Başımıza bir de kıskançlık çıktı.

Eşiniz kendisini ezik hissediyor ama. Bence bi yerde hissettirmişsiniz tabii benim şahsi fikrim.
İlla ki hissetmiştir, insan hissettirmediğini sanar ama eş demek en yakındaki insan demek mutlaka anlar.

Konu sahibi, ben böyle hissetmenizde yaşadığınız kötü anıların da etkisi olduğunu düşündüğümden sizi tamamen hatalı bulamıyorum bazı arkadaşların aksine. Yine de şunu da eklemeden geçemeyeceğim, dışarıdan çok beyefendi görünen adamlar tanıyorum ama güvenilirlik ve sadakat bakımından iyi bir eş olmadıklarını biliyorum misal. Herkes böyledir demiyorum tabi ama işyeri ortamı çok maskeli bir ortam yanıltabilir sizi. Ya da sizin eşinizin de dışarıdan bakıldığında imrendirici özellikleri vardır muhakkak. Bir de sanırım mebde idarecisiniz, lütfen sizi yerdiğimi düşünmeyin sadece kendinize dışarıdan bakmanızı baçizane öneriyorum, o kadar aman aman büyük bir mevki değil. Benim babam da emekliliğine kadar uzuuun yıllar idarecilik yaptı pek bir artısını göremedik. Yıpratıcı bir de üstelik.

abimde disarda kibardir eve gelince tam hanzo... disardakiler abin ne kadar iyi diyorlar ama biz biliyoruz içini...sizin olmayan size cazip gelir ama birde ev ortaminda gorun ... esinizi istemiyorsaniz ayrilin ...ben ne sebeple istemiyorsam istemiyorumdur kime ne ? kocanizin gelisime acik olmamasi sizin rahatsiz ediyor olabilir.ama o audi isine ben olsam bastan izin vermezdim.arkadaslarim var 7bin aliyorlar net bindikleri arabayi gorun 2.el ...sizin kocaniz kurnaz bir insan.simdide sizi kaubetmek degil derdi aldatsaniz tazminat alip sizden kurtulur

Canım nacizane düşüncem önce kendini düzeltmelisin. Eşini ailen olarak görmelisin çünkü görmüyorsun. Sanki ona bağlı olmasan da olur gibisin ama aile bir bedende iki kişi gibi olmalı. Yani o araba aldı değil biz araba aldık gibi. Erkeklere ben de güvenmiyorum. Laubali olmalarına da. Bence sen karşına alıp öncelikle ilk zamanlar evi terkettiğini ve onun düzeldiği için tekrar geldiğini, duygularının incinmesi ve güven kaybından dolayı kendini işe vererek durumdan soyutlanmak istediğini ama şimdi (kurtarmak istiyorsan tabi) daha fazla düşünüp onun da hislerini öğrenmek istediğini ve birbirinizi anlayarak aranıza dış etken sokmadan ( özellikle siz işyerinizdeki insanları dinliyorsunuz ya) yolunuza beraber devam etmek istediğinizi söyleyin. Bu durumda o da size aylardır nelerden rahatsız olduğunu belirtecektir. Bakın evlilikte diploma olmaz. O kültürlü sandığınız adamların ev halini bilemezsiniz. Bu yüzden kıyaslamayın ve laubaliliklerine izin vermeyin.
yukarıda bu konuya son mesajım olsun demiştim ama, yorumunuzu görünce yazmak istedim.
çok haklısınız, altına imzamı atıyorum. benzer içeriklisini başka kelimelerle bende yazmaya çalıştım.
asıl düzelmesi gereken konu sahibi.
artı özür dileyerek söylüyorum, güven içerikli konu açmadan önce acaba ben güvenilir bir insanmıyım diye kendisine bakması lazım. zira eşini onunla bununla kıyaslayan güvenilir değildir. ki eşinin bundan haberi dahi yok, yazık adamcağıza. sadece empati, eşiniz sizi başka kadınlarla kıyaslasa hiç hoşunuza gidermi? bu kadar hadsizlik olmaz diye boşanma sebebi olarak görürüsünüzki haklısınızda. ama şimdi bunu yapan sizsiniz.
gerçi bişey yazarsakta sen neden sürekli er kişiyi savunuyorsun diyorlar, haklının yanında olmak suç olmuş.
tekrar söylüyorum, bu güven meselesi diğer herşey gibi sadece bahane olarak kullandığınız bir araç.
haklı iken öyle şeyler yapmışsınız ve yapıyorsunuzki hiçbir haklılığınız kalmıyor.
masum olan eşiniz kusura bakmayın.
olmuyorsada anlatın ne var ne yok olanı biteni ayrılın gitsin. ama onun hakkındaki düşüncelerinizi eksiksiz anlatın, özellikle onu elin adamlarıyla kıyasladığınızı falan herşeyi anlatınki eşiniz hayat boyu ben eşimi yitirdim kaybettim diye kendini suçlamasın. zira kaybeden o olmayacak. ve bunu bilmeye hakkı var.

