Arabaya kamera ??

Bu arada eşim kıskanç giydiğime karışan kısıtlayan birisi. Bunları da bildiğim için kameradan sürekli beni takipleyeceğini biliyorum başıma gelecekleri. Ben de kabul etmedim ne yapacaksın arabaya bi arkadaşım bindiğinde atıyorum konuşmamı mı dinleyeceksin her dk beni mi takipleyeceksin dedim. O da ne oldu niye telaşlandın noldu kim binecek ne gizliyorsun demeye başladı böyle olacağını biliyordum zaten

Araç içi kameradan önce, eşinize "sen kaç yıllık karına neyin imasını yapıyorsun, beni ne ile itham ediyorsun" diye çıkışın, ki kendine gelsin.

Konudan bağımsız olarak da aklınızı bulandırmak istemem ama 'kişi kendinden bilir işi' diye bir laf vardır; bazı insanlardaki aşırı kıskançlığın sebebi de budur..

sizin probleminiz kamera değil direkt eşiniz ve yaşadığınız hapis hayatı
iğrenç bir şey ben de yaşamıştım şükür evlenmedim sadece sizin gibi senelerim gitti 🙃

Araç içi kamera Rusya'da ve bazı Avrupa ülkelerinde zorunlu zaten. Olması gereken bu. 0 arabaya taktırmanız gerekiyor

ÖTV siz 0 araba alım sürecindeyiz ve arabayı sadece ben kullanabiliyorum kuraldan dolayı eşim dün arabaya kamera taktırmak istediğini söyledi ben de hiç bi yerde görmediğim için garip buldum net bişey demedim. İşte güvenlik için arabayı biri çizmesin kaza olursa elimizde kanıt bulunur trafik de saçma sapan insanlar var falan diye istiyorum dedi. Ben de net bişey demedim yani kendi kendime gereksiz buldum. Oradan eşim de beni yokluyor nabzımı ölçüyor işte noldu sen bi istemedin gibi sanki falan diye.ben de dedim yani ne gerek var ki ben anlamadım oradan sürekli beni mi takip edeceksin dedim yani bilmiyorum rahatsız oldum ben bu fikre arabada hiç bir mahremiyet kalmayacak o zaman benim ona sürekli canlı konum at nerde olduğunu görücem gibi bişeye denk geliyor bu bana göre. Bu arada eşim kıskanç giydiğime karışan kısıtlayan birisi. Bunları da bildiğim için kameradan sürekli beni takipleyeceğini biliyorum başıma gelecekleri. Ben de kabul etmedim ne yapacaksın arabaya bi arkadaşım bindiğinde atıyorum konuşmamı mı dinleyeceksin her dk beni mi takipleyeceksin dedim. O da ne oldu niye telaşlandın noldu kim binecek ne gizliyorsun demeye başladı böyle olacağını biliyordum zaten . Sizce normal mi bu istek arkadaşlar ben mi abartıyorum ?
Bazı erkekler için araba çok kıymetli, o yüzden kimisi arabaya kamera taktırıyor ama araba içi için değil arabanın önünü kaydetsin diye kamera takıyorlar.

Sorun kamera değil, eşin. Böyle biriyle birlikte olduğuna göre arabaya kamera takılıp takılmaması senin için sorun olmamalı.

ÖTV siz 0 araba alım sürecindeyiz ve arabayı sadece ben kullanabiliyorum kuraldan dolayı eşim dün arabaya kamera taktırmak istediğini söyledi ben de hiç bi yerde görmediğim için garip buldum net bişey demedim. İşte güvenlik için arabayı biri çizmesin kaza olursa elimizde kanıt bulunur trafik de saçma sapan insanlar var falan diye istiyorum dedi. Ben de net bişey demedim yani kendi kendime gereksiz buldum. Oradan eşim de beni yokluyor nabzımı ölçüyor işte noldu sen bi istemedin gibi sanki falan diye.ben de dedim yani ne gerek var ki ben anlamadım oradan sürekli beni mi takip edeceksin dedim yani bilmiyorum rahatsız oldum ben bu fikre arabada hiç bir mahremiyet kalmayacak o zaman benim ona sürekli canlı konum at nerde olduğunu görücem gibi bişeye denk geliyor bu bana göre. Bu arada eşim kıskanç giydiğime karışan kısıtlayan birisi. Bunları da bildiğim için kameradan sürekli beni takipleyeceğini biliyorum başıma gelecekleri. Ben de kabul etmedim ne yapacaksın arabaya bi arkadaşım bindiğinde atıyorum konuşmamı mı dinleyeceksin her dk beni mi takipleyeceksin dedim. O da ne oldu niye telaşlandın noldu kim binecek ne gizliyorsun demeye başladı böyle olacağını biliyordum zaten . Sizce normal mi bu istek arkadaşlar ben mi abartıyorum ?
Seni denetlemek için istiyorsa boşanmaya kadar yolu var ama kocam böyle düşünmez diyorsan söylediği çok mantıklı ben de bu aralar arayış içindeyim çünkü arabamı anahtarla çizmişler sinirlerim zıpladı.

Back
X