünkü görmüyorsun. Sanki ona bağlı olmasan da olur gibisin ama aile bir bedende iki kişi gibi olmalı. Yani o araba aldı değil biz araba aldık gibi. Erkeklere ben de güvenmiyorum. Laubali olmalarına da. Bence sen karşına alıp öncelikle ilk zamanlar evi terkettiğini ve onun düzeldiği için tekrar geldiğini, duygularının incinmesi ve güven kaybından dolayı kendini işe vererek durumdan soyutlanmak istediğini ama şimdi (kurtarmak istiyorsan tabi) daha fazla düşünüp onun da hislerini öğrenmek istediğini ve birbirinizi anlayarak aranıza dış etken sokmadan ( özellikle siz işyerinizdeki insanları dinliyorsunuz ya) yolunuza beraber devam etmek istediğinizi söyleyin. Bu durumda o da size aylardır nelerden rahatsız olduğunu belirtecektir. Bakın evlilikte diploma olmaz. O kültürlü sandığınız adamların ev halini bilemezsiniz. Bu yüzden kıyaslamayın ve laubaliliklerine izin vermeyin.

Back
X