yukarıda bu konuya son mesajım olsun demiştim ama, yorumunuzu görünce yazmak istedim.
çok haklısınız, altına imzamı atıyorum. benzer içeriklisini başka kelimelerle bende yazmaya çalıştım.
artı özür dileyerek söylüyorum, güven içerikli konu açmadan önce acaba ben güvenilir bir insanmıyım diye kendisine bakması lazım. zira eşini onunla bununla kıyaslayan güvenilir değildir. ki eşinin bundan haberi dahi yok, yazık adamcağıza. sadece empati, eşiniz sizi başka kadınlarla kıyaslasa hiç hoşunuza gidermi? bu kadar hadsizlik olmaz diye boşanma sebebi olarak görürüsünüzki haklısınızda. ama şimdi bunu yapan sizsiniz.
gerçi bişey yazarsakta sen neden sürekli er kişiyi savunuyorsun diyorlar, haklının yanında olmak suç olmuş.
tekrar söylüyorum, bu güven meselesi diğer herşey gibi sadece bahane olarak kullandığınız bir araç.
haklı iken öyle şeyler yapmışsınız ve yapıyorsunuzki hiçbir haklılığınız kalmıyor.
olmuyorsada anlatın ne var ne yok olanı biteni ayrılın gitsin. ama onun hakkındaki düşüncelerinizi eksiksiz anlatın, özellikle onu elin adamlarıyla kıyasladığınızı falan herşeyi anlatınki eşiniz hayat boyu ben eşimi yitirdim kaybettim diye kendini suçlamasın. zira kaybeden o olmayacak. ve bunu bilmeye hakkı var.
Konuya ben de yazmak istemiyorum ama bir çocuğu varmış. Bir de eşinin sevdiğini düşünüyorum. Konu sahibinin de gaflete düştüğünü düşündüğüm için kıyamıyorum ve yazıyorum.

Konuya ben de yazmak istemiyorum ama bir çocuğu varmış. Bir de eşinin sevdiğini düşünüyorum. Konu sahibinin de gaflete düştüğünü düşündüğüm için kıyamıyorum ve yazıyorum.
kesinlikle.... bencede hem konu sahibi hem eşi halen birbirlerini seviyor, artı arada bir günahsız yavrucak var.
gaflettir bu yaşanır, insanlar hata yapar.
önemli olan bu hataları görmek ve düzelmeye çalışmak. ki konu sahibinin eşi bu çaba içersinde ve bu büyük bir erdem.
umarım konu sahibinin kendiside bunu anlar ve kendi hatalarına bakar.
hemen sen haklısın boşan ayrıl eşin ezik o hatalı demek işin kolay tarafı.
sizin gibi insanların olduğunu görmek güzel. Allah razı olsun.

Diğeri konunuzu da okudum fakat bilemiyorum bana bir şeyler garip geliyor doğrusu..
Biraz sizin eşinizle geçinmeye gönlünüz yok gibi geldi bana..

Sadece ona karşı olan hislerininin farkında...
Aradaki mesafeyi hissedebiliyor...
Ve bu mesafenin sebebini kendinde aramak yerine birseylere baglamaya calışıyor sanki....
Çünkü bunun adı kıskançlık degil bence....
Şayet öyle olsaydı yapı geregi bu gibi seyleri sürekli yapardı...
Kıskanclık birden bire hortlamaz....
Bence bunun adı özgüven eksikligi yada kaybetme korkusu.....

Canım nacizane düşüncem önce kendini düzeltmelisin. Eşini ailen olarak görmelisin çünkü görmüyorsun. Sanki ona bağlı olmasan da olur gibisin ama aile bir bedende iki kişi gibi olmalı. Yani o araba aldı değil biz araba aldık gibi. Erkeklere ben de güvenmiyorum. Laubali olmalarına da. Bence sen karşına alıp öncelikle ilk zamanlar evi terkettiğini ve onun düzeldiği için tekrar geldiğini, duygularının incinmesi ve güven kaybından dolayı kendini işe vererek durumdan soyutlanmak istediğini ama şimdi (kurtarmak istiyorsan tabi) daha fazla düşünüp onun da hislerini öğrenmek istediğini ve birbirinizi anlayarak aranıza dış etken sokmadan ( özellikle siz işyerinizdeki insanları dinliyorsunuz ya) yolunuza beraber devam etmek istediğinizi söyleyin. Bu durumda o da size aylardır nelerden rahatsız olduğunu belirtecektir. Bakın evlilikte diploma olmaz. O kültürlü sandığınız adamların ev halini bilemezsiniz. Bu yüzden kıyaslamayın ve laubaliliklerine izin vermeyin.
bu şekilde konuşabilirim evet. O da bana içindekileri dökerse bende net olarak anlarım. Onun ne düşündüğünü de bilmşyorum sonuçta ever seviyor ama kafasında kim bilir nasıl sorular var. Teşekkürler

İlla ki hissetmiştir, insan hissettirmediğini sanar ama eş demek en yakındaki insan demek mutlaka anlar.

Konu sahibi, ben böyle hissetmenizde yaşadığınız kötü anıların da etkisi olduğunu düşündüğümden sizi tamamen hatalı bulamıyorum bazı arkadaşların aksine. Yine de şunu da eklemeden geçemeyeceğim, dışarıdan çok beyefendi görünen adamlar tanıyorum ama güvenilirlik ve sadakat bakımından iyi bir eş olmadıklarını biliyorum misal. Herkes böyledir demiyorum tabi ama işyeri ortamı çok maskeli bir ortam yanıltabilir sizi. Ya da sizin eşinizin de dışarıdan bakıldığında imrendirici özellikleri vardır muhakkak. Bir de sanırım mebde idarecisiniz, lütfen sizi yerdiğimi düşünmeyin sadece kendinize dışarıdan bakmanızı baçizane öneriyorum, o kadar aman aman büyük bir mevki değil. Benim babam da emekliliğine kadar uzuuun yıllar idarecilik yaptı pek bir artısını göremedik. Yıpratıcı bir de üstelik.
Çok severek yapıyorum. Bulunduğum yerde bu konularda hep bana danışılır bu yüzden çok arayan olur soru soran çok oluyor. Kendimi
Yüksek görmüyorum bi türlü anlatamadım bunu ama :) sadece eşimle aramızda fark var. O hırs yapmaz yükselmek istemez çalışmayı sevmez vs vs ben tam tersi. Yani kıyaslıyordum evet diğerleriyle ama o kişilerin işini bi yerlere gelme isteğini kendime benzettiğim için. Eşim çok alakasızdır. O doğa hayvakar motosiklet böyle şeyleri sever öyle şeyler de bana boş gelir.

Bence siz çoktan birine ilgi duymaya başlamışsınız.Bunlarida bahane ediyorsunuz.Burda bir çok kadın eşini tlf karıştırıyor.Hic kimse de demiyor ki sen nasıl eşinin tlf karıştırırsin.Nasil eşine güvenmezsin.Yanlis anlamayın adamın yaptığını savunmuyorum.Ama biz kadınlar yapınca doğal bir durum gibi karşılıyoruz.Bu arada sizin gibi bir kadında esimin bize olan düşkünlüğüne ilgisine imrenip 5 yıl uğraşarak sonunda baştan çıkarttı.Bu arada bunu eşimden değil kendisinden dinledim.Sonrasinda günah çıkardı.Lutfen başkalarından uzak durun.Kafaniz karışık başka birinin evliliğine zarar vermeyin.Benim yuvamı dağıttılar birlikte.O kadın bana keşke eşi için keşke birini bulsada beni bıraksa dedi.Zira oda evli ve 2 çocuk sahibi bir öğretmendi.Ben sizin anlattiklarinizda aynen o kadının anlattıklarını buldum.Esini sevmiyorsan boşan.Ne ona ne de başkasının evliliğine zarar verme.Yine canı yanan sen olacaksın.Erkeklere bir şey olmuyor.

evet ben sevip çabalarken eşim beni başka kadınlarla kıyaslasa üzülürdüm. Kızardım. Çok uzak değil 1.5 sene öncesini düşünüyorum ona deli gibi aşıktım ve o zaman beni çok hırpalamıştı. Annesi ailesi ile ilgili konularda. Geçmişin kızgınlığı dğeil de geçmişin bıkkınlığı Mıdır nedir bu üzerimdeki

Bence siz çoktan birine ilgi duymaya başlamışsınız.Bunlarida bahane ediyorsunuz.Burda bir çok kadın eşini tlf karıştırıyor.Hic kimse de demiyor ki sen nasıl eşinin tlf karıştırırsin.Nasil eşine güvenmezsin.Yanlis anlamayın adamın yaptığını savunmuyorum.Ama biz kadınlar yapınca doğal bir durum gibi karşılıyoruz.Bu arada sizin gibi bir kadında esimin bize olan düşkünlüğüne ilgisine imrenip 5 yıl uğraşarak sonunda baştan çıkarttı.Bu arada bunu eşimden değil kendisinden dinledim.Sonrasinda günah çıkardı.Lutfen başkalarından uzak durun.Kafaniz karışık başka birinin evliliğine zarar vermeyin.Benim yuvamı dağıttılar birlikte.O kadın bana keşke eşi için keşke birini bulsada beni bıraksa dedi.Zira oda evli ve 2 çocuk sahibi bir öğretmendi.Ben sizin anlattiklarinizda aynen o kadının anlattıklarını buldum.Esini sevmiyorsan boşan.Ne ona ne de başkasının evliliğine zarar verme.Yine canı yanan sen olacaksın.Erkeklere bir şey olmuyor.
pardon da bi türlü anlatamadım evli birine ilgi duyduğumu ve aşağılakça o kişiyle beraber olabileceğimi vs Nası itham ediyorsunuz. Anlayış diyorum her yorumu akıl süzgecimden geçiriyorum şurada. Yazdıklarınıza bakın. Olayı anlamamışsınız yorum yapmayın lütfen

Sadece ona karşı olan hislerininin farkında...
Aradaki mesafeyi hissedebiliyor...
Ve bu mesafenin sebebini kendinde aramak yerine birseylere baglamaya calışıyor sanki....
Çünkü bunun adı kıskançlık degil bence....
Şayet öyle olsaydı yapı geregi bu gibi seyleri sürekli yapardı...
Kıskanclık birden bire hortlamaz....
Bence bunun adı özgüven eksikligi yada kaybetme korkusu.....
Önceden kıskançtı sevgililik döneminde. Sonrasında yine ara ara ufak tefek kıskanırdı ama böyle büyük tepki vermezdi. Bana da garip geldi zaten. Teşekkürler güzel yorumun için canımm

Bunlar bahane arayan erkek davranışları. Bence yakında belli edecektir kendini. Sizin burada yazdıklarınızı okuma ihtimali nedir?
imkansız. Yani okusa direk gider dava açar. Gururludur gelemez öyle şeylere. Ben o yüzden hiç açıkça konuşup bak eski heyecanım kalmadı sevgim yıprandı demedim ona birden alevlenir diye

imkansız. Yani okusa direk gider dava açar. Gururludur gelemez öyle şeylere. Ben o yüzden hiç açıkça konuşup bak eski heyecanım kalmadı sevgim yıprandı demedim ona birden alevlenir diye

Alevlenir diye soylemedigin seyleri dile getirdigin zaman karsılıgında aldıgı cevaplar öyle sasırtıyor ki insanı....
Benimde sevgim yıprandı
Benimde duygularım azaldı
Galiba sadece alışkanlık

Inan deneyip görmelisin :)))))

Ben anlayamadım sizi, niye kesemeyisiniz? Yan okuldaymış, millet aynı okulda olduğu kişi ile bile kesebiliyor. Şimdi ben düşündüm, eşime şu kişi ile konuşmayı kes dedim ve kesmedi, benden daha mı kıymetli o kişi der ve boşarım, o daha kıymetli ise ona gitsin. Eğer ki eşi bensem benden daha kıymetli olmamalı kimse hayatında, çocukları hariç. Bedenimi, hayatımı paylaştığım adamdan telefonumu da gizlemem gerçi ben, karıştırmasına da kızmazdım.
ben o kişiyle sadece evrak konuşuyorum. Genel olarak herkes arada sorar bana. Bende onlara. Toplanı oluyor. Orada görürüm. Yani adama selam vermeyip telefonlarını açmasam bu çok yanlış olur. Bana karşı herhangi bi rahatsız edici davranışı olmadı. Hissederdim heralde yani. Hissedince de eşim demeden kendim mesafe koyarım.

Back
X